Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

referitor la aparatul de ascultat bebe, eu zic ca nu are rost: o sa va stresati si mai rau, pana la urma e cum vrea DD.

ada 11+ si gabi 3ani+7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Bogdana, bine ai venit si felicitari pentru gemeni!

Fetele care mergeti la cumparaturi in Ungaria si Austria, cei de la C&A au o colectie de haine pentru gravide faina si cu preturi ok. Mi-am luat niste pantaloni negri cu elastic pe burta, buni pentru serviciu, cu 29 de euro.

Si eu am facut cumparaturi de la La Redoute, au livrat la timp. Calitatea hainelor e variabila, dupa pret :) si am avut surprize si cu marimile, si ele variabile de la un producator la altul. Vorba cuiva de pe forumul de la care a dat o fata linkul, folositi optiunea de a plati la livrare, daca umbla vreun postas si ramaneti fara colet macar nu pierdeti banii.

Pupici la burtici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Eu o sa merg in Germania la mijlocul lui octombrie si o sa-mi cumpar majoritatea hainelor de la C&A si H&M. Au haine ok ca si calitate si la preturi mici.
Triplul test eu il fac la Medsana saptamana viitoare (cand voi fi in 15 saptamani) si costa 180 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gina - in cat timp ai rezulatatele? m-ai scuti de un telefon, ca ma gandeam sa sunt si eu la medsana sa aflu cat dureaza, ei sunt f rapizi in general cu rezulatele.
deshi probabil trebuie sa imi intreb doctorul la ce cabinet imi recomanda sa il fac.

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna dragele mele .

Am citit tot ce ati scris azi dar am avut asa multa treaba la serviciu incat n-am reusti sa scriu nimic.

Aris - uita de medsana sau alte clinici.....dr. o sa iti recomande Genetic Lab...

Eu ma lupt cu greturile care au devenit din ce in ce mai enervante...dar nu ma supar...Doamne Ajuta in continuare!

Va pup pe toate si va urez o seara placuta.......

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmc spune:

Buna gravidutelor,

sunt si eu o mamica de martie, azi am aflat rezultatul la dublu test mi-a iesit un risc de 1:84 SD, sunt foarte speriata, la ecografie BB este in regula este dezvoltat normal, insa doctorita mi-a zis sa facem si T testul si daca iese si acesta prost sa facem dry testul si daca si acesta va iesi prost sa facem amniocenteza. Nu stiu ce sa fac sunt foarte suparata. Sper ca bebe sa nu aiba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Referitor la hainele de gravida: eu am luat pana acum un sarafan de blugi (acceptabil) si niste pantaloni de in 3/4, care bineinteles ca mie imi vin pana la glezne. Azi am mai primit o comanda de blugi care, fiind "lungi", mai au juma' de metru sub calcaie. Chiar nu exista nimic pentru femeile de 1,50 m??? Oricum, niciunul dintre articolele astea nu mi s-a parut ca m-ar avantaja. Iar blugii comandati de pe net imi sunt un pic mari Era o reclama pe DC la tarafashion.ro, dar in poza arata mai bine decat in realitate

pentru fetele care s-au sarbatorit zilele astea!

14+

Monik

Mergi la inceput

alina_27 - merci pai sa dau o cautare sa vad si eu unde e. oare recoltarea se face si dupa ora 14? ca doar sunt hormoni...sper sa fie asa, ca sa pot face analiza in aceeash zi cu ecografia.

imi pare rau ca te chinuie gretzurile..dar macar asa stii ca e bine bb in fiecare zi. incearca sa mananci imediat cum te trezesti..la mine a mers.

12+

Mergi la inceput

monik - pt blugi incearca la zara, sunt lungi e adevarat dar ii lashi la ei si ii modifica cum ai tu nevoie, si o fac chiar frumos, pastreza si marginea aia de jos. la noi in Romania mai greu cu marimile...nu pot sa uit cand am vazut prima data in austria blugi cu lungimi intre 30 si 36 pentru femei..adica de la 1,40 la 2metri inaltime...eram in stare de shoc.
aveti dreptate tare uratzele sunt hainele de gravide. eu mi-am dat deja la modificat hainele vechi. am primit deja o fust scurta scurta de blugi..si e frumoasa foc. mi-a taiat partea din fatza si a bagat un material elastic.
am mai gasit nishte rochii din material ca de plover la flo&jo, sunt mai scurte asa..merg f bine si cu colanti si cu nishte ciorapi mai groshi..cica de joi se strica vremea asa ca nu mai merg rochitele:(

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Georgiana, la fel patesc si eu cu foamea. Nu mai sunt ca inainte, cand puteam sta flamanda mult si bine, acum daca nu mananc simt ca lesin de rau ce mi-e.Lysbeth, aceeasi problema cu hainutele o am si eu. Vreau sa port ceva mai elegant, sa arat si bine, nu doar gravida. La ce te-ai referit cand ai spus ca de pantaloni nici nu poate fi vorba? Nu ai de gand sa porti sau nu iti place ce ai vazut prin magazine? Eu ma gandesc ca vine iarna, si desi sunt fan fustite, voi fi nevoita sa port si pantaloni. Cat despre formele mari, si pe mine ma sperie, dar si mai tare mi-e teama de cum voi arata dupa nastere, cand va fi vara!!! Si va trebui sa trec la hainute subtiri...Wow, Petrean, felicitari pentru dubla bucurie! Si bine-ai venit la discutii despre burtici.Rodica, eu am fost chiar ieri la eco, adica la 7 saptamani si 3 zile, si nu l-am vazut pe bebe miscandu-se, insa i-am vazut capul, coloana vertebrala, si mugurasii din care se vor forma piciorusele si manutele. Si, bine-nteles, inimioara batand...Si m-am indragostitIn schimb, ne-a chemat dr peste doua saptamani, cand se pare ca ce vom vedea va fi mult mai spectaculos! Dmc, nu te mai stresa, si eu am niste emotii groaznice cand vine vorba de testele astea, insa cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne pastram buna credinta si sa nu ne stresam. Ana-Maria 7+

Mergi la inceput