FIV 190

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Catalina asta au anuntat la ProTV

In cazul femeilor infertile din cauze hormonale, investigatiile trebuie sa arate ca nu au afectiuni organice, de exemplu trompe infundate, dar nici malformatii. Tratamentul de stimulare hormonala decontat de Casa de Asigurari ar dura trei luni, iar pacienta trebuie sa aiba intre 18 si 45 de ani.

Toate aceste date vor fi stranse in dosare de catre medicii endocrinologi si ginecologi, care primesc de saptamana viitoare fise de evaluare. Actele vor fi trimise lunar, spre aprobare, Casei Nationale de Asigurari. Este, deci, posbil ca o parte dintre dosare sa fie respinse de comisiile CNAS.

Probabil ca vom afla saptamana viitoare ce va contine acel dosar

Mergi la inceput

Casa de asigurari ar vrea sa inceapa programul de la data de 1 octombrie. Totusi nu este sigur ca toate fetele vor beneficia de tratament gratuit. S-ar putea sa trebuiasca sa suportam o parte din cheltuieli si in plus tratamentul proiectul casei de asigurari da un tratament doar pentru 3 luni. Asa ca fetelor care va puteti inscrie, in 3 luni trebuie sa va si tratati si sa fiti si cu BB in burtica. (eu nu ma inscriu in grupa de infertilitate anovulatorie). Ce usor priveste casa de asigurari lucrurile!!!!!!!!!!!!!
Oare ei nu stiu ca sunt fete care au facut cate 4 FIV-uri pana acum? Se pot face astea in 3 luni de tratament pe care ni-l arunca in fata ca sa ne inchida gura?
Austria deconteaza 70% pentru cetatenii austrieci care indeplinesc conditiile. Si sunt convinsa ca la noi conditiile vor fi aproape imposibil de indeplinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pisic saru'mana. Sa ii ia naiba. Nu cred ca incerc ceva. Numai cat tb sa stai pe drumuri si sa bati la portile medicilor romani si spagi si consultatii si asteptari. Rahat. Prea complicat.Facem ca si pana acum ca doar am invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisic: iti multumesc frumos,si tu sa ai multa,multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Nusy bag de seama ca se apropie clipa cea mare. Sa te ajute Dumnezeu .

Mergi la inceput

Catalina, ai dreptate, timpul pierdut si spagile date la toti dr din comisie s-ar putea sa faca la fel de mult ca tratamentul dat gratuit prin casa de asigurari. Si in afara de asta umilintele trebuie sa le suporti tu, culmea, pe spaga data de tine. Asta e tara minunata in care traim.

Nusy, sa ne spui ca ti-ai luat copilul acasa. Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Da,Catalina,o luam de la capat....multumesc...tu si Luca ati reusit imediat dupa mine...din pacate n-a fost sa fie la niciuna...poate acum vom avea mai mult noroc.Sper!

Pisic: asa sa fie!Si de la tine astept acelasi lucru

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Nusy, Tabitha: Bafta multa!
Catalina: ai rezolvat ceva cu infectia aia?
Kineta:
Va pupic pe toate si sa fie o toamna plina de burtici!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Cristal...nu am rezolvat. Prima analiza solicitata este urocultura pe care eu nu o pot face inca din cauza antibioticelor. La sfarsitul saptamanii o fac, rezultatul il am in 5 zile si dupa asta merg la urologul recomandat de tine. Usturimi nu mai am.Apropos, l-am gasit la Medsana. Marti am programare la ginecolog si mai tb o eco la rinichi.(stangul doare tare).Sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

cele 15 analize cerute se gasesc in "fisa de initiere a tratamentului infertilitatii anovulatorii" pe care o gasiti la c.a.s-medic sef.

Mergi la inceput