Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Ioana! Gabi, sa va traiasca dulcica, sa fie fericita si sanatoasa, si la fel de mancacioasa!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ioana
Gabi sa va traiasca minunea mica si sa fie sanatoasa si fericita toata viata ei(ca frumoasa e!)!

Sunt bucuroasa ca nu mai avem probleme cu gradi/cresa.....si Nicolas se adapteaza incet-incet, nu mai plange, insa dimineata cand il ducem face botic suparat mititelul(si mi-e asa de mila cand ii vad boticul... ).Una dintre infirmiere(sau ce sunt) ne-a zis ca e cuminte, ca nu plange dar ca se vede ca sufera putin insa o face in tacere....si cateodata mai scapa cate o lacrimioara razleata pe obrajor....
In rest mananca tot si doarme bine....deci suntem pe drumul cel bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani, Ioana!
Gabi sa va traiasca, sa fie fericita si sanatoasa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Ioana!Sa va traiasca printesica si sa va aduca numai bucurii!
Noi suntem bine.Maia ne bate la cap toata ziua sa-i punem muzica la calc, cu hipopotamul si cu broscutza si cu copiii...
Numere rosii cred ca poti sa scoti acuma 3 luni; sau cel putin asa am inteles eu de la Cipri.

Mergi la inceput

No...au si ai mei chisturi de lamblii. Intru sa investighez putin pe net, ca mi-a scris retete cu Zentel si vreau sa caut altceva.

Mergi la inceput

Pana acum m-am lamurit ca e acelasi lucru cu giardia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, n-am apucat sa-ti spun la telefon ca si homeopatu mi-a spus ca lambrii s giardia sunt acelasi lucru. La Raul ii dau gyardinophyt, 1 ml dimineata pe stomaul gol...de fapt acelasi lucru luam si noi dar 3 ml dimineata. Se ia 7 zile, apoi pauza 7 zile, timp in care se refac analizele si apoi se mai ia inc 7 zile. Daca nu dispar atunci mi-a spus sa-l resun si probabil ii va mari doza.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Merci Clau. Intre timp tot citesc ce gasesc despre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Ioanei.
Ada, numa cu mancatul nu-s de acord. Sper sa se schimbe cand va mai creste ca altfel se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Ioana!
Gabi, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Eu nu le-am facut inca analizele fetelor, sper sa ajung miine...
Ioana, ma bucur ca Nicolas se acomodeaza.
Cristiana , bafta la gasit bona...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput