FIV 190

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Hera, m-am uitat din nou la post-ul tau si abia acum vad ca tu esti in Olanda. Scuze. Ascal nu este aspirina ci o alta substanta care in urma metabolizarii se transforma in aspirina. Nu cred ca efectul ar putea fi altul decat cel al aspirinei, pentru ca pana la urma tot la aspirina se ajunge, cu singura diferenta ce nu o mai iei pe gura sa-ti faci stomacul praf. Parerea mea este ca poti sa iei la fel de bine o tableta de aspirina tamponata sau aspenter si efectul este acelasi
Din ce stiu eu, se da fara reteta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

hahahah , cu mintea-n craci , hai ca pe asta nu am mai auzit-o , fain.

Ascal dupa cate am inteles este un fel de anticoagulant si aspirina, aici se prescrie la copii (38 mg) si persoane cu risc de infart cardiac, tromboza dar si la paciente fiv dupa un TP ptr o mai buna circulatie a sangelui in uter ar ajuta la implantarea acestuia ?
In Belgia sau facut tot felul de teste si mai nou se prescrie acest medicament dupa ce ai avut mai multe fiv-uri cu embrioni buni si tot este ok numai implantarea esueaza.
Am pus-o pe mama sa bata pe la toate farmaciile din Neamt dar nu a gasit nimic , cred ca este pe piata romaneasca numai cu alt nume.
Voua nu v-a prescris medicul asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Hera: mie mi-au prescris Aspenter si medicii din Romania si cei din Austria. Cred ca este ce ici tu... Mi l-au recomandat pentru ca sunt fumatoare. Aspirina din cate stiu eu este mai puternica decat Aspenterul, deci nu cred ca este recomandata. Pupici si bafta multa.

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, va citesc in continuare, multumesc pentru sustinere
bulinanico reusite au fost la primul lot (in care am fost si eu) din 10 fete au reusit 4, ceea ce zic eu ca a fost un succes.
Acum nu stiu la urmatoarele loturi cine o sa faca FIV, ca primul l-a facut dr. Marinescu cu dr. Cocei. Cred ca de acum vor face cei de aici de la Brasov sub supervizarea celor de la Bucuresti.
Oricum, pana sa ajung sa mai fac eu FIV, mai aflu vesti, o sa va tin la curent.
Succes viitoarelor mamici!

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hera01

Ascal dupa cate am inteles este un fel de anticoagulant si aspirina, aici se prescrie la copii (38 mg) si persoane cu risc de infart cardiac, tromboza dar si la paciente fiv dupa un TP ptr o mai buna circulatie a sangelui in uter ar ajuta la implantarea acestuia ?
In Belgia sau facut tot felul de teste si mai nou se prescrie acest medicament dupa ce ai avut mai multe fiv-uri cu embrioni buni si tot este ok numai implantarea esueaza.

Eu am facut fiv in Islanda si dupa 2 esecuri,la a3a incercare,mi-au spus ca-mi recomanda sa fac Clexane.Am intrebat pt ce este si mi-au spus ca e pentru o circulatie mai buna a sangelui in uter si ca ajuta la fixarea embrionilor.Multumesc lui Dumnezeu,am reusit si tind sa cred ca acest Clexane a avut un rol destul de important in reusita mea,fiind singurul medicament nou fata de celelalte 2 fiv-uri.L-am luat pana in sapt 12 de sarcina.

Bafta multa tuturor,sa va dea Domnul reusite si cat mai curand sa va tineti bb-ii in brate!

------------------
Flori 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

hera in Italia se da Aspirineta, care este aspirina dar intr-o cantitate mai mica, doze ptr. copii dar nu toti medicii o recomanda, si are acelasi rol.

gabita 78 multa bafta, si asteptam vesti in continuare .

KoraPop, Moniland mult bafta si voua in noua experienta si sa fie cu reusita.

Nu mai tin minte cine a intrebat, in Italia poti congela ovulele nu embrionii. Deci in cazul lui gabita 78 care a avut o productie buna de ovocite, se iau 3 ovocite, se fecundeaza si i se introduc la punctie cate s-au fecundat din cele 3. Restul ovocitelor se congeleaza dar numai in cazul in care iti mai raman minim 6(asa e la noi la clinica). Sansa ovocitelor dupa descongelare este mult mai mica decat daca ai fi avut congelati embrioni.
Ai putea avea ghinionul ca din 3 ovule sa nu se fecundeze niciunul sau cum mi s-a intamplat mie mereu doar unul singur. Asa ca pana la punctie stai intr-un stres maxim. Cam asta-i soarta celor care fac in Italia, chiar daca statul plateste majoritatea cheltuielilor FIV sansele sunt minime.

child imi pare rau .

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hera se pare ca asa cum am banuit este vorba de acea aspiria "mai mica". Si eu am luat Salospir -denumirea Aspertenului in Grecia. Se recomanda pentru sustinerea sarcinii in combinatie cu cortizon si nelipsitul utrogestan. Eu l-am luat pana in saptamana 12. Si se pare ca a ajutat.

Pisic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

fetelor sunteti fantastice, nu stiu ce m-as face fara voi multumesc

Ok , am stabilit ca Ascal este Aspenter dar dupa cum vad pe net este numai in gramajul 75mg ? cum sa fac sa iau numai jumatate sau cum? mi-e cam frica sa o iau asa dupa ureche 75mg
Catalina, te duci in Grecia ptr un nou fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Hera, Ascal 100 sau 600 (nu sunt sigura daca mai tin bine minte daca exista si 900) se foloseste in profilaxia hipertensiunii accidentelor vasculare cerebrale si ischemiilro de orice natura. Ascal nu este aspirina. Este un precursor al ei. Adica iei ascal si prin metabolizarea lui se obtine aspirina.
Nu gresesti cu nimic daca iei o pastila de aspenter (aspirina de 75 de mg)sau daca vrei neaparat sa iei cum au zis ei, imparte pastila in jumatate. Intr-adevar, aspirina normala sau precursor are patru roluri importante: Antireumatic, antipiretic(impotriva puroiului), antitermic (impotriva febrei) si anticoagulant (adica fluidifica sangele tau si nu permite formarea de mici cheaguri, care ar putea duce la proasta irigatie cu sange a unei zone. Nu se refera la uter, ci la intreg organismul). Asa ca poti lua cu incredere, nu face decat sa ajute la buna circulatie a sangelui in tot organismul, deci si in uter. Multa bafta

Catalina, pup fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara.

Imi cer scuze pt. lipsa mea din ultimele zile, dar nu-mi merge netul.

Child:

Va multumesc tuturor pt. incurajari si cate un pupic special la: lucialu, 21ali, pisic, Ioanatugs, Rami, Blanche. Daca am uitat pe cineva, luati de aici si scuzati pierderile de memorie.

Joi, 11 sept., am facut punctia; din 4 foliculi mi-au scos 2 ovocite de calitate, care cica s-au comportat frumos si vineri am primit vestea ca s-au fecundat amandoua (ICSI). Sunt programata luni, 15 sept, orele 12.30 la ET. Ma rog din suflet sa reziste si sa se dezvolte frumos cele 2 ovocite.

Va pup pe toate, BAFTA MAXIMA celor care sunteti in focuri si numai vesti bune. Sa nu ne pierdem speranta.

Mergi la inceput