Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
miruna22 spune:
georgy, nu te gandi la prostii! uite, nici eu nu am simptome prea multe, dar trebuie sa gandim pozitiv!
p.s: eu nu am sangerat si nici nu am avut vreun semn cand s-a oprit in evolutie sarcina mea,deci nu e o regula
7+
Gina2008 spune:
Neatza fetelor!
Acum dupa ce am citit mesajul Siminei, ma simt mult mai bine. Simina te
si ai vazut ca Sfanta Maria a facut doua minuni pentru tine ieri: ai aflat ca nu e totul pierdut si ai aflat ca ai un baietel
!!! Sa fii optimista.
Eu ma simt mai bine de cateva zile... mi-a revenit energia parca. Nu mai sunt asa "cazuta pe jos" ceea ce e foarte bine. Si acum sa va pun o intrebare: de unde va luati haine de gravide? Ca eu sunt disperata! Ori sunt prea urate, ori sunt prea scumpe. Ati gasit vreun magazin mai ok?
Gina
14+
Adee spune:
Simina ma bucur ca ai vesti bune. Este bine sa cerem intotdeauna parerea macar la 2 doctori, daca sunt probleme. Si eu am avut un caz in familie, cumnata mea era insarcinata in 7-8 saptamani si ia zis dr. ca are sarcina oprita din evolutie. Nu am lasat-o sa mearga la chiuretaj si am convins-o sa mai mergem la un doctor, care ia spus ca totul e ok, ca bebe se dezvolta normal. La momentul acela , se zicea ca primul dr, are cel mai performant eco din oras. Are acuma un baietel de 2 ani.
Gina eu inca nu vreau sa imi cumpar haine de gravida, mi se par mult prea mari si urate. Deocamdata incerc sa ma descurc cu ce mai am , pantalonii nu ii mai pot inchide, asa ca le pun un elastic de bani, si imi iau cate o bluza mai lunga. Noroc ca inca este cald afara si pot purta rochite. Vreau sa merg sa imi cumpar ceva pantaloni cu talie f joasa, sa aiba loc burtica inca vreo 2 luni.![]()
poze
alina_27 spune:
georgy-
nu vroiam sa sperii pe nimeni cu ce am povestit. Vroiam sa subliniez doar faptul ca, indiferent de cat de stresate suntem noi, doar DD face ce doreste. Speram doar sa induc putina relaxare .....
Eu data trecuta, la sapte sapt. cand s-a intamplat, nu am avut nici o sangerare, nimic..... dar asta nu e lege la toate femeile si nu trebuie sa sperie pe nimeni. Uite, colega mea, are 20 sapt. si nu a avut nici un pic de greata, sanii au fost doar putin mari, dar nu tensionati.....in rest NIMIC. Si are un bebelus maricel si sanatos tun........Asa ca..... trebuie sa fim optimiste indiferent de ceea ce auzim sau vedem in jurul nostru. 

Alina
7+
alina_27 spune:
Am uitat sa va spun... Am reusit sa ma programez la dr. Herghelegiu la morfofetala de 23 saptamani.....Ghiciti cand???....pe 24 Decembrie, in ajunul Craciunului.........Doamne, sper sa primesc vesti bune atunci si sa am liniste de sarbatori.......

Alina
7+
MITITICA82 spune:
SIMINA felicitari pt baietel, ai sa vezi ca Sf Maria va va avea in paza pana la capat si il vei tine in brate pe fiul tau, ar trebui sa ii dai numele de marian sau ceva ce vei serba de sf Maria in semn de recunostinta...parerea mea
Fetele cam la cate saptamani se vede la eco ce sex are bebe?
Va
pe toate burticile
11+ ...si maine intram in trimestrul 2 
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
iza79 spune:
Alina, bafta la morfo, sunt sigura ca o sa ai vesti bune de sarbatori!
Depinde si de priceperea echografistului la cate saptamani vede sexul si de cum sta bebe. La mine la 12 sapt nu mi-a spus nimic.Bine ca tanti aia era scumpa la vorba in general...
Am o verisoara care in luna a 3-a avea fetita si intr-a 4-a baietel. A nascut si e baietel pana la urma ![]()
15+
Gina2008 spune:
Eu am morfofetala pe 1 octombrie cand sper ca voi afla si sexul. Apropos de sarbatori... ma gandeam ca anul asta vor fi unele dintre cele mai fericite. Si asta pentru ca le vom petrece in 2 plus bebelul din burtica. Iar la anul... uau, bebe va avea 9 luni!
Nu stiu... mi se pare fantastic cat de mult iti schimba viata un copil. Cat de frumoase vor fi vacantele, sarbatorile, week-endurile... Noi am avut timp suficient pentru noi doi. Suntem impreuna de multi ani, avem varste frumoase dar nu mai suntem foarte tineri. Amandoi avem 35 de ani. Asa ca ne-am dorit mult copilul, ne mai dorim unul cand s-o putea si amandoi pretuim fiecare clipa din acest proces. Cu adevarat mi se pare cel mai frumos dar din lume: sai ai copii...
aris26 spune:
bubulina, madyn - chiar ma gandeam ca sunt singura pacienta a lui dr. t.
suntem chiar un mic grup![]()
bubulina si eu merg tot pe 17 la urmatorul control
poate ne vedem
alina_27 - pai daca ai "pile" la cabinetul unde lucreaza viitoarea bunica....cred si eu
. felicitari pt programare, chiar ai avut noroc.
fetelor, la morfofetala de trim 1 la Iosup presupun ca imi face eco abdominala, nu? oare o sa am si eu ceva burta pana atunci? sau o sa trebuiasca sa beu apa inainte de eco...cum se facea inainte vreme. chiar oare cand ma avanseaza si pe mine tutu de la transvaginala la abdominala???
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
georgyiuly spune:
fetelor eu acum am luat raspunsul la analize iar la urina mi-au iesit leucocite (500)
!!!Stie cineva sa-mi spuna ce inseamna lucrul asta?????
Sunt putin preocupata......dar optimista, nu vreau sa ma stresez prea tare asa ca am incredere in D-zeu ca bebe e bine!!!!
acum ma duc sa pap ceva ca ma simt cam bleaga si poate trag si un pui de somn
.
Eu am facut doar o echo pana acum la 8 saptamani iar urm.este la 20 de sapt., ultima la 28.Aici nu.iti dau mai mult de 3 echo de facut daca nu sunt probleme ( eu parca as mai fi facut vreo una ca pe prima parca prea devreme m-a pus sa o fac
, nu prea e corect , ma fac sa astept asa mult
)Medicii astia!!!

V-a pupat
georgiana