FIV 190
Raspunsuri - Pagina 17
nusy spune:
Maria: analizele sunt aceleasi care se cer si la Giulesti,le gasesti pe prima pagina a subiectului,deci nu ti le mai trimit.Spermograma o faci la ea la cabinet,o puteti face si in timpul tratamentului tau(noi ,de exemplu,o facem cand merg la eco de dupa inhibare).Trebuie sa-ti spuna dr.cand,ca sa fie si biologul.Analizele nu mi le-a cerut de undeva anume,eu le-am facut la Biotest,in Constanta.Stiu ca ea trimite la prelucrare (ceea ce recolteaza la cabinet)la Medlife.Mai putin spermograma,pe care o face, pe loc,biologul de la Gynera.
Moni,Blanche:
multumesc!
Nusy
child spune:
Kora, catalina multumesc pentru sustinere.
Kora ai dreptate, inca nu stiu cat o sa mai astept, cred ca o sa iau in considerare sfatul tau. Oricum, nu renunt! Am fost sportiva de performanta, deci perseverenta ma caracterizeaza!
Va pup 
eu
maria08 spune:
Nusy:Multumesc pentru detalii!!
Aveti idee daca se poate face histeroscopie la Gynera??
Blanche25 spune:
Off child am inceput sesiune de toamna cu o veste asa rea.....imi pare rau...multa putere de a trece peste...
Moniland spune:
Kora, bine te-ai intors din concediu si ma bucur sa vad ca ti-a priit.
Child, ma alatur si eu Korei spunandu-ti ca "fata optimista" din mine va face al 5-lea FIV. Eu sper sa nu ma ajungi, si sa reusesti la urmatorul. Daca ai posibilitatea du-te cat mai departe de Romania la urmatoarea incercare.
gabita78 spune:
DARIAIOANA, eu am facut puregon 600UI/0,72ml si avand in vedere cifrele de dupa 600UI presupun ca difera si concentratia.
La mine in cutia de puregon este un cartus din acest medicament plus ace care se potrivesc la pena puregon care e ca un stilou, tu schimbi numai cartusele si reglezi doza, exact ca gonalf.
Pena mi-a dat-o doctorul.
MAI multe inf nu stiu pt ca eu data trecuta am facut gonalf.
Multa bafta!
nusy spune:
Maria: nu se face histeroscopie la Gynera,daca vrei sa faci cu d-na dr. o vei face la Giulesti.
Child: imi pare rau pentru nereusita.Mult optimism si curaj si vei reusi intr-un final!
Nusy
Evy28 spune:
Buna fetelor .
Eu din pacate am incercat si fiv cu embrioni decolgelati , insa DD nu a vrut sa se prinda nici acestia.M-am dus atat de increzatoare la test , caci de data asta am ajuns in ziua 14 fara sa imi vina mentruatia , insa rezulatul a cazut ca o bomba - negativ .Nu pot sa va spun ce e in sufletul meu , si stiu ca multe dintre voi imi intelegeti durerea .
Nu credeam ca poate exista asa ceva -sa nu se prinda nici acum , tinand cont ca eu sunt perfect sanatoasa , problema era sa existe embrionii ,caci sotul are sperma proasta .Dar ...se pare ca nu functioneaza asa .
Peste 6 luni o vom lua de la capat.Vreau si eu mai multe detali despre Gynera .Nu au site sau nu il gasesc eu ? Se face FIV pana l final la ei ?Nu as vrea sa merg in spital la Giulesti pt punctie si transfer .Pot face ei in clinica ? Cu ce substante se face tratamentul ? si cam de cand sa ma programez ?
Multumesc din suflet.
nusy spune:
Evy: la clinica Gynera se face tot FIV-ul,incepand de la prima consultatie si sfarsind cu ET.Costa 2400 euro FIV simplu si 2800 euro FIV+ICSI.
Site inca nu au,de aceea nu-l gasesti.
Tratamentul se da in functie de analizele tale hormonale,deci nu e standard.Eu,de exemplu,fac cu Gonal f75 si Diphereline(pentru inhibare).
Pentru programari..fa si tu un calcul..la ora actuala s-a ajuns cu programarile la sfarsitul lui noiembrie.Bafta multa,data viitoare sa fie cu reusita.
Nusy
Evy28 spune:
Nusy
multumesc mult pt raspuns . Vad ca esti in tratament .Sa fie cu noroc . Conditiile sunt ok in clinica ? Fac cumva si transfer de blatocisti ? Au posibilitatea de congelare ? Imi poti da si mie , daca esti draguta , analizele care se solicita ? Noiembrie ...hmmm...ar cam trebui sa ma programez in curand .
Multumesc mult pt raspuns si sper sa ai rabdare sa imi raspuni la cate intrebari am pus ![]()

a...si spune-mi te rog ca nu fac fertilizari pe "loturi " caci nu mai suport asa ceva ...e mare prostie .