FIV 190

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna fetelor,Dariaioana voi suna azi sa fac aceasta programare voi ruga sa-mi faca cit poate de repede.Tu probabil stii care sunt anzele cerute la Gynera ,te rog spune-mi si mie ce ar mai trebui sa am inafara de cele care le-am facut la medlife.Toate anzele tale si ale sotului sunt ok?La Giulesti cit costa ICSI?este pe acolo si d-na Vasileascu,ce echipa are?Mai fetelor eu am inceput sa va citesc zi de zi de la inceputul anului si mi s-a parut ca majoritatea erau incintate de medlife ceea ce acum mi se pare ca se cam ocoleste ,nu prea am auzit de reusite cei drept ....acum nu acuz ca ala este bun si asta nu fiecare are de ales cum doreste dar voi sunteti acus in focuri si eu tot dai cu amze .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ali-in leg. cu medlife, e bine , e curetenie, dr. f. profesionisti dar din pacate fara experienta; eu am mers la dba dr Bolintineanu pt ca verisoara mea facuse cu dansa la Titan si reusise din prima, dar ca exista un mare dar, verisoara mea este cu 8 ani mai tanara, n are probleme decat cu trompele si poate a fost un noroc sa reuseasca din prima; personal parerea mea este ca am gresit ducandu ma undeva unde nu existau reusite mai deloc, mi am riscat sanatatea si banii; oricum daca raman insarcinata tot la dna dr B. o sa merg ca in eco este f. experimentata zic eu; asta este, alegerea este a ta, a voastra de fapt; in leg. cu ananlizele de la gynera, se cere ca si la giulesti si cam ca peste tot; eu am avut hormonalele facute recent, de o luna si papanicolau, in rest toate vechi - hepatite B si C si sida la ambii parteneri; spermograma sot; am avut si spermocultura facuta fiinca am avut eu probleme si sotul cu coli si stafilococ; apoi numai ale mele- radiografii de la histerosalpingografie, cultura col, secretie vaginala, chlamyda, trichomonas, eco transvaginale; si suplimentar - toxoplasmoza, lysteria, rubella, chlamydia; daca vrei iti trimit lista de ananlize ce trebuie acolo ca o am primita pe mail, sa mi dai adresa ta numai;in leg. cu pretul la Giulesti este 1400 euro cu ICSI sau fara ICSI; si la Gynera 2800 cu ICSI si simplu mai putin parca 2400 euro;

pupici si bafta

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Dariaioana ,am sunat la Gynera si am reusit sa fac programare abia pe 27 noiembrie si pe 3 oct vom merge sa facem spermograma la ea la cabinet.Am sa incerc sa sun poate am noroc sa fac programare pe 3 oct la Giulesti sa vb cu dr. sai arat anal.mele sa vedem ce spune.Te rog mult spune-mi ce echipa are d-na dr. ca totusi in caz de esec cu pretul de la Giulesti faci 2 FIV-uri,nu?Eu nu am acea anza salpino...si de aceea as vrea sa vb cu dr pina ce am programarea sa am totul ca la carte sa-mi dea atunci tratamentul,-tot sa traiesti in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor,
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.....ne-am decis sa facem FIV la Gynera cu dr. Dracea.....incercam de 4 ani si se pare ca bb nu vrea sa vina...
21ali:Am vazut ca ai reusit sa te programezi pe 27.nov......eu am sunta azi pe la 13.30 si mi s-a spus ca prima zi libera e 01.dec.....nu inteleg de ce?? Ai cerut tu si programare pentru spermograma sau cum de te-ai programat ??? Sa inteleg ca are si un cabinet particular??

Mergi la inceput

Buna,Maria unde te-ai programat?la cabinet sau la Giulesti?Eu am insistat foarte mult si m-am programat pe 27 nov.ptr consultatie iar pe 3 oct. ptr spermograma.Dariaioanate rog spune-mi este aglomerat la Giulesti, cum de ai reusit asa repede sa-ti dea medicamentele?Am vb cu sotul si cred ca o sa fac la Giulesti FIV dar tot cred ca am ales gresit ,nu?Acum imi dat seama ca tu faci ETsi punctia la Giulesti ,FIV-ul in ce lab.il faci?inca am de invatat!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
Eu voi face FIV la Giulesti,am protocol lung si am doua zile de stimulare, dar am o problema in legatura cu injectiile pt. stimulare... trebuie sa fac 3 fiole de menopur dimineata+ 1 de diphereline . Problema este ca cele 3 fiole de menopur inseamna 3 ml, cantitatea fiind cam mare . Stiti cumva daca pot dizolva cele 3 fiole cu o cantitate mai mica de solvent ? pe prospect scrie ca se poate, dar nu stiu ce sa fac...
Deasemeni, pot prepara injectiile de seara si apoi sa tin fiola la frigider ? I-mi ia foarte mult timp dimineata si deja am ajuns sa intarzii la servici .
Bafta tuturor celor care au inceput procedura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

mimi: poti folosi la 3 pulberi doar 2 fiole de solvent.Sa inteleg ca faci si Menopur tot subcutanat? Eu, din cate stiu, nu poti face inhibarea si stimularea la aceeasi ora. Incearca sa decalezi Diphereline de Menopur cu cel putin o ora. Poate ma insel, vezi ce mai zic si fetele. Eu facem Diphe dimineata si Menopur-ul seara.
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Mie prof. mi-a spus la le fac pe amandoua la aceeasi ora dimineata, doar ca nu pe aceeasi parte - le fac singura, in burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

lucialuma bucur ca in final ne-am inteles asupra subiectului,imi pare rau ca nu am fost eu mai explicita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am fost azi la dr. Chist seros simplu 40/28mm si numeroase chiste Naboth. Foliculi 23/27 diametru maxim. Endometru 3,6mm. Ziua 13.
Daca voi pricepeti mai multe lamuriti-ma si pe mine. Dr mi-a spus ca nu se leaga de chisturi pana nu termin cu FIv-ul.

Asta este...

Mergi la inceput