FIV 190
Raspunsuri - Pagina 7
fireyes spune:
Tabitha, multa bafta iti doresc si norocul sa fi de partea ta acum, in compensare pt toate necazrile suferite pana acum!
still counting...
21ali spune:
Buna dimineata ,fetelor LA MULTI ANI! celor ce-si sarbatoresc ziua cu nume sfînt,sa incepem aceasta saptamina cu dreptul.Cind nu ai griji indeajuns ti le mai faci si singur,asa ca ieri am fost la o minastire din TG.Neamt si am dat un acatist preotului vorbind cu el despre FIV la cere i-mi raspunde ca biserica nu este de acord cu asa ceva si ca ar fi bine sa ma rog sa am copii natural.Nustiu cum am reusit sa nu pling in fata lui dar mi-am mai luat o grija in plus.Aseara am primit raspuns la emailul trimis de mine la adresa clinicii germane care mi-a dat-o Luck si din traducerea mea(nu stiu engleza-doar asa printre rinduri)le pare rau dar am gresit cu adresa ceva de genul asta.Tabitha sa ai multa bafta,daca nu te superi voiam sa te intreb de ce ai apelat la donator(parca asa imi aduc aminte) cu sotul tau nu s-a putut rezolva nimic?Te rog nu te supara pe mine stiu ca nu-ti sta capul la asta acum.

-ici la toate fetele sa fie o saptamina cit mai lipicioasa!
kittyke spune:
Nusy ma bucur foarte tare ca a venit timpul sa incepi Fivul ( cel norocos )!!!
Imi tin pumnii pentru tine si nu uita de optimism !!!Trebuie sa fie bine !!!
Fetelor care sunteti sau intrati in focuri multa bafta si sa fie o toamna norocoasa !!!!

kittyke
30 +

Mirela_1 spune:
Nusy, Tabitha 
Fetelor va urez la toate multa bafta, sa fie o toamna plina de reusite.
Si La Multi Ani tuturor Mariilor.
Mirela
24+
pisic77 spune:
Buna dimineata fetelor. La multi ani tuturor celor care va serbati azi onomastica. Sa fie o saptamana buna, plina de reusite.
Mult noroc celor care sunt in focuri si sa fie cu BB
Tabitha, Nusy, Tinem pumnii strans sa fie BB
fetele
PETRICIA spune:
Tabitha, eu stiu cel mai bine ce inseamna sa pierzi pe cineva drag,sti ca in 30 mi-am pierdut tatal in 13 iunie am facut laparoscopie, ( l-am vazut la reanimare langa mine , ca ma tinea de mana), cand am fost sa ma programez pentru laparo, asistenta s-a uitat la mine, eu am inceput sa plang si mi-a spus ca voi ramane sigur insarcinata, orice pierdere este inlocuita.
Nu am inteles atunci prea mult....dar acum inteleg, m-am rugat mult, am crezut cu tarie in dumnezeu si in ce mi-am dorit.
SIGUR O SA IA UN BEBEL....SA VEZI, ROAGA-TE,SI DUMNEZEU TE VA AUZI.
Pupici
multi

carmen
Tabitha spune:
Cristal, Fireyes, 21Ali, Mirela, Pisic, Petricia: va multumesc din suflet pentru intelegere si sprijin. Diseara o sa va scriu cum a fost la eco si cand sunt programata la punctie.

Ali: sotul meu are azoospermie. Cand am facut primul FIV a fost de acord sa faca biopsie testiculara si am facut ICSI cu spermatozoizii recoltati, insa nu s-a prins, am avut 1 singur embrion. Acum el nu mai vrea sa faca o noua biopsie, asa ca mort copt trebuie sa apelam la donator. Asta e viata...
Petricia: 

Sa-ti dea DD sarcina usoara si fara probleme in continuare. Si Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei luati la Dansul.
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor !
azi am programare la dr. Dracea, sper sa fie bine, mai ales ca este o zi sfanta ! depinde de ce impresie imi va face ,si de asat depinde daca o sa merg mai departe pt FIv la dansa !
Ali- eu i am scris dr. lui Beran si i am trmis mailul e adresa clinicii si am scris -in atentia dlui dr Beran !-; are f. mulre reusite si mai ales f. multe reusite la cupluri din Romania; de curand si Cami a reusit cu dansul ! dar ca exista un dar- trebuie sa ne permitem acest lucru ! un FIv +ICSI costa 4500 euro, mie asa mi a raspus si face oricum ICSI pt siguranta si la cuplurile care nu au probleme de sterilitate masculina; mie personal dupa mesajul pe care i l am trmis in care am scris istoricul medical mi a raspuns ca trebuie sa merg acolo cu sotul pt prima cons. si pt analize;asta e cam ; parerea mea este ca cine isi [permite este chiar indicat sa l aleaga pr dr. Beran !
pupici si bafta tuturor !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
21ali spune:
Acum am vazut ultimele rez. la anal.:Manual
Test Rezultat Interval de referinta
Citodiagn. secretii vaginale FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE PMN. FRECVENTI BACILI DODERLEIN.
FRECVENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS
Ex. bact. secretie uretrala, vaginala, col CULTURA IN CONDITII AEROBE: nu s-au dezvoltat colonii bacteriene la 48 ore
CULTURA FUNGI - PREZENT CANDIDA ALBICANS
SENSIBIL:
AMFOTERICINA B
CLOTRIMAZOL
ECONAZOL
KETOCONAZOL
MYCONAZOL
NYSTATIN
Ag Ch. Trachomatis NEGATIV (0.072)
CO = 0.267
[ EIA - Trinity Biotech ] NEGATIV
Ag Mycoplasma+Ureeaplasma UREAPLASMA UREALYTICUM - ABSENT
MYCOPLASMA HOMINIS - ABSENT
[Mycoplasma IST 2] absent
Se interzice reproducerea buletinului de anze în alte scopuri decât cel pentru care a fost eliberat, sau reproducerea par?iala a acestuia fara acordul scris al laboratorului care a efectuat anza. Rezultatele buletinului de anze se refera numai la probele supuse anzei.
ce spuneti de rezultat?
lucialu spune:
La multi ani Mariilor!
Tabitha
tocmai pentru ca acea persoana a avut atata drag de tine si s-a purtat cu grija,in amintirea dansei Dumnezeu sa o odihneasca si de dragul tau si Miracolului in asteptarea caruia esti fii optimista si linistita!
Kineta
imi pare bine ca nu stii multe rele date de necazurile astea de boli.Extrauterinele sunt cu grad crescut si la noi fetele cu endometrioza si multe alte belele devin posibilitati reale din pacate.Nu vorbesc despre alte afectiuni pe care nu le cunosc in detaliu,dar sunt sigura ca sunt poate si mai si.
Ideea e ca poate m-am exprimat eu gresit.Infertilitatea nu este tocmai o boala,ci o consecinta a unor boli.Si poate voi fi dura si nu stiu daca e cazul,macar azi,dar eu zic ca e intr-un fel o infirmitate.Ca nu se vede cu ochiul liber ca altele...dar te loveste unde te doare foarte tare,pentru ca nici macar nu iti mai da dreptul si libertatea de a mai alege de a fi parinte de iti doresti sau nu.De fapt nu te mai lasa sa faci nici de vrei.In zilele noastre se tine cont legislativ/social vorbind de nevoile unor grupuri/minoritati cu diferite apartente,unele mai avangardiste sa le zic asa mai dulce...si pe noi nici baubau nu baga in seama!Si nici nu e de mirare atat timp cat majoritatea(oamenii printre care traim si chiar apropiatii) judeca de maniera"cine e de vina?el sau ea?"

Poate chiar si noi cele lovite ne exprimam unele gresit folosind aceast mod invechit,adica cele care mai stim una-alta.
Oricum nu are rost sa racai intr-o rana pe care cu siguranta noi o avem...poate e timpul sa mai batem si noi cupumnul in masa si sa nu mai acceptam magarii si mizerii si sa ne consolam luand drumul strainatatii civilizate.Pentru ca eu una nici pana la ora actuala nu inteleg de ce mama naibii mai platim asigurari?
si nu sunt deloc neglijabile,mai ales ca pt fondul de pensii astea mai tinerele platim obligatoriu si nu stim unde se duc...tara noastra ca a nimanui sau mai bine zis a nimanui de fapt!
Eu ma retrag la subiectele mele unde activez de fel si iertati intruziunea...si revin la tinut pumnii stransi din umbra sau de pe margine![]()
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...