FIV 190
Raspunsuri - Pagina 19
KoraPop spune:
kindly 

Moniland cand am trecut granita pe la Vama Veche am stat acolo pe plaja la o ciocolata calda si mi-am amintit de tine ca ai zis ca ai fost cateva zile acolo
Tu cand incepi?In Austria, la Wels?Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
Gabita- mersi pt. raspuns; nu eu banuiesc ca concentratia este aceeasi pt. ca nu zice 0,......% si zice in fara de 600 ui si cati ml sunt; acum eu nu stiu, dar am sunat la clinica la Gynera ieri si acum trebuie sa sun sa mi spuna raspunsul dnei dr.;
pupici si bafta
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
KoraPop spune:
Am facut si eu primul pas.Am sunat-o pe dr. Cocei si asa cum aveam de gand mi-a spus ca in zi 2 de cm ( saptamana urmatoare )sa refac hormonalele si dupa cm un examen de secretie,iar dupa ce voi avea rezultatele o sun,ne intalnim si stabilim planul de bataie.Incep emotiile
!
Kora
CARPE DIEM!
amzulica spune:
Kora iti tin pumnii sa fie cu noroc. La fel pentru toate fetele care incep tratamentul in toamna asta. 

Cami
15+ 
bulinanico79 spune:
child imi pare tare rau...cuvintele sunt de prisos si eu tot spre fiv ma indrept si consider ca ai avut curaj sa il faci aici in Brasov. Am inteles ca au facut mai multe cupluri atunci..odata cu voi nu? Stii ceva a reusit cineva?
curaj, mergem inainte
nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005
cristal1995 spune:
Kora, Moniland: pupici si bafta multaaaaaaaa!!! 
mari_loulutza: nici mie nu-mi prea apare CM la timp. Medicul pe care il cunosc de foarte multi ani mi-a spus ca daca ajung la peste 35 zile fara CM, sa iau 2 Utrogestan pe zi, timp de 10 zile. Daca nu apare in astea 10 zile, sa bag un progesteron injectabil sau sa merg la medic pentru ca poate fi de la un eventual chist. Sanatate multa!
Va pupic pe toate, vad ca a inceput sezonul emotiilor, sper ca de acest Craciun sa fiti muuuulte cu burtici! 
Aly-"Inca mai sper..."
cristal1995 spune:
Zouzou: pe unde umbli, iubita? Nu ne mai spui nimic de tine? 
Aly-"Inca mai sper..."