FIV 190

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna dragelor. Am si eu o intrebare. Am fost astazi la Giulesti sa-mi fac o echo si mi-au iesit urm valori; ziua 13: endometru 11,7, 1 folicul pe ovarul stang de 10, 5 mm. Aici este problema ca este prea mic. Eu intentionez sa fac un FIV pe ciclu natural. M-a chemat proful marti sa repet echografia, sa vedem daca a crescut. Voi ce credeti? Mai sunt sanse sa creasca pana in ziua a 17 a( mentionez ca am CM cam neregulat, 32-33 zile ? Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Gabita_78 merci pt raspuns. Din pacte nu am pe nimeni acolo. Ar fi soacra mea care munceste in Italia insa fara forme legale. Pupici si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

KITTYKE, MARIA08, CRISTAL 1995, multumesc de raspunsuri. Sinteti tare dragute si sa dea D-zeu sa avem noroc cu toatele. Daca nu vine ciclul. o sa iau iar duphaston sau utrogestan din z 29 pina imi vine. Abia astept sa incep odata procedura, ca deja m-am saturat de atita stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Fetelor, nu am avut timp o zi sa intru si ce gasesc? Activitate mare...
Moniland, de data asta trebuie sa fie FIV-ul cel norocos. PUP. Bafta
Kora, bine ai revenit cu forte proaspete si gata de lupta. Iti tin pumnii
Gabita, bravo, Sa dea DD sa fie bine. Bafta
Nusy, pup fata. Sper din tot sufletul sa reusesti
Catalina, cum te mai simti? Sa te faci bine repede, ca ai treaba. Trebuie sa fi mamica in curand. PUP
Eu am primit rezultatele de la Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma si au iesit negative. Astept culturile din col si ciu[percile pentru luni. Din pacate, mi-a zis ca am capatat o rana pe col si dupa CM trebuie sa fac recoltare pentru HPV.. Se pare ca la mine se mai amana.
Aveti idee cam cat s-ar putea amana?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

buna seara

poate ca sunt offtopic dar totusi...ati auzit cumva de Ascal 38? Acest medicament este un fel de aspirina care se prescrie ptr a subtia sangele si a oxigena mai bine uterul , aici se da numai pe baza de reteta si mie de la clinica fiv nu vor sa-mi dea ptr nu sunt asa de siguri ca ajuta la ceva (belgienii si nemtii sunt de alta parere )
Mama tot a cautat in romania dar i-a spus o farmacista ca nu a mai auzit de asa ceva , banuiesc ca este si acolo numai sub alt nume?
daca stiti ceva va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hera spune-ne substanta activa. Probabil este ceea ce in Romania se comercializeaza ca Asperten. (este o aspirina mai slaba).
Pisic . Fac pe naiba sa ma pieptene. Asta fac. Azi am luat rezultat sumar urina . Ghiciti?! Infectie urinara. Asteptam si urocultura sa vedem ce e . Oricum joi am programare la dr. din Grecia. Ca in mod sigur mai gasesc si astia ceva.

Pup fetele frumoasele.

Mergi la inceput

offfff, Catalina, sa ne luam de o mana...
Asa fete strangatoare cum suntem noi, trebuie sa strangem puiuti anul asta sau la anul (eu, daca se mai lungeste cu rana mea de pe col..., poate cand voi ajunge la varsta femeii aleia de 67 de ani care s-a hotarat sa faca fiv) Cine stie ce o mai iesi la HPV de o sa trebuiasca sa fac fenotipare si apoi...
Of, macar tu, prietena mea de suferinta sa te faci bine.

Mergi la inceput

Catalina, bafta in Grecia. Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui hera01

buna seara

poate ca sunt offtopic dar totusi...ati auzit cumva de Ascal 38? Acest medicament este un fel de aspirina care se prescrie ptr a subtia sangele si a oxigena mai bine uterul , aici se da numai pe baza de reteta si mie de la clinica fiv nu vor sa-mi dea ptr nu sunt asa de siguri ca ajuta la ceva (belgienii si nemtii sunt de alta parere )

Hera, s-ar putea sa fie vorba de ceea ce in Franta se numeste heparina, cu efect anticoagulant. Cine ti-a recomandat medicamentul asta, ai facut un bilant hematologic?

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Hera,iarta-ma, am fost cu mintea in craci ieri si nu am vazut post-ul tau.
Ascal 38 este un medicament produs de Lareb laboratorys Olanda. Este un carbasalat de calciu, adica un complex de acetilsalicilat de calciu si uree in proportie de 1:1. Mai pe romaneste... Dupa ce il iei, este metabolizat in acid acetil salicilic adica ASPIRINA, dar nu stiu de ce ti-a recomandat Ascal, pentru ca nici nu am vazut in Romanica.

Mergi la inceput