Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, chiar asa, de ce esti asa scurta? Ai o perioada fara chef? Cum merge scoala de soferi? Inveti?
Ildi, mai povesteste-ne de David, ce mai stie sa faca, ce mai zice? Cu pampersul cum mai stati?
Carmen, cum de v-ati hotarat sa o mutati pe Mela? Numai pentru ca e mai aproape?
Alina, fain ca v-ati petrecut singuri la nunta! Dar de cand ati fost nasi nu ati capatat inca poze?
Gabi, ai dreptate, si pe mine m-a facut Ildi curioasa rau.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina cum e la servici si cu 2 copii acasa?

Carmen, sincer? Nu-i usor....! Eu vin acasa f obosita si Ade atunci se trezeste, Dragos e la gradi pana la 17. Ma apuc sa fac una-alta si se face seara, nu reusesc sa ma culc inainte de ora 12.

Ada, n-am primit pozele de la nunta, ma enerveaza si pe mine ca nu le-am vazut inca. Le pun eu cand le primesc.

Clau, a inceput Raul gradinita?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, nu e o perioada fara chef, e o perioada in care deschid cu entuziasm forumul, scriu 2-3 randuri si realizez ca de fapt nu am ce sa va spun Condusul merge bne, dar cu invatatul stau cam prost

Alina, Raul n-a inceput gradi ptr ca vineri i-au iesit analizele si are giardia...asa ca nici pe 15 (cum aveam de gand) nu va merge...i s-a prelungit vacanta

Ascult si astept cu mare interesez ca si Camera Deputatilor sa anuleze taxa auto
]

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Clau, eu intelesesem ca au anulat-o deja. Sunt si eu curioasa daca le ies bine analizele alor mei. Daca e ok joi ii duc pe amandoi.
Eu de o vreme nu am chef de nik. Cu greu ma urnesc sa fac mancare. Si curatenie si ordine fac pentru ca stiu ca trebuie, dar n-am chef deloc.

Mergi la inceput

Nu, n-au anulat-o, decizia finala apartine celor din Camera Deputatilor Ce bucurie mi-ar face ca m-ar salva de vreo 900 de euro ...concediu de iarna

Io's cumva asa fara vlaga, chef as avea dar n-am vlaga in mine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

No Clau, ai descris mai bine decat mine starea pe care o am. O fi astenia de toamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Burtica e bine;tot mai mare si mai nazdravan bebicul din burtica.A inceput sa ma cam doara si spatele si nu mai sunt nici asa sprintena
Moni, vreau sa pun poze dar nu mai stiu parola contului si trebuie sa-mi fac altul.
Felicitari la plimbaretzul de Victoras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

-am pe Raulica sa scape repede de parazitii intestinali;l-am votat si noi.
Si pe noi ne scutesc astia de platit 650 de euro daca scot taxa ca am luat ceva Opel Astra combi si nu-i inmatriculata inca.

Mergi la inceput

NIKO, ma bucur ca sunteti bine
io zic sa facem matanii ca sa scoata taxa auto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata fetelor, imi scriu si eu oful la o ceasca de .

Din pacate m-am bucurat prea tare de bona si de reinceperea lucrului, nu merge nicicum treaba. Cu bona m-am inteles sa o platesc 6 milioane pe luna, program de 9 ore pe zi, dar femeia nu se pricepe la copii, nu a mai avut grija de copiii altora. David nu mananca cu ea nici macar grisul in lapte care e favoritul lui, iar ea are un stil atat de obositor si atat ii vorbeste si-l toaca incat pe la 12-13 copilul deja cade de somn. Nu mi-a placut ca l-a lasat pe terasa in ploaie alaltaieri, si ca ieri l-a scos in gradina la leagan cand afara erau abia 15 grade fiindca Adi fuma in bucatarie si doamna nu suporta, pai asta imi imbolnaveste copilul care n-a avut nimic de aproape un an. Nu stiu, nu are simtul acela pe care trebuie sa-l ai pentru a relationa cu o fiinta care nu se exprima clar, David nu vorbeste inca, plus alte maruntisuri care tin de educatie.

Asa ca dau sfoara in tara, sunt in cautare de bona. Daca aflati de cineva din Aradul Nou, preferabil, si care sa mai fi avut copii in grija, nu va sfiiti sa ma atentionati. Cu serviciul am sa aman pana la rezolvarea problemei, prioritar este David.

ALINUSH, ti-am raspuns mai sus cu pretul, si parerea mea e ca daca poti si iei o persoana noua, sa o verifici tu o perioada, eventual sa instalezi si o camera sa vezi ce se intampla in lipsa ta.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput