FIV 190

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna tuturor,
Tabitha - multa bafta, sa ne anunti ca ai gemeni
Am si eu o nelamurire- pe 16 voi face eco in a 9 zi de stimulare, dar pana cum nu mi-a spus nimeni- e adevarat ca nici eu nu am intrebat, cate zile de repaos sexual trebuie sa aiba sotul in ziua punctiei? Trebuie deja sa numaram zilele... punctia cam in ce zi se face- 13?
Sper sa avem numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

child merci de raspuns...da e totusi bine daca au reusit 4 fete...eu stiam ca in primul lot au fost vreo 40 de cupluri, ma mir ca tu zici doar 10, dar tu ai fost acolo probabil ca stii mai bine (poate 10 la dr Lupu?)..activeaza-ti PM poate mai tinem legatura

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Tabitha, draguta mea... O sa fie bine, asa simt. Sa dea DD sa ai gemeni si sa stea cuminti cu mamica lor pana la termen. Te pup si iti tin pumnii.

Mimi, am auzit ca ar fi bine sa fie 2-3 zile de repaus sexual. Poate fetele stiu altceva, dar eu asa stiam. Bafta multa si tie

Fetelor care sunteti in focuri, sa fiti optimiste si se va intampla ceea ce ne dorim toate. Trebuie sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Tabitha .

Hera, iubita mea, nu ar fi mai bine sa te rezumi la ce iti recomanda medicii?

Mimi si eu tot cam 3 zile stiu. Dar mie mi s-a recomandat sa o faca singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Tabitha tin pumnii ca de data asta sa vii cu o veste buna. Bafta pt luni.
Kora in curand iei startul , sa fie intr-un ceas bun.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna dimineata!!!!!!!TABITHAsi MUUUUUUUUUUULT SUCCES PE LUNI,VOM FI CU SUFLETUL ALATURI DE TINE-ici si DOAMNE AJUTA! Stiu ca suntem la inceputul toamnei dar eu deja ii scriu mosului sa nu ma uite de sarbatori!Nu-i asa fetelor ca am fost cuminti si meritam darul mult dorit?MULTI si pentru voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Am fost la echo , ptr ET de cryo si mi-a spus ca '' cred ca am avut deja ovulatie ) ceia ce inseamna ca tbe sa mai astept o luna pana la CM , .
Ptr mai multa siguranta tbe sa ma intorc marti ptr inca un echo , cu toate operatiile, echo, hormonii si mai ales lunga si nesigura asteptare tbe sa ai o rabdare fantastica
Asa ca deocamdata raman pe banca de rezerva , succes fetelor in focuri !

Mergi la inceput

Hera, imi pare rau...[flo. O luna totusi nu e asa de mult si apoi, nu ar fi cel mai frumos cadou de la Mos?

Mergi la inceput

Catalina,
Mimi, o face singur, dar tu esti muza
Nusy,. bafta, iubita
Tabitha, iti tin pumnii maine. Sa fi curajoasa si increzatoare. Du-te si ia-ti gemenii acasa!
toate fetele si bafta celor care sunteti in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Flori76am si eu o intrebare:de cand ai inceput sa faci Clexane,imediat dupa ET,sau cand s-a confirmat sarcina? SI ai inceput sa faci Clexane fara sa-ti faci analiza pt sindromul antifosfolipidic,adica ai facut la indicatia medicului pur si simplu? Ai facut in fiecare zi cate o injectie? Te si iti doresc sarcina usoara !

Mergi la inceput