Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Alina, chiar nu mai cunosteam pe nimeni nascut in aceeasi zi si acelasi an cu mine
Eu am facut dublu test dar fara sa-mi suna nimeni f multe despre el. Nu am inca rezultatele si sincer nici nu ma intereseaza, copilul meu e sanatos si frumos, orice ar zice o bucata de hartie. Daca stiam exact ce si cum , nu-l mai faceam, sa nu am motiv de stress. Eu atunci am fost pt niste sangerari la dr si pe langa alte analize mi-a dat-o si pe asta, cam la gramada. Am zis ca fiind eu caz special hai s-o fac...
La mine dublu test a insemnat o echo intravaginala (care a iesit ok) si apoi recoltare de sange pt testul in sine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor... desi, afland despre Simina m-am intristat atat de tare Simina, te rugam cand ai vesti, anunta-ne si ne noi. Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine. Curaj! Pana atunci, avand in vedere marea sarbatoare de azi, cred ca n-ar strica pentru niciuna dintre noi sa ne rugam pentru Simina si pentru bebeii nostri. Si eu ma gandeam ca daca voi avea fata o sa-i pun numele Maria.
Eu o sa fac saptamana viitoare triplu test. Doctorita mi l-a recomandat pentru ca am 35 de ani si nu din alt motiv. Sper sa fie totul bine. Iar peste 3 saptamani am ecografia de morfologie fetala. Daca scap si de asta...

Gina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Shtie cineva si cat costa aceste analize? Eventual dak putem obtine trimitere de la medicul de familie?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Pe mine m-au costat 3 mil si ceva. Depinde de locul in care le faci. Nu cred ca iti da medicul de familie, pentru ca am inteles ca tipul asta de analize nu sunt obigatorii, le fac noi ca vrem , d-aia nu sunt gratuite...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Din cate am citit pe fete le-a costat cam 300 ron. Depinde de laborator, plus eco. Nu sunt compensate deci trimiterea nu te ajuta.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

am rpimit rezultatul. LOW la toate Down/Edwards/defect tub neural. maine merg la doc in jur de 17 si atunci am sanse sa aflu putzica

Maria 15+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

felicitari Maria
ai vazut ca e totul ok
apropos LA MULTI ANI de SF Maria Mica
si la toate Mariile
multe flori pt voi
de la simina nici o veste?

10+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari Maria
Iza nici eu nu stam pe nimeni cu aceeasi data de nastere ca si a mea deci aici mi-am gasit sora geamana ,

M-ati lamurit cu dublu test ,triplu test este tot asa eco +analiza sange? Morfofetala este acelsi lucru cu una dintre astea?
Voi pe la ce spital ati facut aceste analize mai speciale?

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravo Maria, felicitari trebuie sa caut si eu un laborator serios care sa dea rezulatatele repede...urasc sa astept cate o saptamana pentru rezulatate.

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

din pacate nu cred ca ne va ajuta foarte mult pt ca maria este din zalau nu din bucuresti:(

9+

Mergi la inceput