Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Aalina spune:
Eu musai trebuie sa probez hainutele asa ca nu le pot comanda.
Despre aparatul acela am citit la burticile mai mari si cica numai prin trim 3 de sarcina s-ar auzi ceva.
15+
Dodo-pui spune:
Buna mamici si burtici
,
Bogdi doarme iar eu mi-am facut semnatura si pentru BB2 ![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ionica spune:
Dodo Pui, scuze, am crezut ca ai doi baieti .
Oricum e super ,vei fi mamica de doi puiuti!
Eu asi vrea sa am gemeni ,nu stiu de ce am presentimenttul asta.
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Dodo-pui spune:
Apropos de hainutze de gravi
,am achizitionat deja o pereche de pantaloni cu burta tip denim care sper sa-mi vina pana la cca 6 luni,dar imi mai tebuiesc ,bluzitze si cel putin doua plovare
.In Constanta am vazut doar hainutze de vara,cele de toamna -iarna nu au aparut inca
.
Saptamana viitoare o sa ajung si eu la eco
ca-mi vad puiul
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Dodo Pui, scuze, am crezut ca ai doi baieti . Oricum e super ,vei fi mamica de doi puiuti! Eu asi vrea sa am gemeni ,nu stiu de ce am presentimenttul asta. http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url |
Poate ai avut o premonitie
,cat despre gemeni ii admir pe unde-i vad dar mi-e groaza (eu ne avand nici un ajutor),nu stiu daca as face fata cu Bogdi - s-ale lui probleme si inca doi care pot striga in cor-de foame,caca...-mi-e groaza-sincer.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
MADYN spune:
Dodo-pui, Ionica, Petrean bine ati venit la odiseea ghioceilor!
Petrean wow ai doi puiuti in burtik?!? Super frumos, sa fiti sanatosi si voi 3 si fratiorul!
Inca nu ma preocup de garderoba de
, mai intru in ce am, insa nu pentru mult timp. Iar prima sarcina am dus-o in alte anotimpuri asa ca va trebui sa ma orientez.
m
(8+) & m - (1-aug-2006)
rodica2008 spune:
pt toate burticile!Vreau sa va intreb si eu cum se vede bebe la 9 saptamani la ecograf,se vad miscarile lui?Multa sanatate pentru toate!
lysbeth spune:
din punctul asta de vedere ma bucur ca am prins perioada toamna/iarna in situatia asta:D Garderoba de iarna nu scoate atat de mult in evidenta noile forme. Trebuie sa recunosc, ma sperie un pic gandul de a fi mare:-s. N-am decat 9 saptamani jumate si deja se vede burtik...
9+
Dodo-pui spune:
Multumesc Madyn
si eu prima sarcina in alte anotimpuri
si oricum a fost o altfel de sarcina.Aceasta eu una o simt din plin,am tot mai putine lucruri in care incat.Daca la Bogdi abia pe la 51/2 -6luni a inceput sa se zareasca burtica,acum deja se zareste
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADA1974 spune:
IDEM DODO, cu burtica la prima si la doua sarcina.
Eu la prima nu mi-am cumparat haine speciale de gravida, ci niste pantaloni cu 1-2 numere mai mari, si am primit o salopeta de gravi, pe care o am si acum.
Nu stiu daca o sa investesc prea mult in haine speciale, zilele trecute mi-am luat o bluza cu maneca lunga, cum se poarta acum, larga de sub sani si o sa o port peste cateva saptamani, tocmai bine, si nu a costat cat una de gravide.
Nu stiu daca e bine sa va grabiti, sau sa luati prea multe: la prima sarcina, din luna a 5-a am avut cerglaj, ca atare am stat mai mult acasa si in pat, si am prins cam aceeasi perioda (in februarie am nascut). Poate ebine sa va mai ganditi, pt ca tentatia e mare, chiar si pt mine care am o experienta in acest sens.
Fetelor, va rog un raspuns: cine a facut 3T: unde si cat costa; dar interpretarea lui?
ada
11+ si gabi
3ani+7 luni