FIV 190
Raspunsuri - Pagina 5
Mirela_1 spune:
Tabitha, ca sa te incurajez, iti spun ca si eu am avut 3 foliculi, au iesit 3 ovocite si apoi 3 embrioni (din care la 48 h 2 au avut 4 celule si unul 2). Un embrionas s-a prins si cu voia lui Dumnezeu se va naste de Craciun. Oricum, la toate FIV-urile am avut foliculi/ovocite putine. Asa ca ai toate sansele si-ti urez multa bafta.
Nusy, cand incepi?
Mirela
24+
Tabitha spune:
Mirela: saru-mana de incurajare, si eu sper sa fiu o norocoasa. Sarcina usoara si fara probleme in continuare.

pisic77 spune:
Tabithaimi pare rau de pierderea pe care ai suferit-o, dar incearca sa gandesti pozitiv, iubita. Cand DD ia pe cineva de langa tine, sigur iti trimite pe altcineva in loc, asa ca va fi cu doua liniute, sunt sigura
nusy spune:
Mirelutu: joi!!!
Tabi: imi pare rau ca treci prin clipe grele...Dumnezeu s-o ierte!Si tie mult noroc,sa fii graviduta!
Nusy
kineta spune:
FETELOR va multumesc pt raspunsuri,cat de cat am inteles,deci nu este vb de compensarea tratamentului in fiv(ma si miram),se vor deconta anumite tratamente pt infertilitate(tot e bine). Lucialustiu ca infertilitatea este data de mai multi factori,si ca este de mai multe tipuri,ca se trateaza cu medicamente sau laparoscopic,este bine sa se trateze,dar in momentul cand este vb de afectarea trompelor uterine(extrauterine),nu prea mai ai nici o solutie decat fiv-ul,asta e....cum o fi o fi ,prin medicamente compensate de stat,sau pe banii nostri,macar sa avem rezultate pozitive.
.LilianaFida,se poate sa ai dreptate,poate la asta se refereau
. CRISTAL
si multa bafta ! RUBIA la cine te-ai programat la cabinetul de sterilitate,ai sunat sau te-ai dus personal? Sper sa reusesc si eu maine sa prind,si sa ma programez pt vineri,daca voi reusi voi fi acolo la 7.30 ca deobicei.
. AMZUce mai faci,cum iti merge sarcina,ce trece timpul,ma bucur mult pt tine
.
pisic77 spune:
Mult succes fetelor care intra maine in focuri la Giulesti. Va tinem pumnii. Sa fie cu bebei frumosi si sanatosi

catalina2307 spune:
Tabitha
.
Fetelor unde gasesc o lista cu cele 15 analize ? Dat fiind faptul ca eu ma aflu in aceasta situatie (infertilitate anovulatorie) ma gandesc sa incerc. Multumesc frumos.
Tabitha spune:
Pisik, Catalina, Nusy: 

. Incerc din toate puterile sa-mi impun sa raman calma, linistita, sa nu ma gandesc la toate piedicile astea si problemele peste care trebuie sa trecem cu fruntea sus. DD este sus si le stie cel mai bine. Astept cu speranta (si ce-i drept cu un pic de teama) ziua de maine, sa vedem daca au mai crescut foliculii si endometrul, ca doar le dau tot ce le trebuie. Hai, ca trebuie sa reusim si noi, nu-i asa?![]()
catalina2307 spune:
Tabitha or sa creasca toate. Inclusiv burtica ta. Dar linisteste-te te rog si nu mai fi prapastioasa. Lasa grijile pe mai tarziu. Vezi ca mi-ai promis ceva. ![]()