Puiuti de Randunici 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Gudinde, eu te vizionez din umbra! ![]()

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
amira_roxana spune:
bubu la multi ani! si da, ai dreptate, cred ca s-a agitat prea mult cand a plans si era si cu fata in jos si d-aia a vomitat.
kya felicitari pt soldul beton!
miha ce biker frumushel ai...
clau pe unde umbla?
naty f frumoase pozele de la mare...vleau si eu

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Cred ca am speriat vestul...
Iulia a adormit in leagan la TV
(nu la emisiunea ta, Gudinde
); ma duc sa mananc rosii cu branza ca sa ma dreg dupa cate torturi am vazut si citit
...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Mda...am fost la pizza, buna...am baut si cola
...apoi am venit acasa si ne-am cinstit cu tiramisu...
Naty, ce tare ai fost, mi-ai facut pofta de rosii cu branza ![]()
Stela, iti scriu si reteta, dar acum ma tot duc pe la Stefan, trebuie sa adoarma si tot scapa suzi...
revin...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
VALENTINA C spune:
Va zic si eu La multi ani si va pup, ca ma bag la somn!!!
Valentina si MAtei (10.04.2008)
Kya spune:

Vazui ca se intoarse Naty! Foarte misto pozele. Se vede ca v-ati simitit foarte bine, felicitari! Si Iulia e o scumpa. Mi se pare ca deja incepe sa aiba figura de copilas, nu doar de bebelus
Fetita mare, daca a facut ea si baita in mare...
Bubu de aici de la mine s-a simit mirosul prajiturii
Tare bun fu!
Noi am iesit putin in oras in seara asta - am fost si am mancat si niste papanasi, ca ma pocnise pofta... Sanzibebe a ramas cu mama si nu stiu ce s-au jucat ele 2, ca acum in loc sa doarma, e treaza...
Eu ii dau laptele dupa ce o pun in patut, si cand termina de papat e deja pe taramul viselor. Maica-mea a hranit-o in brate, si acum pas sa mai adoarma rapid...
In alta ordine de idei, puteti deja sa ma considerati femeie in campul muncii...
Lucrez de acasa, dar lucrez. Din ianuarie ma voi intoarce de tot.
By the way, am o intrebare: se pot lucra 6 ore pana implineste copilul 2 ani, in cazul in care ma intorc la servici mai devreme de acesti 2 ani? Ca eu asa stiam.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Am scotocit pe la legislative, si am aflat ca da, pot sa lucrez 6 ore, dar se pare ca doar pana la 1 an... Adica din ianuarie 4 luni...
Pai la programul meu de nshpe ore
ma simt de parca mi-as lua adio de la copilul meu...

Fir-ar-a dracului de viata
De ce nu sunt milionara, sa pot sa-mi bag picioarele in ea de slujba... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, da, se pot lucra 6 ore daca duci adeverinta de la medicul de familie ca inca alaptezi. La noi se poate 6 fiindca asa s-a hotarat in contractul colectiv de munca.
Bubu, eu nu mai am viata (inca) de cand cu al doilea copil, nu mai am timp deloc pentru mine, daca va amintiti bona mea a dat bir cu fugitii cu o luna inainte sa nasc. Sotul meu calatoreste destul de des, septembrie fiind inceputul anului fiscal la firma-mama unde lucreaza... Eu alaptez exclusiv un bebe care are "pretentii" mari (adormit in brate si apoi abia supt) (deci fara diversificare inca), acum ne luptam si cu dintii care se pare ca vor sa apara curand (lui Stefan i-au aparut la 5 luni). Momentan este soacra la noi, dar Matei nu vrea sa stea la ea nici 5 minute fara sa planga (ma-ma-ma...). Matei nu are nici suzeta...
Este greu deci, insa nu regret nimic (mai vreau o fetita, cum zisei). Doar ca ma descarc si eu, ca sunt obosita (si am si de ce), ca sa mai rezist inca putin... sper ca diversificarea sa schimbe ceva in bine, macar sa suga treaz si sa adoarma la san, ca in vremurile bune. Atat cer ;).
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)