Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
angelynna82 spune:
Tzitziri , numai vesti bune sa auzim despre tine si bb David.
Denisa scoatem cumva agitatele? 35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andy.p spune:
So am intrat sa-i urez si eu nastere usoara Andreei_andAsteptam vesti cat de curand
Ratonelu nu mai zic nimic ,dar fa ce-au zis fetele.
Tzitzi imi pare rau ca esti in spital ,sper sa stea bb in burtica cat trebuie si sa vii cat de curand cu vesti bune
Denisasa scoatem agitatele sau mai asteptam
?
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Mirtha spune:
Am auzit cazul gravidutei voastre Ratonelu .
Poate sa spuna ca nu-i problema mea , ca mai sunt si de pe la alta Odiseea si gravidutza Ratonelu iti dau voie sa ma si injuri !
Cita vreme bebe misca asa cum ai descris si ai tensiunea atit de mare du-te urgent intr-un alt spital ! Oricare altul decit cel care te-a expediat. Nu am retinut la ce spital te-ai prezentat dar recomand Filantropia.
Nu se merita sa iti asumi nici un risc. Nici unul oricat de mic ar fi!
Mirtha 33+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Nausica spune:
Ratonelu, hop si eu! Are dreptate Eva, nici mie ceva nu mi se leaga.
Ori nu reusesti tu sa descrii exact exprimarea doctorului, ori lipsesc niste piese din puzzle. Intre ceea ce ti-a spus doctorul si faptul ca te-a lasat sa pleci acasa. Intre ingrijorarea ta si faptul ca stai acasa si nu te duci la (alt) spital.
Stii vorba aia: "Better safe than sorry"?
Nu ai absolut nimic de pierdut daca te duci la un spital si ceri o evaluare clara a starii de sanatate a lui bebe. Eu as cere-o in scris. Sa vii cu vesti bune.
Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
zambetmic spune:
eva, si eu si tzitziri azi am implinit 36 sapt, dar david e mai mare cu o saptamana echografic, vladut e mai mic cu o sapt ... deci noi eram la fel dar cu mogaldete cu diferenta de 2 sapt
ea maine astepta medicul, eu astept SMS-ul cand o fi sa fie , nu neaparat maine
tzitziri era bine, cu moralul f bun, zicea ca e mancare buna in spital si personalul de treaba
ma duc si eu la nani, sa ne auzim cu bine maine
... ratonelu subscriu si eu la ce au spus fetele, in cazurile astea mai bine 10 opinii si suflat si in iaurt, decat sa fie ceva naspa si sa afli prea tarziu ... nu vreau sa te intristez sau sa te sperii, dar si eu una as m-as duce la inca un spital pt inca o opinie36+ cu Vladut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Tzitziri ma gandesc la tine si sa fie totul bine.ma bucur ca esti optimista!
Angelinna merci mult! spor la amenajari,vreau sa vad poze da?
Ilia e gata perdeaua si e super,am sa pun poze dar deocamdata e uda ca am spalat-o inainte sa o pun in camera copilului.
Eva carutul tau este aproape la fel cu al meu,oricum sunt aceeasi marca decat ca eu am si landou la el.Culoarea e f frumoasa de acord!Italienii -the best!
Andreea and cum esti????????Tin pumnii!!!!!!1Abia astept maine sa vad mesaj pe forum de la tine!
Ratonelu eu sincer nu reusesc sa inteleg ce este in mintea ta?????????Poate te superi pe mine dar sincer eu nu reusesc sa te pricep!Sper totusi ca te-ai dus la un spital.
Andy cum esti?ceva semne de nastere????numai maine nu e 8!
Piolica intra si da un semn sau te-a apucat nascarea????????mai e pana luni!
Simodina ma bucur ca ai scris!!!!!!!!Te mai asteptam cand ai timp,mamica dulce
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!39+
LUCA
AMR 5 ZILE
300 spune:
Vreau si eu sa urez de binelui Tzitziri!
Andreea_and, nastere usoara si o printesa frumoasa si sanatoasa!
Carla sper sa fie totul bine panala capat. Pana la urma cum misca bebe?Tensiometru ai acasa?
Baby_boy mai vopsesti ferestre? 35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Nusha tin pumnii la eco!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!39+
LUCA
AMR 5 ZILE
ilia_99 spune:
a, ce bine, musette, abia astept sa vad perdeaua. eu am avut o pb cu metrajele lor, ca imi tb inaltime 2,80 si n-aveau decit de 2,05 sau cam asa. deci am renuntat la Brico deocamdata, ma mai gindesc ca mai am putin timp.
32+