FIV 190
Raspunsuri - Pagina 10
nusy spune:
Cristal,Mirelutu,Pisic,Kittyke: va
si multumesc frumos pentru urari!
Gabriella: conditia pentru inseminare este sa ai macar o trompa foarte buna si sa ovulezi.Iar sotul,bineinteles,sa stea bine din punct de vedere al spermogramei.Daca nu..solutia este FIV.Vezi ca este un subiect special deschis pe tema" Inseminare" ,acolo fetele fac numai inseminari si cred ca stiu mai multe despre asta.Eu,personal,nu am facut nicio inseminare si nu am cum sa te ajut...mai mult de atat...imi pare rau.Pot sa-ti spun insa,ca sanse sa ai copilul tau sunt,chiar daca prin FIV-ca ultima solutie-asa ca nu dispera,fii optimista!
Nusy
Moniland spune:
gabita, bafta multa. Tin pumnii. Si eu zic sa congelezi ca la urmatorul copil sa nu mai treci prin tot chinul tratamentului.
gabriella1 spune:
multumesc,mi-a trimis Catalina link-ul cu inseminarea 

Va multumesc tuturor si va doresc bebei sanatosi!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
DORIS_71 spune:
gabita congeleaza nu mai sta pe ganduri, ce n-as da si eu sa am ce congela. Dupa ce-l nasti pe primul ai sa mai ai ptr. inca vre-o 2 fara sa te mai unfli de-atatia hormoni. Bafta in continuare.

toate FIV-oasele.
kineta spune:
lucialute
si eu,nu stiu daca din ceea ce am scris pe scurt despre protv si subiectul infertilitate,a iesit in evidenta faptul ca nu prea cunosc acest subiect,stiu ca am dat cateva detalii dar f pe scurt,pt ca m-am plictisit sa vb despre asta,cunostinte despre infertilitate si tot ceea ce implica ea,am f multe,nu numai pt faptul ca ma lupt sa am un copil de sapte ani,si ca am trecut prin f multe incepand cu varsta de 21 de ani(ca atunci m-am casatorit)probleme medicale,debutul a fost ca la 20 ani am ramas fara un ovar....DAR intamplator sau nu ,sunt si cadru medical . IN ceea ce ai scris tu ,sunt perfect de acord cu tine,legat de legile din tara noastra ,si de tot sistemul ,dar totusi sa nu uitam ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul vb lui Mircea Badea. TE
ink odata si sa auzim numai de bine.
pisic77 spune:
Buna fetele,
Tabitha,
si poate vi cu gemeni
Nusy, te pup. Abia astept sa vad ca ai reusit
Catalina
Gabita, congeleaza cat ai ce. Mie mi-e frica sa nu cumva sa nu am ce congela.
lucialu spune:
Kineta
imi pare rau ca am inteles gresit,dar din mesajul tau nu prea puteam intelege altceva atunci si ai continuat si cu al doilea ideea...nu puteam sa fiu de acord cu tine si de aici si concluzia parase gresita ca nu stii multe
...sa fiu de acord cum ca majoritatea celor care apeleaza la FIV,proportie coplesitoare de 80% are probleme cu trompele si extrauterinele.De aici raspunsul meu.
Deci dupa cum si tu esti de acord sa inteleg suntem multe care nu avem probleme cu trompitele ci cu altele si ni se recomanda FIV-ul si nici atunci nu-i sigur...si sunt multe fete care au probleme cu gigeii partenerilor,ca si ei sunt afectati destul de tare de stilul de viata si de mediu...eu zic ca ar trebui sa se discute despre tot in campania forumului...ca indiferent de problema particularizata pe cuplu,pana la urma toti suntem afectati de "alesii poporului" care dorm in hainele statului si pe banii prostului.Aici nu tre' sa detaliez eu ca tu stii mai bine fiind si cadru medical si persoana civila afectata de problema aceasta.Greseala e ca daca aici pe forum unde ne vedem zilnic,chiar de nu activam la toate subiectele si e logic sa fie asa...nu reusim sa fim la curent cu problemele tuturor indiferent de ce a dus la drumul spre FIV/IA...si sa le facem loc nevoilor tuturor(pentru ca cred ca toate am semnat petitia care este extraordinara si oamenii care se ocupa de ea si initiatorii fara cuvinte si tot respectul!)poate un pic sistematizat si clar,bine punctat,apoi aia normal ca bat campii cu legi prafuite si strambe gen tratamnete pt anovulatii dar cu trompele in buna stare drept conditie-aberant de altfel si discriminatoriu si umilitor si si in final nimeni nu se prea alege cu nimic concret...sa nu uitam ca unde-s multi puterea creste!
Nu pot decat sa o citez pe Catalina
si sa-i dau maaaare dreptate:"sa-i ia naiba!"scuze...
Nu vreau sa mai fiu off topic asa ca sper ca ne-am lamurit amandoua de confuzia mica in care ne-am gasit.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Tabitha multa bafta iubita! Sa iasa din cele trei ovocite, trei embrioni frumosi si nu ai de ce sa-ti faci griji pentru nimic!! I-mi pare rau pentru persoana pe care ai pierdut-o, sincere condoleante! 
Nusy multa bafta tauras drag, sa fie de bun augur acest inceput!! 
Gabita78 felicitari pentru cele 16 ovocite si multa bafta!! Si eu zic sa congelezi, ca doar ai ce si ar fi pacat! 
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
lucialu spune:
Felicia iti multumesc pentru ca ai generalizat/corectat/formulat chestia cu infertilitatea la Campanie!

Era exact chestia de care eram nemultumita si la care ma refeream pe langa raspunsul dat Kinetei.Ca asa s-o nimerit sa nu scriu pe la subiectul Campaniei
cum ar fi fost normal si sa scriu aici...si n-am apucat sa citesc noutatile de acolo inainte sa scriu aici...![]()
Sper ca nu am suparat pe nimeni,dar am si eu ofurile mele![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
dariaioanaxx spune:
BUna fetelor !
Fetelor vreau sa va intreb ceva si sa mi raspundeti cele care stiti ! am fost aseara la o prima consultatie la Gynera la dr Dracea in vederea unui FIv; si am primit reteta cu medicamentele, dar nu inteleg ceva - pe reteta scrie Puregon pen +cartuse de 450 ui, 3 cartuse; am tot cautat pe net si n am vazut ca exista cartuse de 450; stie cineva daca exista si de 450 si cat costa un cartus ? astept raspuns, mersi
Ali- stai linistita , nu e nici o problema ca ai analizele facute in alta parte; eu aseara am fost la prima consultatie la Gynera si mi a facut o impresie f. buna dna dr Dracea; incearca si tu o programare, poti suna dupa ora 14 numai, ca pana atunci nu raspunde nimeni; spui ca e urgenta ca vrei sa faci FIV cat mai repede si o sa te programeze de la receptie, insisti sa iti gaseasca un loc cat mai curand, pt. ca fetele de la receptie isi lasa tot timpul ceva ferestre pt urgente etc.; sa ceri direct cu domnisoara Claudia ca ea se ocupa de programari; alegerea este a ta, ti am zis, dar nu te hazarda si nu risca; eu aseara i am spus din start dnei dr. ca momentan nu imi permit un FIV la Gynera si deci vreau sa fac cu dansa dar la Giulesti, unde o sa merg decat sa fac dosarul, la punctie si la ET, in rest monitorizari si altele le fac la Gynera ca sa nu stau pe la usi pe la Giulesti, a fost de acord si asa a ramas, mi a dat si reteta ca sa mi iau medicamentele pana una alta; asa ca mai gandeste te referitor la FIV la Medlife !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !