Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
bubulina1 spune:
Bafta multa tuturor care fac eco azi! Va asteptam cu vesti bune!
Bubulina
Speranta moare ultima!
Dodo-pui spune:
Ne primiti si pe noi in
?!?
Dodo-pui(Gabi)-13.08.1972 -
10+ si
Bogdan-Andrei-29.102002
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
elilov3 spune:
neata fetele
[waw] ce de vesti bune bravo ghiocelelor!!!

Simina ma bucur nespus pentru raza ta de speranta..sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat..capul sus
...ruga mea catre tine mergi si la un echo bine ctat..nu strica inca o parere 
LA MULTI ANI ! Maria k si tuturor mariilor cu intarziere

LA MULTI ANI! ANELOR! sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca 

LA MULTI ANI! MADIMAR, OANA, ADA si tuturor celorlalte daca am sarit pe careva sa ma iertati 

sa fiti sanatoase si voi si bb vostrii
bun venit noilor fete sa va vedeti cu bine cu bb-i la termen 
felicitari tuturor pentru rezultatele bune de la DT sau TT sau echo...chiar ma bucur 

numai bine dragele mele 
30+
Dimitrie
Aalina spune:
Bun venit noilor burtici.
Felicitari pentru intalnirea cu bb celor care au fost la medic.
Eu astazi ma simt bine ca am fost si m-am tuns. Maine am o delegatie la Mures asa ca va trece usor timpul pana seara cand la 19 am programata intalnirea cu bb. Vaii sper sa fie bine si tura asta.
Pupici
15+
ionica spune:
Bubulina,
Si eu ma bucur pentru tine,stiu ca va doriti de mult un bebe mic,iti doresc sarcina usoara.
Fetele multumesc pentru primire.
Cand va citesc ,imi aduc aminte de mine la prima sarcina,eram disperata sa-l vad pe bebe.
Acum ,in adoua sarcina inca nu am facut o ecografie desi sunt in saptamana 10!
Sunt atat de cool,stiu ca organismul nostru ia intodeauna cea mai buna decizie.
Maine poate gasesc si eu un ginecolog aici unde locuiesc si sa fac o programare,locuim in germania doar provizoriu,nu m-am gandit nici o secunda la o adoua sarcina ,dar uite ca a venit si suntem mega fericiti,
Vorbeati de haine e gravidutze, acum se poarta mult rochitele largute si putin scurte peste genunchi, le puteti combina cu o pereche de cizme fara toc si un dres asortat pt toamna,este destul de dragut,eu nu prea pot avand in vedere ca am ramas cu ceva kg de la prima sarcina,sunt mai rotunjica.
Bine ai venit DODO PUI,ce minunat, vei fi mamica a treia oara!!!
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
georgyiuly spune:
Buna fetelor!
Azi dimineata m-am trezit pe la 5.30 si nu am mai putut dormi.....de foame!Asa ca am fost nevoita sa ma ridic din pat si sa-mi pregatesc o cana de lapte acru cu piscoturi.
Ce bine a fost dupa: am dormit ca un copil pana la 9.

Voua vi se intampla?
Ma tot plang ca nu am nici un simptom de sarcina... dar foamea ce e?
Apropo de haine, mie imi vin mai toate....mai putin camasile la san au inceput sa cam stranga, asa ca am renuntat la sutien si folosesc bustiere, in rest nici o schimbare.Duminica ma duc la un botez si am o rochita cumparate de vreo juma de an, neimbracata niciodata ( asteptam un eveniment important pt ea)ma intreb daca imi vine, inca nu am avut curaj sa o probez, e destul de mulata.....o sa-mi iasa burtica afara
.Sa vada lumea ca sunt mamica
Va las si nu va mai plictisesc cu "prostioarele" mele!!!
georgiana
floricik spune:
Salut.
Eu sunt la munca si am un chef... 
Apropo de haine puteti sa va uitati si pe site pe Laredoute.
Sunt dragutze. Cred ca ma bag la niste blugi.
Sunt 17 euro.
O zi buna va doresc si bafta pt cine merge la eco.
11+
Adee spune:
L-am vazut ieri pe bebe. Ce ne-am mai distrat. Am fost cu toata gasca
, cu viitorul tatic si cu sora mea. Era tare agitat bebelica. Dr. se tot chinuia sa il masoare si nu putea ca tot sarea, dadea din maini si din picioare, isi intorcea capul..
Inca tot nu imi vine sa cred ca o sa avem un bebe 
12+
poze
novus spune:
Floricik, ai mai comandat de pe site-ul acela Lareoute ?
Asa am gasit chestii faine, dar stiu eu ? franceza nu inteleg o boaba, cum se face plata ? cu cardul ?
15+
MITITICA82 spune:
Floricik,EU NICI MACAR NU am stiut unde sa intru sa vad hainutele...daca esti amabila sa trimiti linkul exact...merci
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png