Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
lysbeth spune:
Simina, ma bucur ca mai sunt sanse. iti tinem pumnii:)
Eu merg la domnul doctor Ionescu Crangu. Nu shtiu cat de bun e...dar a fost super de treaba la prima ecografie facuta la 6 saptamani. A avut foarte multa rabdare, ne-a aratat/masurat tot la bb si ne-a facut si poze sa le luam acasa. ne-a chemat iar la 3 saptamani dar cum n-am reusit sa prind programare la medsana la el o sa ma duc la 4 saptamani fata de ultima.
9+
miruna22 spune:
alina....nu m-am gandit atat de departe...astept sa vad ca totul e bine cu bebe....sa trec de perioada critica de 12 saptamani si apoi...
si eu am avut o sarcina oprita la 6s si 6z acum 5 luni...deci intelegi disperarea mea! tu cum te simti, ai simptome???
p.s.: echografiile nu sunt daunatoare pentru bebe pentru ca se folosesc ultrasunete, nu radiatii, insa sunt studii care arata ca embrionul/fatul este deranjat de aceste ultrasunete, mai cu seama cand se foloseste modul Doppler (cel care arata fluxul sangvin in bebe si permite ascultarea activitatii cardiace)![]()
7+
iza79 spune:
Fetelor, tare harnicute sunteti!![]()
Simina, ne gandim toate la tine si speram ca gandurile noastre buna sa te ajute.
Nici eu n-am avut greturi la inceput (1 luna, 1 luna jumate, nici nu mai stiu exact) dar apoi o luna am avut greturi...mai tot timpul si mai ales seara.
Si mie mi-a zis doctorul de utrogestan sa-l iau cum vreau. Cand aveam 6 luam 2 dimi cu apa si restul intravaginal, iar acum cand am 4 iau tot dimi cu apa si seara intravaginal. Ameteala de la el am avut si eu. Uneori mi se pare ca ma doare burta jos cand il introduc si de aceea am preferat sa le alternez. Mai vedem cum merge si poate mai schimb.
14+
alina_27 spune:
Apropos de simptome. Eu, la prima sarcina, nu aveam absolut nimic. Nu greturi, nu ameteli, nimic, nimic....doar sanii tari. In ziua in care s-a oprit din evolutie mi s-au inmuiat brusc sanii. Am fost la eco de urgenta si am descoperit necazul.
La sarcina asta, am ceva, ceva simptome....mi-e cam greata ( dar nu atat de mult incat sa vomit), si sanii tot tari.........in rest.....nimic.
Miruna- stiu si eu ce inseamna sa nu ai niciun indiciu ca bebele e bine... dar relaxeaza-te....Eu la sarcina trecuta am fost foarte stresata si speriata si uite, tot am patit-o. Ma gandeam ca la sarcina asta o sa fiu si mai moarta de frica....dar nu,din contra, sunt relaxata total pentru ca am realizat ca oricat de tare m-as stresa tot ce vrea Dumnezeu se intampla. Asa ca.......ce pot eu sa mai fac inafara sa am grija, sa iau pastile, sa fac toate testele posibile si imposibile....restul nu cred ca mai depinde de noi.
Ma apuc sa sun sa ma programez la morfofetala.....urati-mi succes.![]()
Alina
7+
miruna22 spune:
ai dreptate Alina! nici eu nu sunt stressata, dar as vrea si eu sa simt...atat tot!
si eu sunt exact ca tine...stiu ca tot cum vrea DD se intampla!
7+
iza79 spune:
Fetelor , mai scriu si eu datele o data si va rog sa ne treceti si pe noi in tabelut.Multumesc anticipat 
um 06.05.2008, dpn (dupa ultima echo) 03.03.2009, data nasterii 11.12.1979
Greieras, am fost si eu la dr P la inceput , pt ca doar la el fusesem inainte. Ai dreptate ca uneori e repezit...da' care nu e.Pt sarcini normale cre' ca e ok, am auzit si de sarcini duse prin tratament la el, dar eu ma saturasem de injectii care opreau sangerarea pe moment si apoi iar disperam...Oricum, nimeni nu mi-a spus inca motivele, au presupus diverse. Eu sper ca timpul le-a rezolvat pe toate si de acum sa fie totul ok.
15+
lysbeth spune:
@iza, asa patesc si eu:( Cele mai crunte stari de greata le am seara. Dimineata sunt ca fluturasul si seara ca rama. ma tarasc pana in pat si astept sa treaca
9+
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetelor!Rutina mea in fiecare dimineata e cafeaua cu lapte si odiseea, asa ca desi nu prea imi place sa scriu , citesc tot ce se petrece pe aici...si nu numai!
Va urez si eu un calduros "La multi ani" Mariilor sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi( chiar daca cu intarziere)!!!!

Alina m-ai cam pus pe ganduri ceea ce ai scris: eu desi sunt in sapt.a 13 nu am avut nici o secunda vreun simptom de sarcina, sanii mi-au crescut putin si nu au fost niciodata durerosi.Acum sunt putin mariti dar nimic deosebit! Vroiam sa te intreb daca ai avut sangerari atunci cand sarcina ti s-a oprit din evolutie?????
Eu ultimul control l-am facut pe 1 sept. si era totul bine dar pana la urmatorul .....pe 8 oct .mi se lungesc urechile de atata asteptare.
Cateodata imi doresc sa imi fi fost si mie rau asa cel putin stiam ca e totul bine!!!!
Poate imi face eu prea multe griji, dar ce sa fac poate ca asa e cand devii mama!
Abia astept sa miste ca sa stau mai linistita!!!!!
Simina : capul sus si nu uita ca D-zeu e mare, nu ne lasa la greu!
Va pup pe toate!!!!
georgiana
georgyiuly spune:
Alina:::Am uitat sa te intreb in ce sapt. ti s-a oprit sarcina din evolutie???????Scuza-ma daca sunt un pic insistenta dar ......sunt putin preocupata( sau paranoica).Merci 

V-am pupacit din nou, acum ma duc sa-mi iau rezultatul la vreo 2 analize facute saptamana trecuta.

georgiana
iza79 spune:
Georgiana eu dupa ce mi-au trecut greturile tot asa ma gandeam...
noroc ca ma duceam mai des la dr. Acum mi-a zis sa vin peste 5 sapt si mi se pare o eternitate.Ma tot uit la burtica, la sani...Mai nou am niste dureri de burta. Ma gandeam ca mai creste bebe, dar acum incep sa-mi fac griji ca parca tin prea mult....deci oricum noi ne facem griji, ca asta e "meseria" noastra de mamici
15+