Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth din pacate nu cred ca ne va ajuta foarte mult pt ca maria este din zalau nu din bucuresti:( 9+ |

mi-am dat seama imediat dupa ce am scris mesajul...i-am dat un edit
11+http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
iza79 spune:
Eu cand am intrebat, dupa "numai" 10 zile daca mi-au venit rezultatele la dt mi-au spus "Ei si tu...asa repede?" Acum sunt vreo 14 zile lucratoare, dar astept sa ma anunte ei, nu ma mai agit degeaba ![]()
14+
Aalina spune:
Bravo Maria!!!!!!!!!!!!!
Si tt e tot asa. Morfo e o ecografie 2d in care ii masoara lui bb toate cele.
15+
lysbeth spune:
aris, noroc, ca mi-ai spus:D ma gandeam ca am avut halucinatii si am citit aiurea:D
9+
greierash78 spune:
Iza, vei nashte la spitalul din orash? La ce doctor(a) mergi?
ppv
14+ shi
Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/
iza79 spune:
Pai nu prea am curaj sa nasc in oras,sarcina mea n-a fost usoara de la inceput. Probabil doar in caz de urgenta o sa nasc aici. Eu am avut probleme si am trecut pe la mai multi medici. Acum sunt la dr Predoi. Tu?
14+
mon_mmm spune:
Maria_K unde ti-ai facut tu testul?
...eu sunt din Zalau
La ce medic mergi ?
Eu merg deocamdata la Cluj ... la dr. Rotaru...pt. ca am avut probleme anul trecut cu sarcina molara si sunt cu frica dupa mine...
7+
Maria_K spune:
si eu merg la medic in cluj, la d-na doctor Bartok. imi place tare mult de ea. fetele de pe forum mi-au recomandat-o. si eu am pierdut o sarcina. testul l-am facut in cluj la gine1. dimineata la 7-8. la 14 am avut rezultatele pe mail.
abia astept maine sa-i vedem putzica. chiar acum ii spuneam unei prietene ca desi inainte (pana acum vreo 2-3 zile) imi doream fetitza, acum presimt ca e baietel si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. a ajuns chiar sa-mi placa ideea si sa-mi doresc sa aiba cuculetz
e mai usor pt barbati in viata asta.
Maria
15+
vine bb!
Pozele noastre
iza79 spune:
Maria, chiar ca ai dreptate ca e mai usor pt barbati .Pana si bunica-mea ii zicea lu' mama "Fa si tu un baiat, sa nu se mai chinuie ca noi.." si am iesit eu![]()
Eu imi doream inainte baieti, dar de cand sunt insarcinata nus' ce am dar mie mi se pare ca e fata...de la 3 sapt zic asa si al meu ...parca spera sa-mi schimb ideea
> Oricum, important e sa fie sanatos.
14+
alina_27 spune:
Ce faceti burtici?
La Multi Ani pentru toate sarbatoritele de astazi. Mult noroc, sanatate si bebei sanatosi in brate!
Maria K- Felicitari pentru TT. Cred ca esti foarte linistita si fericita.......Felicitari inca o data 
Am si eu o rugamnite la tine- Ma treci si pe mine in listuta ? Iti mai dau datele inca o data.....( UM : 17.07.2008, DN: 21.08.1980; DPN: 24.04.2009). Merci..
Simina - imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prim momentele asa grele.
. Sunt alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine cu bebele. Astept vesti bune de la eco de astazi ( oricum, medicul la care mergi de la Elias, banuiesc ca e vorba de Tutunaru, este exceptional si o sa te invete ce e de facut). Succes!
Noi suntem bine, au aparut greturile si la mine incepand cu zilele trecute.....dar nu conteaza. Sunt fericita ca toate starile rele ale mamei reprezinta faptul ca bebe e bine, sanatos si se dezvolta.....deci Doamne Ajuta!
Azi la 18:00 merg din nou la eco. Abia astept sa vad cat a crescut de saptamana trecuta....si sa ii aud din nou inimioara
.
Va pup!
Alina
7+