Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth din pacate nu cred ca ne va ajuta foarte mult pt ca maria este din zalau nu din bucuresti:( 9+ |
mi-am dat seama imediat dupa ce am scris mesajul...i-am dat un edit
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
iza79 spune:
Eu cand am intrebat, dupa "numai" 10 zile daca mi-au venit rezultatele la dt mi-au spus "Ei si tu...asa repede?" Acum sunt vreo 14 zile lucratoare, dar astept sa ma anunte ei, nu ma mai agit degeaba
14+
Aalina spune:
Bravo Maria!!!!!!!!!!!!!
Si tt e tot asa. Morfo e o ecografie 2d in care ii masoara lui bb toate cele.
15+
lysbeth spune:
aris, noroc, ca mi-ai spus:D ma gandeam ca am avut halucinatii si am citit aiurea:D
9+
greierash78 spune:
Iza, vei nashte la spitalul din orash? La ce doctor(a) mergi?
ppv 14+ shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/
iza79 spune:
Pai nu prea am curaj sa nasc in oras,sarcina mea n-a fost usoara de la inceput. Probabil doar in caz de urgenta o sa nasc aici. Eu am avut probleme si am trecut pe la mai multi medici. Acum sunt la dr Predoi. Tu?
14+
mon_mmm spune:
Maria_K unde ti-ai facut tu testul?
...eu sunt din Zalau
La ce medic mergi ?
Eu merg deocamdata la Cluj ... la dr. Rotaru...pt. ca am avut probleme anul trecut cu sarcina molara si sunt cu frica dupa mine...
7+
Maria_K spune:
si eu merg la medic in cluj, la d-na doctor Bartok. imi place tare mult de ea. fetele de pe forum mi-au recomandat-o. si eu am pierdut o sarcina. testul l-am facut in cluj la gine1. dimineata la 7-8. la 14 am avut rezultatele pe mail.
abia astept maine sa-i vedem putzica. chiar acum ii spuneam unei prietene ca desi inainte (pana acum vreo 2-3 zile) imi doream fetitza, acum presimt ca e baietel si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. a ajuns chiar sa-mi placa ideea si sa-mi doresc sa aiba cuculetz e mai usor pt barbati in viata asta.
Maria 15+
vine bb!
Pozele noastre
iza79 spune:
Maria, chiar ca ai dreptate ca e mai usor pt barbati .Pana si bunica-mea ii zicea lu' mama "Fa si tu un baiat, sa nu se mai chinuie ca noi.." si am iesit eu
Eu imi doream inainte baieti, dar de cand sunt insarcinata nus' ce am dar mie mi se pare ca e fata...de la 3 sapt zic asa si al meu ...parca spera sa-mi schimb ideea > Oricum, important e sa fie sanatos.
14+
alina_27 spune:
Ce faceti burtici?
La Multi Ani pentru toate sarbatoritele de astazi. Mult noroc, sanatate si bebei sanatosi in brate!
Maria K- Felicitari pentru TT. Cred ca esti foarte linistita si fericita.......Felicitari inca o data
Am si eu o rugamnite la tine- Ma treci si pe mine in listuta ? Iti mai dau datele inca o data.....( UM : 17.07.2008, DN: 21.08.1980; DPN: 24.04.2009). Merci..
Simina - imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prim momentele asa grele.. Sunt alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine cu bebele. Astept vesti bune de la eco de astazi ( oricum, medicul la care mergi de la Elias, banuiesc ca e vorba de Tutunaru, este exceptional si o sa te invete ce e de facut). Succes!
Noi suntem bine, au aparut greturile si la mine incepand cu zilele trecute.....dar nu conteaza. Sunt fericita ca toate starile rele ale mamei reprezinta faptul ca bebe e bine, sanatos si se dezvolta.....deci Doamne Ajuta!
Azi la 18:00 merg din nou la eco. Abia astept sa vad cat a crescut de saptamana trecuta....si sa ii aud din nou inimioara.
Va pup!
Alina 7+