Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Simina, ma bucur tare mult pentru reusita ta de ieri, Ai un flacau luptator, care o sa iti faca o bucurie mare peste o saptamana. Arata-i ca tu esti si mai luptatoare si aveti acelasi scop comun ...Sa va tineti in brate prin primavara si dupa aceea. Multa sanatate si nu uita si azi e sarbatoare, desi nu e mentionata in calendar cu crucea neagra sau rosie. Sunt Sf. Parinti Ioachim si Ana, care s-au rugat neincetat la Bunul Dumnezeu sa aiba copii si Dumnezeu le-a auzit ruga.

Ieri, am avut intalnire cu "sefu'" ca nu pot sa-i zic altfel, deoarece bb face legea in organismul meu si eu pe el il ascult. Sta linistit , cu burta in sus, dar aavut trac in fata camerei...inceputul e mai greu. Insa, fetele, iar a inceput sa ma doara burta tare, i-am spus dr si mi-a dat No-Spa, dar fara efect, am luat unul aseara, unul azi ...si nica, nica, am dureri menstruale. Sa fie oare o coincidenta...caci in perioada asta ar fi trebuit sa imi vina CM. Voi aveti anumite simtiri in perioada cand trebuia sa va vina? Nu stiu ce sa zic, cred ca maine imi iau inima in dinti si pt ca medicul e de garda la maternitate, ii voi face o vizita.

Si mai am o nemultumire tare mare..varsta mea de sarcina este de 12 sapt...deci a lui bb aprox 10 sapt iar el are o dezv de 9 sapt si 2 zile si o lungime de 4, 32 cm...e tare mic si asta ma nelinisteste, o fi de faptul ca eu nu mananc si el nu are cu se hrani?
Sunt tare bulversata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Buna ziua la toate viitoarele mamici de ghiocei!

Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi ,sunt deja mamica de un puiut de 2 ani impliniti acum pe 6 septembrie,

Mi-a suras norocul din nou si voi deveni mamaica a doua oara in aprilie.

nici nu pot sa va spun cate peripetii are trecutul meu,acum ce mai conteaza ,voi fi din nou mamica.

UM 02/07/2008
DPN 04/04/2009 fara certitudine,trebuie sa vad un medic ,deabia ne-am intors din vacanta.

Va pupic si am sa mai scriu,merg sa citesc din urma ca sa va cunosc si eu.

Bye

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Wow, Ionica, ce surpriza! Ma bucur tare mult ca ai reusit sa ramai din nou! Iti doresc sarcina usoara si la termen! Am vazut poze cu Sophie, e tare tare draguta! Parca ieri erai graviduta. Timpul trece foarte foarte repede.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

floric - diferenta asta de 5 zile intre ce stii tu si ce zice ecograful nu are nici cea mai mica legatura cu faptul ca nu mananci tu prea mult. dar are legatura cu ziua in care a fost coceput, adica cu ziua in care tu ai ovulat. femeile nu sunt ceasuri elvetiene totushi. ecograful calculeaza la un ciclu de 28 de zile in conditiile in care ovulatia a avut loc in ziua 14. esti tu sigura ca la tine asa a fost???

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Floric, eu ii tot spun lui doctor cand l-am conceput (ca atunci am inceput sa ne protejam), el nu, ca are cu 1 sapt mai mult. Iar dupa um...trebuia sa aiba cu inca 2 mai mult. Eu am avut intarzieri de c inainte de sarcina si 21 de zile asa ca e normal..
Si pe mine ma rup niste dureri de burta de vreo sapt, la control totul era ok, dupa parca si mai rau a fost. Ieri am luat 3 no-spa, azi doar 1 deocamdata...Dar mai nou vad ca ma dor si oasele bazinului...sa fie de la faptul ca stau doar in pat sau cresc? Sa-mi spui si mie ce ai facut in privinta durerilor ca dr meu a intrat in concediu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ionica, Rodica bine ati venit ! Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc.
Aris cat ai dat pe blugii de la Zara ? Cand ne-am intors din vacanta am oprit pe la Mall-ul din Salonic, am fost la Zara...dar erau f mari de mine...nu avea rost sa probez.
Floric nu fi trista. De ce nu mananci ? Din cauza greturilor ? Incearca sa mananci multe fructe.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Eu am avut CM la 28 zile in luna iunie cand s-a intamplat minunea...iar pana atunci la 30 de zile de fiecare data. Deci dupa toate calculele ar fi data cnceptiei in 30.06 (pt cm de 28) sau 02.07 (pt 30 de zile). Acu, bb sa fie sanatos ca il fac alet si o sa creasca el mare, sau ea... Fetele din Galati, mi-am luat inima in dinti si mi-am facut programare si la dr. Ciobotaru (stiu ca si voi mergeti la el) dar tocmai pe 19. Eu aveam nevoie maine poimaine dar se pare ca iar nu am noroc.
Cat despre greturi , aprope nu mai am sau numai sunt asa de dese 9ma refer la zile) si de sicaitoare. De mancat, nu manac pt ca efectiv nu mi-e foame iar cand ma pun sau imi impun sa manac pt ca trebuie manac ff putin si mi se face greata si atunci renunt. De exemplu astazi, pana la aceasta ora am mancat o felie de unt cu branza, am dormit iar cand m-am trezit 3 ciorchini de struguri, iar mai pe seara am incercat sa beau o cana de lapte cu paine pe care nu am finalizat-o inca. Si nu mi-e foame...Am ajuns sa ma duc in magazine si sa ma uit prin vitrine sa vad poate, poate mi se lipeste ceva de stomac dar.nici o sansa. Poate trece si asta...Si durerea de burta. Pt asta iau Nospa in continuare. O seara buna va doresc. si Multa SANATATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna seara fetelor.

simina, ma bucur ca sunteti bine, cu ajutorul lui dumnezeu, o sa treaca si saptamana asta, dupa care iti doresc sa primesti o veste care sa te linisteasca.Dumnezeu e mare, o sa fie bine.

floric, bb-ii nostri is de-o "seama".
eu maine dim plec la bucuresti, sa vad ce face bb.
a zis ca-l masoara, am sa va zic ce-mi mai face .
fetelor, am mari emotii, ma rog la dd sa fie bine bb al meu.
pe la 5 ajung acasa, si o sa va tin la curent cu evolutia lu bb al meu.

pe toate fetele, aveti grija de voi si de puiutii vostri

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu bb la 10 sapt.
mitzica12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mihaela bafta multa maine la dr.
Eu o sa merg vineri si am niste emotii...Nu l-am mai vazut pe bb de la 7 saptamani.

11

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=FLORI&year=2009&month=3&day=26&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Apropo de haine, eu la prima sarcina mi-am luat de pe net, ca la mine in oras nu existau. Sonrisa e un site. Nu stiu daca va plac, unele haine arata cam comunist, dar am vazut vreo cateva acceptabile. La Quelle sunt unele mai acceptabile, vad.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

FLORIC eu si iuca avem programare la dr ciubotaru pe 16.09, ca fiind amandoua din galati ne-am vorbit sa mergem impreuna, daca spuneai, te alaturai si tu noua...oricum mult noroc, ai sa vezi ca bb e bine.
te asteptam cu vesti bune
bun venit noilor burtici, vad ca ne inmultim pe zi ce trece

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput