Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
alina.n spune:
Ma bucur Simina , multa sanatate!
Ai sa vezi ca totul va fi bine.
Pup fete dragi.
Alina
8+
Galushca spune:
Buna, fete scumpe!
Simina, tinem pumnii sa fie bine cu baietelul tau!

Noi suntem bine, dar am cam racit. Ieri am facut 38, mi s-au umflat amigdalele, am dureri musculare, nu pot sa inghit. Azi stau acasa. Sper sa-mi revin pana maine. N-am chef de luat medicamente, dar deloc. Am baut suc de portocale facut in casa, am mancat miere, mancare cu hrean. Nici ceaiuri nu stiu de care sa beau ca pot fi si alea periculoase. Numai sa nu fac amigdalita, ca am facut odata mai demult de m-au internat cu de-a sila, ca eu nu voiam, da era sa dau coltzu ca aproape se lipisera amigdalele si nu mai puteam sa respir. Deci nu ma mai gandesc.
Maine ma duc si eu la tura a doua din TT, iar pe 13 avem ecografia, sper sa ne spuna si sexul lu bebe. Desi ne este cam egal, ar fi fain fetita, sa fie doua surori, ca-s mai apropiate, dar mamicile de fetite ajung cam panicoase din fire. Nici nu stiu. Si baietel e la fel de bine, se mai echilibreaza zapaceala.
Novus, ce misto ca te duci la munte! Sa te distrezi fain si felicitari pentru 1 an!
ADA, la multi ani fetitei tale!
miruna22 spune:
va pup si eu fetelor! v-am citit cu drag, insa nu am mai scris...ca nu prea aveam ce!
Simina, ma bucur ca totusi exista speranta! DD e sus si va avea grija de toate! te imbratisez si fii puternica!

despre noi ce sa va zic....ma simt in continuare bine....greata nu am decat dupa ce mananc ceva, chiar daca imi e foarte pofta, dupa cateva linguri mi se face greata si nu mai pot manca...dar nu e foarte intensa!
sanii ma dor, dar nu exagerat si ma mananca sfarcurile![]()
iar durerile de burtica sunt scurte si trecatoare, astfel incat nu am folosit deloc No-spa pana acum!
continuam tratamentul cu acid folic si utrogestan si asteptam sa treaca timpul sa il vedem iar pe bebe...si ma rog la DD sa fie bine!
deci simptome prea multe nu am!
voiam sa va intreb despre Utrogestan....mie doctorul mi-a spus sa il iau cum vreau....si am decis ca intravaginal e mai bine....dar ma gandesc uneori sa il iau si oral....intrebarea mea este: pot sa alternez modul de administrare? adica daca intr-o seara nu am chef sa pun intravaginal, pot sa iau oral si a doua seara sa pun iar intravaginal? nu are nimic?? va pup si va imbratisez!

7+
bubulina1 spune:
Simina, ma bucur foarte tare ca medicii s-au inselat! Iti doresc sa afli numai vesti bune peste o saptamana si sa fie bb bine!
Miruna, utrogestanul se recomanda in sarcina intravaginal pentru ca se absoarbe mai repede si nu trece prin ficat. Eu stiu ca numai daca ai scurgeri/sangerari trebuie luat oral dar are ceva efecte secundare caci asa trece prin ficat. Pe prospect scrie ca in sarcina trimestrul I se ia intravaginal.
Petra, felicitari pentru bb mare si sanatos!
Galushca, multa sanatate! Ceai cu lamaie multa, si daca nu trece poti cere acordul medicului pentru paracetamol. Poti bea ceai de fructe, sa nu fie verde sau negru. Interzise sunt cateva care au continut hormonal si pot provoca avort.
Madyn, tu cand mergi la eco?
Bubulina
Speranta moare ultima!
Pisik06 spune:
Neatza fetele!
Simina, ce ma bucur ca mai este o sansa. Ne rugam pt tine sa fie bine si sa se rezolve de la sine
Petra, unde ai facut dry test-ul? La Medsana am auzit ca se face si costa 500 RON. Daca a iesit bine la dry test nu mai faci si TT, nu?
Ada, eu intrebasem de Iosup, multumesc. Eu incerc inca sa il prind la CMU, daca nu reusesc, o sa ma duc la Fortis.
Emilia, bine ca nu sunt singura cu 2 doctori. In curand va trebui sa ma decid, ca mai rau mi-e ca ma zapacesc.
Galushca, si eu sunt racita si am luat Oscilococcinum, este singurul permis in sarcina. Medicii zic ca si paracetamol, dar eu nu am luat totusi.
Miruna, eu am pus cand asa cand asa Utrogestanul si nu au fost probleme. Seara l-am pus mereu intravaginal, iar cele 2 pastile de dimineata le-am pus cand intravaginal pe amandoua cand le-am luat pe cale orala unul dimineata si unul la pranz.
Pupici pe burtici
12+
alina_27 spune:
Neata !
Simina - ma bucur tare mult pentru vestile bune...Doamne Ajuta ca saptamana viitoare sa fie si mai bine si sa scapi de toate grijile... acum, important e sa te rog si sa fii optimista.
Aris - eu nu mai sunt la tutu. Am fost sarcina trecuta la el( sarcina ce s-a oprit in evolutie la 7 sapt). Am decis sa nu mai merg la el nu pentru ca il invinovatesc pentru ce s-a intamplat - Doamne Fereste!- dar pentru ca prefer sa merg la medicul cu care lucreaza mama pentru controale de rutina iar pentru eco morfofetale la Iosup sau Herghelegiu....
Petra- Felicitari pentru rezultatele bune de la dry test!
Eu sunt linistita dupa eco de ieri....bebe e bine, creste, e in grafic, inimioara bate .....deci pana acum totul e ok.....Doamne ajuta in continuare!
Am si eu o intrebare.......vreau sa ma programez la eco morfofetala la 23 sapt, dar dupa calculele mele pica chiar in perioada Craciunului.
. Ce sa fac? Fetelor, Miruna, voi care sunteti cu DPN-ul apropiat de mine, ce faceti? Lucreaza medicii in perioada aia?

Alina
7+
miruna22 spune:
multumesc tare mult de raspunsuri...deci o sa continui intravaginal, cel mai bine!
fetelor, nu stiu...e normal sa ma simt atat de bine??? vreau si eu sa simt ca sunt gravi, sa stiu ca bebe e bine! off

am uitat sa specific ca am ameteli destul de des![]()
7+
MADYN spune:
Bubulina eu merg la eco de regula vinerea, din doua in doua saptamini. Urmatoare e pe 19 sept.
Simina tin pumnii pt. baietelul tau
. Sigur peste o saptamina ne vei da vesti bune. Fii pozitiva!
m
(8+) & m - (1-aug-2006)
greierash78 spune:
Shi eu sunt in aceeashi situatzie, Miruna....nici nu simt ca sunt gravi, in schimb ...la prima sarcina... primele 3luni a fost groaznic!
ppv
14+ shi
Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

3ani+7 luni