FIV 190
Raspunsuri - Pagina 18
nusy spune:
Evy:Conditiile sunt super,sunt 2 rezerve ,la parter,eu si sotul am asteptat intr-una din ele pana m-a luat la punctie/transfer,avea doua paturi,fotoliu,LCD-la care ne-am uitat ca sa treaca timpul- plante decorative ,ziceam ca sunt la hotel,nicidecum la clinica medicala.
Sala in care are loc recoltarea ovocitelor este vis-a-vis de rezerva aceasta,dupa punctie vine d-na dr.si iti spune ce recolta a fost.
Am inteles de la Mirela_1 ca cealalta rezerva(in care a fost ea) nu avea TV...intre timp poate o fi pus si acolo.
Din pacate n-au baie la camere.Este una singura,la etaj,insa super-amenajata(inclusiv cabina de dus).
FIV-ul nu se face pe loturi nici la Gynera,nici la Giulesti,fiecare pacienta e tratata individual,in functie de cum raspunde la tratament.
Se face si cu blastocist(asa a reusit Kittykie) si se si congeleaza(dar nu stiu daca la clinica sau ii duce la Giulesti...eu nu am avut de congelat,asa ca nu m-a interesat subiectul...asta poti intreba la receptie).
Analizele care se solicita sunt aceleasi ca si la Giulesti(i-am raspuns si Mariei mai sus putin ,tot la intrebarea asta),le gasesti pe prima pagina a acestui subiect.
Nusy
Evy28 spune:
multumesc mult pt informatii .
o sa incerc si eu la ei si sper sa am noroc . poate dna doctor descopera care ar fi motivul pt care nu raman embrionii in burtica.
o sa refacem analizele si sa vedem .sper sa nu mai scada nr de spermatozoizi ai sotului pana ajungem la al doilea fiv .
stii cumva :daca spre exemplu avem sa zic 6 ovule fertilizate , poate congela 2 , si doar 4 sa le tina mai mult pt a se transforma in blastocisti . nu vreau sa fac tratamentul degeaba daca nu rezista pana in staiul de blastocisti.
te pup
evy
kittyke spune:
Evy am citit despre ce vorbiti cu Nusy , eu sunt Kittyke care am facut tot la Gynera impreuna cu Nusy.
Eu am avut 17 ovocite din care am avut 15 embrioni dar dr. nu a congelat nici unul a considerat ca mergem pana la blastocisti ca au sanse mai mari.
Pana a 5-a zi au ramas 3 blastocisti din 15 restul nu au fost congelati. Eu nu am intrebat despre congelare m-am dus pe mana d-nei doctor si am reusit ( au ramas toti trei dar acum sunt gravi cu doi). A reusit si Nusy din pacate n-a fost sa fie dar va fi acum asa-i Nusy ![]()
Bafta multa si sa ai incredere in dr. Dracea si in embriologul ei ca stie ce face ...din pacate nu depinde numai de doctor reusita
Embriologa Descalescu dupa ET a fost draguta mi-a explicat ca ei incearca sa faca tot ce se poate dar dupa ET depinde numai de Dumnezeu.
Bafta
kittyke
31 +

nusy spune:
Evy: concret nu stiu cum se face la Gynera,pt.ca eu nu am avut embrioni multi ca sa congelez sau ca sa-i tin pana se fac blastocisti(am avut 5 ovocite fertilizate di care au rezultat 3 embrioni si i-am pus pe toti).Insa,din cate am citit pe forum,se congeleaza minim 3 embrioni(deci 2 nu merge)si se tin pentru blastocist doar daca ai cel putin 8 embrioni.Daca ai mai putini,nu risca,ti-i pune la 72 ore.
Kitty: te pup dulce,asa-i,acum trebuie sa fie bine pana la capat!
Nusy
Evy28 spune:
kittyke
multumesc din suflet ca ai intervenit .
ma bucur sa vad ca esti o fericita graviduta . eu in perioada asta am stat departe de forum , si nu numai ...mai de toata lumea pentru ca am fost daramata atat dupa primul fiv , cat si acum dupa transferul de embrioni decongelati. e foarte greu sa iti doresti copilasi si sa nu ii poti avea , in timp ce alte femei renunta la el ....dar sa nu mai pomenesc de acest aspect.
Iti doresc o sarcina usoara
,si nastere usoara caci vad ca mai ai un picut pana la fericitul eveniment si mi-ar face mare placere sa mai vorbim .o sa ma programez si eu la dna doctor sa vedem ce facem . am inteles ca trebuie sa treaca o perioada cam de 6 luni ,sau mai putin daca sunt ok pana la urmatorul fiv .
Nusy cu siguranta va reusi si urmatorul fiv , si totul va fi bine .

mari_lolutza spune:
FETELOR, nu pot sa dorm si ma framinta fel de fel de ginduri in legatura cu fiv-ul pe care il incep cit de curind. De curind mi-a aparut o lipsa de progesteron, pentru ca in luna iulie mi-a venit ciclul la 25 de zile in loc de 28 ca pina atunci, iar in august nu mi-a mai venit deloc, am luat imediat 3 zile cite doua utrogestan si a patra zi mi-a venit. Luna asta cred ca se va intimpla la fel. Voi cele care ati luat utrogestan dupa ET, cum vi s-a recomandat sa-l luati si pina cind? Ati mai avut vreuna asa ceva ca mine?
Pupici la toate si sa fie cu noroc tot ce ne propunem.
kittyke spune:
Evy
intreaba-ma linistit oricand daca pot sa dau raspuns sigur o voi face
Stiu prin ce treci si eu inainte de FIV am facut 6 inseminari si de fiecare data eram terminata si totusi nu era Fiv care e un lucru mult mai serios...
Fii optimista si du-te linistit pe mana Dr. Dracea ea o sa-ti spuna cand poti sa incepi eu asa stiu ca daca nu sunt probleme la tine se poate face si dupa 3 luni...ma rog asta decide doctorul ...
Capul sus si sigur o sa reusesti !!!!!
kittyke
31 +

kittyke spune:
Mari Lolutza stai linistita ca nu e nici o problema ca ti-a venit ciclul mai repede decat 28 de zile eu si la mine venea ciclul odata la 26 de zile odata la 29 ...etc.
Eu dupa ET am luat 3*2 utrogestan vaginal pana in luna 4 si mai iau si acum dar oral ca nu mai puteam vaginal
kittyke
31 +

maria08 spune:
Buna fetelor,
Evy: Daca iti activezi pm-ul pot sa-ti dau eu lista de analize pe care mi-a trimis-o Nusy. Pot sa-ti spun ca acum cateva zile cand m-am programat la Gynera nu am reusit mai repede de inceputul lui decembrie.
Mari_Lolutza: Si eu cred ca nu ar trebui sa-ti faci griji!! Trebuie sa pleci increzatoare la drum!!! E nevoie sa se mai anunte o gravidutza si la subiectul de Constanta.
Cand incepi procedura?
kindly spune:
KoraPoP bine ai venit.sper mai puternica ca oricand.si increzatoare ca anul acesta vei reusi.