Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Adee spune:
Am foarte mari emotii, tocmai ne pregatim sa mergem la eco sa il vedem pe bebe. A trecut cam mult timp de la ultimul eco (din 31 iulie) si abia astept sa vad daca ii bine bebelica. Sunt putin cam stresi, sper sa fie bine.
12+
poze
floricik spune:
pt toate fetele cu numele Ana !
Simina ma bucur ff mult ca baietelul tau este bine. Sunt sigura ca totul va fi ok pana la final.
Gina parca tu intrebai de haine de gravide. Nici eu nu stiu de unde sa-mi iau. Nu mi-am luat decat niste pantaloni de la Terranova care chiar sunt de gravide. Problema este ca sunt mai mult de vara si as fi vrut si niste jeansi. Mai caut.
Mi-a spus o colega ca a vazut haine dragute pt gravide la Debenhams in Mall.
Miruna bucura-te ca te simti bine. Pe mine m-au luat greturile fix din sapt 7 pana in 10. Acum am cam scapat de ele.
11+
ionica spune:
Buna ziua la toate viitoarele mamici de ghiocei!
Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi ,sunt deja mamica de un puiut de 2 ani impliniti acum pe 6 septembrie,
Mi-a suras norocul din nou si voi deveni mamaica a doua oara in aprilie.
nici nu pot sa va spun cate peripetii are trecutul meu,acum ce mai conteaza ,voi fi din nou mamica.
UM 02/07/2008
DPN 04/04/2009 fara certitudine,trebuie sa vad un medic ,deabia ne-am intors din vacanta.
Va pupic si am sa mai scriu,merg sa citesc din urma ca sa va cunosc si eu.
Bye
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
novus spune:
Aveti dreptate cu hainele de gravide !!! nu sunt prea atragatoare
Eu am primit o gramada de pantaloni dar care inca imi sunt mari peste burta, iar cei vechi ai mei imi sunt mici peste burta....
Sper luna asta sa mai fie cald si atunci port mai mult fuste si rochite, apoi vom vedea !
Aveti grija de voi !!
15+
iza79 spune:
Bine ai venit, Ionica! SA-ti traiasca puiul "mare" si sarcina usoara cu cel mic.
Eu am probat o singura pereche de pantaloni de gravi, da' intram cu totul in ei. Am 1.60 si tot cam 50 kg, numai burtica a crescut cu vreo 15 cm...Sper sa descopar si haine pt gravide mai micute ca altfel....ma imbrac in pijama pe strada, ca are snur 
15+
rodica2008 spune:
Salut "burtici" ;),este pentru prima data cand sunt alaturi de voi,va doresc tuturor o sarcina foarte usoare si lipsita de probleme iar Maica Domnului sa ne ocroteasca pe toate!Data aproximativa a nasterii mele este pe 21 aprilie.Va sarut pe toate sa auzim numai de bine!
aris26 spune:
la zara in plaza militari au blugi de gravide f dragutzi. eu mi-am luat deja 2 perechi. dar tot in colantzi ma simt cel mai bine.
ce e shocant e ca nu gaseshti nimic mai sexy asa...nu stiu...eu imi doream nishte fuste scurte sau pantaloni scurti...cu un dres colorat si cizme ar arata f bine. dar la noi parca daca esti gravida, gata, trebuie sa-ti pui un sac in cap.
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
Aalina spune:
La multi ani sarbatoritelor!
Bun venit noilor mamici.
Cat despre haine azi m-am uitat si eu intr-un magazin dar am zis ca inca nu am nervi sa si probez ca sa nu intru in depresie. Tare uratele. Aiurea e ca la noi in oras sunt 2 magazine mari si late asa ca nici nu ai de unde alege. Si la mine era alta problema...sunt inalta si ele sunt scurte.
Inca ma mai descurc cu fustitele si o pereche de blugi cu talie joasa dar daca vine frigul nu stiu zau ce ma fac.
15+
zsuzsu spune:
salut fetelor
eu azi nu am avut inca timp sa intru si si acum doar atat sa va salut, sa zic La Multi Ani Annelor si fetelor cu ziua de nastere

nici maine nu o sa intru prea mult din cauza serviciului, si apoi merg la eco -in sfarsit- abia astept sa-mi vad bb-le
dar promit ca revin joi si va pove cum a fost la medic- sper ca totul ok
bun venit fetelor noi-am vazut ca sunt
sa aveti o sarcina usoara si plina de bucurii si bb-i la termen si sanatosi
va
10+ si
de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
madymar spune:
ADA, Iza si restul fetelor
multumesc pentru urari![]()
Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara
adee,zsuzsu tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune
apropo de haine si eu mi-am cumparat o pereche de raiati cu burtica pana sub sani dar sunt cam largi cred ca ar merge cu o pereche de bretele elastice ca imi cam cad, dar am inceput sa-i iau asa la servici ca e cam rece aici la mine
pupici dulci la toate burticile
14+