Puiuti de Randunici 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
lianam spune:
mihutza multumesc!
mai mai ce Andruta papacioasa! bunut piureul ala ca nu statea mult pe ganduri
! si ca o adevarata artista, se uita si frumos la camera!![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
Ia uitati ce se intampla poimaine: www.hotnews.ro/stiri-esential-4257959-cel-mai-asteptat-experiment-stiintific-secolului-acceleratorul-particule-care-recrea-conditiile-dupa-big-bang.htm" target="_blank">eveniment
Eu acum in loc sa scriu la lucrare, ma apuc sa citesc despre materie si antimaterie, despre particule si paraparticule, teoriile fizicii cunoscute si mai putin cunoscute... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
da Liana, tre' sa spun ca daca inainte cand vedea camera se inhiba imediat.. acum dimpotriva cand o vede parca incepe sa tipe si mai tare de parca ar sti ea ceva.. cine stie? poate ajunge vreun star la Hollywood 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
mai.. mi-am adus aminte ca am vazut pe stirile protv azi stirea cu bebeii arsi cu solutie in spital..brr..
si in plus si bebelusul ala mic inecat cu piatra.. Doamne ce suflet poti sa ai sa faci asa ceva?

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lyvy spune:
Fetelor, am o problema tarrrre urgenta!!
Azi e ziua randunoiului, si vreau sa fac tortul lui Bubu cu piersici, nu mai gasesc reteta, daca o aveti dati-mi si mie va rog, sau link-ul de unde a postat-o.
AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOR!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Kya, Bubu, hai ma care imi dati si mie reteta, am cautata pe net, am gasit n variante, o vreau pe reteta lui Bubu, ca sa iasa sigur!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Kya spune:
'Neata!
Livy nu am cum sa te ajut din pacate, pentru ca nu am fost pe faza cand a dat Bubulina reteta.
Daca tot nu s-a trezit nimeni, va dau
si Nesquick si ce mai vreti voi!
Am copilul hranit, schimbat si adormit. Randunoiul isi plimba progenitorii prin oras, asa ca sunt libera sa ma afund in lucru.
O zi minunata! 

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
underqueen spune:
neatza! am avut o noapte linistita...si o dimineata ploioasa, care ne-a stricat plimbarea 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
gecko spune:
lyvy, iete aci reteta
Tort diplomat cu piersici
- 5 oua
- 300 g zahar
- 500 ml lapte
- o lingura faina
- 3 plicuri de gelatina(30g)
- 500 ml frisca lichida(hulala)
- 300g piscoturi
- un kg piersici parfumate
- zeama de la o lamaie
Gelatina se inmoaie intr-o canuta de lapte cald (din cei 500 ml).
Galbenusurile, zaharul, restul de lapte si faina se mixeaza si se pun la fiert, la bain marie, pana se ingroasa ca o ciulama, amestecand sa nu se lipeasca. Se ia de pe foc, se pune gelatina, se amesteca si se pune la racit(in chiuveta cu apa rece am pus eu), amestecand din cand in cand.
Din 3-4 piersici fara coaja se face un piure si se amesteca cu putina zeama de lamaie sa nu oxideze. 3-4 piersici se taie feliute, cu tot cu coaja, se stropesc cu lamaie si se lasa la scurs intr-o sita. Alte 2-3 piersici, fara coaja se taie cubulete si se stropesc cu lamaie.
Cand crema s-a racit, se bat albusurile spuma si se bate si frisca. Se amesteca incetisor frisca, albusurile si crema.
Se imbraca o oala cu celofan umezit. Pe fundul oalei se aseaza feliutele de piersici. Intr-un castronel cu apa plata se pune o lingura din piureul de piersici iar aici se inmoaie piscoturile pe ambele parti, nu f. mult, si se aseaza pe peretii oalei.
Apoi se pune crema, piure de piersici si cubulete de piersici, iar crema, iar piure si tot asa pana le terminati pe toate si ajunge crema la nivelul piscoturilor. Apoi se aseaza piscoturi inmuiate ca un capac, peste crema, se inveleste cu celofanul de pe marginile oalei, se pune un capac deasupra si se baga la frigider. In 3-4 ore se intareste, dar mai bine il faceti seara si sa stea toata noaptea la rece. Sau dimineata si il taiati seara
eu l-am pus acum vreo 2 ore la frigider. sper sa imi fi iesit crema si sa stea teapan tortul...ca de nu mi-oi infinge lumanarile in cap.