Puiuti de Randunici 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
mstela spune:
kya,papanasi?
De 6 ore pana la 2 ani,stiam si eu.

Roxana,a dormit pana la urma Tea azi...2 ore
...cu chiu cu vai,a adormit pana la urma in patul mare,cu paravane pe margini,iar ea in mijloc ca intr-un cuib
si jaluzelele inchise
...Macar a dormit..Si acum a adormit usor...asa ca,fac urmatoarea constatare:cand nu a dormit toata ziua deloc,seara nu a putut sa adoarma de oboseala..

Nico,ce mamos e Mateiul tau!
Greu cu mamiceala asta!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mihutza11 spune:
repede, repede, pana nu trece ziua..
LA MULTI ANI Mariilor, Mariucelor si Marinilor! multa sanatate si tot ce va doriti! 

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Kya spune:
Stelada, ne-am dus la restaurant "La Mama" si am papat - clatite cu pui si ciuperci si papanasi. Si, nu stiu daac stii, dar la ei papanasii sunt imeeeeensi. I-am mancat impreuna cu randunoiul.
Ai gasit Infanrix?
Nicoleta
mamica eroina! Imi dau seama ca ti-e tare greu din ce povestesti. Dar lasa ca o sa creasca copii mari (si atunci cred ca o sa ducem dorul perioadei cand erau bebelusi
)
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Mihutza
i-ai dat Andrei avocado? Cum a fost cu kk? Ca Mimo zicea ca l-au transformat pe Teo intr-un kkcios ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
mstela spune:
kya,din nou
...Stiu papanasii de la mama...sunt yamiiii...

Nu am cautatInfanrix inca..trag nadejde ca se va remedia situatia luna asta,asa cum s-a spus.
NB

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mihutza11 spune:
Bv Kya de solduletul Sanzianei!
Miha tare dragutz motociclistul!
Naty f frumoase pozele.. in vancanta..offf... visee! si Iulia e o dulcica!
Kya acum Andra doarme, dar cand se trezeste am sa ii dau avocado.. sa vedem! 
Roxana sper ca e bine Amira azi! 
ieri am experimentat si eu ceva nou.. pt 1 ora am ramas fara bebe.. a luat-o taica-su pe afara.. cica mi-am dorit sa vad cum e..nu va spun cat de "goala" m-am simtit fara ea.. cred ca abia acum inteleg si eu cum e cu lasatul lui bb si plecat la servici.. si eu totusi nu am avut-o prin preajma numai o ora.. ce sa mai zic de mult mai multe ore.. aveam impresia ca nu mai trece timpul mai repede si mi se parea ca o aud plangand.. nebunik, nu?

ma duc sa pasez avocado!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lianam spune:
sa mai scriu 2 vorbe repejor:
astazi fac cinste 

, intrucat acum 2 ani pe 09.09 deveneam "o doamna cu acte-n regula" ![]()

Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
Meyyy, da cate aniversari am avut pe crenguta in ultimul timp... ! 
Felicitari Liana! Sa aveti parte de multi ani impreuna, sa va iubiti mult si sa va bucurati de familia voastra!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
mihutza11 spune:
La multi si fericiti ani impreuna sa aveti Liana! 
si am papat avocado!
.. i-am facut si o gurita simplu,dar mie mi s-a parut ca parca nu prea are farmec si i-am adaugat si ff putina banana (special pt ea am luat banane organice-am zis ca macar ei sa ii iau numai fructe,legume si alte alea organice).. si a papat, desi la prima lingurita nu stia ce e acolo, dupa cum se vede si in filmulet
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
lianam spune:
multumesc Kya si va doresc asemenea 

si apropos de ce spuneai mai devreme (ca am aruncat un ochi pe ultimele pagini
), daaaaaaa, ce bine de eram milionare....din multe puncte de vedere ar fi fost bine
(evident bebe scump si drag pe prim loc, si tot ce tine de el, insa eu in....ignoranta mea de ora tarzie
, ma gandeam acu' ca de eram o "lady milionara" aveam o femeie ce facea curat, spala, calca, facea papa bun....

si pentru ca sunt coerenta la ora asta si are legatura tot ce spun 

nici eu nu am gasit pana acum infanrix hexa; sper sa gasesc pana vine momentu' "ocheste si-nteapa" ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)