Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna viitoare mamici!V-am tot citit si m-am gandit mult daca sa ma inscriu in clubul vostru, intrucat nu voi putea tine pasul cu voi la postat.
Azi am intrat in saptamana a 10-a de sarcina si totul decurge excelent pana acum, cu exceptia oboselii si a episoadelor de greata cand matinale cand nocturne. Incerc sa dorm 8 ore zilnic, dar parca nu e destul.
Acesta este al doilea bebe, mai am un baietel care va implini 4 ani in decembrie. Sincera sa fiu, nu speram la nimic anume in ce priveste sexul bebelului, ne este absolut egal ce este, am o colega la servici ce va naste in noiembrie si ea si sotul n-au fost curiosi sa afle ce au, cochetez si eu cu ideea de a nu afla, asa ca sa fie o surpriza.
Insa sotul e nerabdator sa afle, asa ca va trebui sa afle singur de la dra mea, si ii voi cere sa pastreze secretul.
Pe de alta parte, noi i-am vorbit mult primului nostru copil cand era in burtica, i-am spus pe nume de cand am aflat ca e baietel, deci la gandul asta, parca m-ar tenta sa aflu ce avem de data asta.
In Canada se fac 2 ecografii parca, inca nu stiu exact iar eu deocamdata astept prima vizita la ginecolog care va fi pe 23 Sept.ca asa merge aici. La nastere, e in and out, daca totul e in regula dupa 24 ore te externeaza cu bebe cu tot. Prima nastere am avut-o in Germania, unde ne-au rasfatat timp de 3 zile, iar camerele sunt de 3 persoane, dar au baie, cu toaleta, pe cand aici mi-a zis dra de familie, sa nu ma astept la aceleasi conditii, ea e romanca si a nascut in Suttgart, deci vorbeste din proprie experienta.
Tot ce ma intereseaza insa e ca bebe sa fie sanatos si sa iesim din spital cat mai curand posibil, restul conteaza extrem de putin. In alte parti ale lumii, nasc femeile in conditii mult mai grele.
Va doresc multa sanatate si mai apar cand pot,
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragi mamici de ghiocei poftiti la capitol NOU

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Multumec mult pentru raspuns anamariame abia astept sa il vad pe bebe,i-am auzit inimioara si la 6 saptamani!Apropo de hainute cred ca toate avem aceeasi problema in special la pantaloni pt ca sunt groaznici!Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput