Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
andreutac spune:
Andreea_and, banuiesc ca esti ocupata cu pregatirile pentru marea intalnire de maine...totusi ma gandesc ca niste agitate nu strica.
Asadar, nastere usoara, refacere rapida si o bebelina sanatoasa si frumoasa!!
Andreea35+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratonelu spune:
cred ca ......omor pe cineva..
ma suna nasi-mea sa vada ce fac...si io ii spun ca sut suparata cu bebe etc....si apoi maintreaba ce nume ii pun(bine,i-am mai spus si acum 2 luni)...si ii spun sasha...ccuuuuummmm sashaaa??ca "vorb serios sau fac misto???" si se mai aude si nasu /....ca ce imi bat joc de copil....c-o sa rada ceilalati copii de el etc...
deci inca m-am abtinut....le-am zis doar ca baietelul meu are deja un nume si gata.
nuuu.....tre sa omor pe cineva in seara asta...cre ca deja am tenisunea,...15
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu nerantula.....hai ca m-ai ingrozit. pe bune asta cu inertia? carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
Nu as fi vrut sa te ingrozesc si sa ramai in casa, ci sa te conving sa mergi la urgenta. Imi pare rau, da', poate fi adevarat, sper din toata inima ca nu e cazul tau, dar nu mai sta nici o clipa! La 37 de saptamani NU neaparat lui bebe ii e cel mai bine in burtica, poate fi o solutie mult mai buna sa se nasca si sa fie sub observatia neonatologului mult mai bine, nu numai prin (uneori absurde) estimari ecografice!
Ce ai de pierdut, Ratonelu, daca te sui acum in masina si mergi la urgenta???????????
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](olala.gif)
It's the final countdown !!!
zambetmic spune:
buna seara lumeee
FELICITARI MAMICILOR SI PICILOR ce au aparut printre noi la "lumina" in ultima saptamana
eu am fost plecata intr-un tur de tara in interes de servici, nu v-am spus ca sigur primeam tona de rosii dupa mine
am ajuns insa cu bine inapoi acasa si de acum sper sa fiu mai linistita
mi-am luat si rez la streptococ, si se pare ca nu este ... dar bineinteles ca iar am avut o tura de nervi pe la medelife cu ocazia asta
guguloiu dupa cum il simt este bine merci tot cu capul in sus ... miscaret si plin de personalitate , adica daca cumva ceva apasa burtica (fie si maica-sa
) imediat se apuca sa impinga, sa aiba el loc
cam atat despre mine
nu am apucat sa citesc din urma, asa ca s-ar putea sa va dau o info pe care o stiti deja, sa-mi fie cu iertare daca este asa
tzitziri este in spital, deocamdata "preventiv" asa cum spune ea, dupa o secretie mai ciudata dimineata si dupa ce controlul la sosire a aratat dilatatie 2, dar se pare ca lucrurile s-au linistit, cel putin din info ce le am pana acum
asteapta sa vina medicul ei maine iar eu astept sms-ul cu sosirea lui david
bine v-am regasit si sper ca de acum sa pot fi si eu mai activa, tinand cont ca am intrat in prenatal
pupici si o noapte frumoasa tuturor 34+ cu Vladut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Draga Ratzonel,
Te rugam sa fi calma si daca te enerveaza careva lasa i sa vorbeasca.
Uite eu iubesc numele rusesti de nu mai pot, se pare ca Sasha e prescurtarea de la Alexandru///Alexandra.
Atat de mult imi place numele Sasha incat bichonului meu maltez i-am pus numele Sasha, nume care este ciudat pt un catzelus..dar nene mie mi a placut si gata.
Siii...fetizei mele ii vom pune un nume tot rusesc, ma rog cu multe radacini din Rusia si anume Karina.
Nu te nelinisti ca l deranjezi pe bebicu care acum tre sa creasca si sa se faca mare.
Sasha este un nume mai mult decat frumos...crede-ma.
Te pup pe nervi ca sa-ti treaca
Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 34
camera Karinutzei
ilia_99 spune:
ratonelu, ce bine ca ti-a zis Nerantula, ca eu n-am mai indraznit. Da, poate sa fie doar inertia! Du-te la spital!Personal recomand Municipalul, e spital de urgenta, nu-ti pot refuza un control, iar dr sunt buni in majoritatea lor. Daca nu, du-te oriunde! Si cind te intorci cu verdictul ca bb e bine in burtica n-ai decit sa ma injuri ca am insistat degeaba! Nu ma deranjeaza! Cum ziceau si fetele poate n-ai dat decit peste timpiti.
32+
angelynna82 spune:
p-aci
In primul rand un pentru Nushulica si Ratonelu, le spun sa se calmeze pt ca bbii simt orice suparare, in al doilea rand fetelor si mai ales Ratonelu ar trebui sa va duceti la spital.
Andrapsy28 si Steluta bine ati venit
Musette condoleante
Giulianna, vazut Edi frumos, imi place la nebunie gropita din obrajor
Andreea and bafta multa, sane auzim cu bine
Bitza bine ati venit acasa, cu bine!! Vrem pozici si eventual povestea nasterii
Miruna, bine ai revenit. E un dulce Dimitri falcutele lui
Cristineescu:vazut poze e super camera
Maryb felicitari pt bb sanatos
Mamidestefan imi pare rau pentru cele intamplate, sper ca esti mai bine
Joy bine ati revenit acasa, pupam o fetita frumoasa foc
Bebe BIANCA NICOLE bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa , pt mami refacere rapida si va asteptam acasa cat mai repede
Noi am lipsit motivat ieri a pus parchetul in camera iar azi am terminat curatenia generala...faza naspa e ca mi-s treaza de la 4 dimineata si ma dor picioarele ingrozitor...mai ramane de trecut un hop cu mobila
si pot sta linistita.
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
denisa.g spune:
Buna fetelor,
Noi suntem cuminti azi - cred ca bb se pregateste de "iesire".
Am intrat doar sa urez multa sanatate si mult succes maine pt Andreea_and.
Te asteptam cu vesti bune!!!! ANDREEA
Ratonelu, am vazut ca te-au certat deja fetele, asculta-le te rog !!! 38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zambetmic tzitziri este in spital, deocamdata "preventiv" asa cum spune ea, dupa o secretie mai ciudata dimineata si dupa ce controlul la sosire a aratat dilatatie 2, dar se pare ca lucrurile s-au linistit, cel putin din info ce le am pana acum asteapta sa vina medicul ei maine iar eu astept sms-ul cu sosirea lui david ![]() |
Eu abia acum am percutat! Tzitziri e internata? Pai cum il "astepti" maine pe David? Asa ti-a zis ea? Maine ii fac cezariana? Pai ea e luna a 8-a... Esti sigura???
Edit: prefer sa intru intr-o poveste frumoasa si sa pun un DVD, ma depaseste ce se intampla la noi la odisee azi. Nu inteleg mai nimic, si situatia ma intristeaza tare! Eu ma retrag in bolul meu de cristal, de care v-am mai vb!
Aveti grija de voi si maine sa aud numai vesti bune, dragele mele!
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)