Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Cristiana, imi pare rau de treaba cu bona; cred ca nu e usor sa gasesti o bona ca lumea in ziua de azi...

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare dragalaselor, La multi ani Gabi pentru aniversare!!!! Noi am facut in 7, 12 ani si am baut toata ziua sampanie :)
Seara au venit niste prieteni si am petrecut tot cu sampanie.
Ne-am reacomodat bine la Barlad, plus ca ai mei sunt in Arad si suntem singurei in toata casa :)
Singurul lucru stresant sunt florile alor mei , ca eu uit de ele si au foarte multe in ziua de udat:(
In rest suntem bne, Sper sa apuc sa ii fac analizele lui Dragos inainte de 15 sa mearga la gradi.Deabia asteapta.
Pentru ele trebuie sa iti faca trimitere doctorul de familie sau nu?
Clau spor la invata!
Cristina pune ceva poze cu voi ca nu te tin minte
Alina cu cine o lasi pe Ade cit esti tu la lucru?
Ada ti-ai dat printesa la balet? :)

Va pup, sa aveti o zi buna!

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina33, iti trebuie trimitere pentru analize. Inca n-am inscris-o pe Iulia niciunde, si cred ca ramanem la gimnastica deocamdata.
Cristiana, e foarte complicata treaba asta cu dadaca. Succes!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

SaLUUT Alina!
Iti da la gradi trimiterea ca oricum se platesc analizele astea.
Noi nu ne-am petrecut nicicum... am intentionat si eu sa beau sampanie dar am adormit cu Ioana si m-am trezit la 0.30, unde sa mai beau la ora aia...Cipri a venit la 22 de la lucru...v-am zis eu ca sarbatorim prin munca. Sa stii ca m-am gandit la voi, mi-am aminti ca si voi aniversati in 7.
Eu acum am ajuns acasa plecata de dimineata. Am mai fost o tura acasa dar am stat doar 10 min cat m-am schimbat si am bagat ceva in gura...
Cand veniti incoaca ca ma inebuneste Tudor. "Da mai stau mult acolo??" Pana si Ioana va pomeneste:"Unde-i Ina, unde-i Daci?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

N-ai plecat in concediu Gabitzico?
Creca iti trebuie medical anul acesta ca sa pleci :) Te beshtelesc cei de la lucru cind o sa iti iei medical....sau stai, creca la tine nu trebuie sa te inlocuiasca nimeni,nu?!

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, eu n-am platit analizele astea pentru gradi.
Azi am umblat prin Timisoara cateva ore cu cumnata-mea de la Alba. A trebuit sa caute un prof pentru inscrierea la doctorat si ne-am invartit si de trei ori prin aceleasi locuri. Nu ne-a ajutat nici macar GPS-ul, habar n-am de ce. Am ajuns acasa la 18 cu o durere de cap. O zi pierduta. N-am ajuns nici dupa rezultatele analizelor azi, ma duc dimineata. Is tare curioasa.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina nu ma mai tachina...m-am resemnat cu concediul. La mine la lucru exista un plan de lucru cu termene, care trebuie respectat...deci daca lipsesc o saptamana se decaleaza tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristiana, imi pare rau ca nu a mers cu bona. Da, asa e, trebuie sa aiba ceva experienta cu copiii, altfel... Sa stii ca nici Adelina n-a mancat nimic cu bona in primele zile , doar a baut lapte, acum s-a obisnuit si papa, oricum ea e o mofturoasa si doar cu mine mananca mai bine ca eu stiu cum s-a "fentez". Din cate vad la Adelina ii place cu ea, nu plange dupa mine, o pupa la plecare fara sa-i zic eu...bona o cam lasa sa faca ce vrea.

Alina, avem o tani care sta cu Ade cat sunt eu la lucru. Pentru analizele la gradi nu-ti trebuie trimitere ca se platesc, doar pentru caz de boala sunt gratuite, iar la gradi trebuie sa fie sanatos.

Gabi, poate gasiti voi o "portita" pentru concediu.

Clau, astept si eu sa se scoata taxa aia, masina mea e tot cu numere rosii, mai pot sa le port 2 luni.
Nu te stresa cu giardia, face tratament acum si peste o saptamana poate avea iar.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani ioana!
gabi sa va traiasca,sa fie sanatoasa si cuminte

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina morostes

Nu te stresa cu giardia, face tratament acum si peste o saptamana poate avea iar.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) [/blue] poze

ce draguta esti
Ale noastre numere sunt ptr o luna...se pot prelungi??

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput