Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
simina_kin spune:
Buna seara fetele mele!!!

Am vazut , in mare parte mesajele voastre , o sa le citesc acum pe toate. Multumesc din suflet pentru sprijinul care mi-l acordati. Nu credeam ca se pot lega asa rel pe net.
Am fost la doc (rectific spitalul...nu-i de la Elias ci de la Cantacuzino) se num doc. Dan Secara , si pot sa spun ca mi-a mai dat sperante . Intradevar are vezica mare , dar nici vorba de malformatii, toate sunt la locul lor, si corespund perfect dimensiunile cu varsata.I-am ascultat inimioara , l-a masurat..etc........aaaaaa si i-am vazut puta...deci este BAIAT.
A ramas sa mai asteptam o sapt sa vedem cum evolueaza vezica , ca a zis ca se poate intampla o minune si sa se desfunde canalul singur(si scade vezica) , iar daca Doamne fereste creste ,imi face chiuretaj
Acum nu-mi ramane decat sa ma rog la DD sa se desumfle vezica singura
13#
simina_kin spune:
Mi-a mai spus si ca nu are cum sa faca sindr. Dawn pt ca l-a masurat si-i fff bine.
Pot sa spun ca am stat zilele astea 2 ca pe ghimpi , si-am mai fost si plecata la tara....acum iar am de asteptat o saptamana!!!
Scuze ca n-am retinut nume , da am vazut urari de la multi ani...va multumesc din suflet..
La Multi Ani si tie MARIA_K...te
draguta
AAAAA...si am mai uitat ceva...sa-mi schimb semnatura![]()
14# cu

plici plici spune:
fetelor am intrat sa va pup caci plec la aeroport 
simina ole!!!sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma si stam impreuna pana in martie aprilie

felicitati pt putzica!!!!
la multi ani mariilor pt ieri, n-am mai apucat sa intru sa va zic,
pupicii multi
14+ 
Aalina spune:
Simina sper sa treaca cu bine saptamana asta si toate sa fie ok.
Plici concediu placut.
Eu is rupta. Ziua de ieri de la birou m-a terminat si ajunsa acasa m-a luat copilul de proaspata cu febra 39. Se pare ca a facut o insolatie
Asa ca toata noaptea m-am straduit sa scad febra... Nu va zic cum ma simt...
15+
greierash78 spune:
Imi pare rau s-a aud ca ai o sarcina cu probleme, dar totul o sa fie bine!Sarcina ushoara in continuare!
Eu merg la dr. Popescu , la prima sarcina tot la el am fost, sunt multzumita...chiar daca uneori e mai repezit...!Voi nashte tot la spitalul judetzean.
Dr. Predoi shi-a deschis clinica in orash? Asha am auzit!
ppv
14+ shi
Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/
novus spune:
Felicitari Simina !! In sfarsit o veste buna !!

La multi ani Maria-k !!

Eu de abia astept sa merg sapt viitoare la doctor sa vad daca imi poate zice si mie culoarea caruciorului !!!
Joi merg la coafor unde vom incearca niste suvite inchise pe blondul meu pt ca sa nu se mai vada diferenta asa tare ...
A, si vineri plec la munte pt un week-end romanticos (1 an de casatorie)!
15+
mon_mmm spune:
buna dimineata burtici !
va servesc un ceai cald daca doriti
... asta e tot ce pot eu sa beau dimineata !
Simina iti tinem pumnii...totul va fi bine !!!
7+
ADA1974 spune:
'neata
Simina sa dea domnul sa fie bine, nu imi venea sa scriu pana nu ne-ai dat vestea cea buna. Eventual mai vezi si alt dr., dintre cei mai cunoscuti in ECO.
La multi ani cu intarziere pt Marii (ieri mi-a fost cam rau si am plecat mai devreme de la serviciu, asa ca nu am avut timp sa scriu sau sa citesc).
La multi si pt Ane - daca aveti - azi e Sf. Ana !!!
Cineva intreba de dr Iosup: eu mi-am facut programare la el pt 2 octombrie si pt 18 noiembrie. Il gasiti la CM Unirea - dar e cam aglomerat, si la Cabinetul FORTIS, telefon 0724464646.Aici e mai liber si sunt si preturi mai mici (de ex la eco 15 saptamani = 200 lei, iar la eco 22 saptamani = 350 lei, inclusiv CD - pe cand la marile centre platesti eco, si in plus platesti pt poze sau CD).
Imi spuneti si mie unde ati facut 3T? La CM Unirea, mi-au spus ca costa 170 lei testul si 100 lei interpretarea. Din pacate la FORTIS nu fac si 3T.

la toate si un gand bun pt Simina.
ada
9+ si gabi
3ani+6 luni
emilia2008 spune:
Simina iti doresc si eu sa primesti numai vesti bune ......... si nu uita este foarte important sa fii pozitiva in perioada urmatoare, iti doresc numai bine

Pedra super rezultatul la dry test.
Legat de fbroza chistica, am citit si eu acum cate ceva si intr-adevar daca sotul nu are chiar nu ai motive de stres. M-ai intrebat daca intentionez sa nasc cu dr Ancar, nici eu nu stiu deoarece depinde de mai multe ........ oricum dumnealui este prima mea optiune, eu merg la doi doctori, insa tinand cont ca eu trebuie sa fac cateva sute de km pentru a ajunge la bucuresti tare ma tem ca aceasta distanta si confortul pe care il am acasa ma va determina sa nasc aici, dar cel mai important e sa fim sanatosi si sa ajungem pana acolo