FIV 190
Raspunsuri - Pagina 9
catalina2307 spune:
21ali eu iti spun cam care este protocolul in Grecia unde am facut eu FIV. Cum procedeaza cei din Romania nu stiu. Nimeni nu se apuca de FIV fara histerosalpingografie sau cel putin salpingografie. Nimeni (acolo) nu face aceasta analiza daca ai candida(care da, de obicei se face de la antibiotic) sau orice alta infectie/virus/ciuperca pentru ca exista probabilitatea sa se intinda peste tot. Ei recomanda si o urocultura. Daca ai infectie urinara se recomanda mai intai sa fie tratata si dupa aceea sa te apuci de FIV. Infectiile de orice fel pot duce la avort spontan. Eu iti recomand inainte de a incepe sa nu mai existe absolut nimic care poate ridica probleme.
Problema nu este ca nu reusesti daca ai ceva. Si eu am reusit, am avut gemeni si i-am pierdut in saptamana 17 se pare din cauza unei infectii urinare (la care se adauga prostia medicilor).Asa ca mai bine sufla si in iaurt.
Succes
21ali spune:
Draga mea Kyttike eu cam asa stau :-am anzele uzuale facute de amindoi,am anal. secretii... - care le-am aratat in urma,am hormonale cu FSH-10,56,trebuie sa mai ridic anal. cu progesteronul.Din toate astea doar VSH-ul este mare 50-85 restul bunicele ,in intervalul de referinta.Sotul anal.hormonale sunt in acel interval numai ca sunt putin(200000)si nici nu vor sa miste.Problema este ca nu as vrea sa bat la usa altui dr si sa o iai de la capat ,pe noi drumul la BUC. ne termina,este greu sa mergi sa faci totul in aceeasi zi si sa si te intorci acasa cam( 900-950km parcusi in Romania-este foarte important)Noi plecam la ora2 noaptea sa ajungem la 8 ,deci dupa o noapte de condus oboseala poate influenta cu ceva spermograma ?
fireyes spune:
Fetelor, revin si eu cu intrebarea care ma framanta zilele astea: pt Dipherelin 3.75mg si Menopur imi trebuie reteta ca sa le pot cumpara de la farmacie?
Stie cineva cat costa la farmacia Giulesti, adica am sanse sa le cumpar sensibil mai ieftin?
Multumesc anticipat
still counting...
kittyke spune:
Ali merita sa repetati spermograma ca se schimba si spermograma si FSH-ul. Eu in primavara trecuta am avut FSH 11 si in toamna FSH 5 deci nu iese totdeauna aceasi valoare.
Cu biopsie testiculare se poate sa gaseasca cateva soldatei mai harnici cine stie dar e important sa mai ceri si alte pareri despre problema asta nu numai de la un singur doctor.
Va uresc mult succes si sa nu sariti la donator numai daca chiar este sigur ca nu exista alta cale
bAfta
kittyke
30 +

21ali spune:
Mai fetelor sunt in ceata totala,acum am sunat la gynera si nu pot face programare decit pe la mijlocul lunii noiembrie ce sa fac ?Eu va intreb ,eu imi raspund
.........totusi cred ca voi merge luna asta la medlife sa vad ce spune embriologul si daca nu ne da nici o sansa vom merge la Gynera si nu in ultimul rind vom vedea ce raspuns vom primi de la dr Beran si poate cu trat. dat de voi sa alegem calea cea mai buna.

mama ei de viata!
aelita spune:
fetelor,sunt pe aici,va citesc,incerc sa adun cat mai multe informatii pt cumnata mea..
daca e ceva de trecut pe lista ,sa ma trageti de maneca .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
gabriella1 spune:
Buna seara,doamnelor
Ma numesc Gabriela, am 36 de ani si o mare problema.Ca sa intelegi cat mai bine si sa-mi puteti da cateva sfaturi,in cateva cuvinte voi expune o parte din "istoricul medical ". Desi ,ar cam trebui sa ma intorc intr-un trecut de care nu prea vreau sa-mi aduc aminte ..in fine...pe scurt... pe timpul studentiei am fost casatorita cu un.... am avut 2 sarcini pierdute ..cand in sfarsit am crezut ca rasare soarele,ca viata mea capata un alt sens, (era la a 3-a sarcina, aveam 6 luni)acel..... m-a lovit ,am ajuns pe o masa de operatie ..mica cezariana..eu sau fatul..si doctorii au hotarat..eu!De atunci nu am mai ramas insarcinata niciodata.Sunt 12 ani de atunci.Dupa ani m-am recastorit ,firesc, si eu si sotul meu ne dorim un copil, si in fiecare zi ma intreb ce vina are omul de langa mine pentru ca eu..eu..eu... nu pot avea un copil.Am fost la nenumarati doctori.In mare toti mi-au pus acelasi diagnostic:aderente de la cezariana, uter retrovers stanga, trompa dreapta infundata,trompa stanga permeabila (desi am facut 2 histero),iar acum am chisturi pe ambele ovare-cel mai mare are 3 mm.Am inteles ca se resoarbe cu tratament.
Dupa cele expuse,va rog frumos, daca imi puteti spune in mare-dincolo de ce citesc pe net- ce presupune o inseminare-deocamdata incerc asa,daca nu si nu ma gandesc la fiv- ce doctor mi-ati recomanda , daca pot incerca inseminarea in conditiile unor chisturi ovariene si a unei mici cezariene, daca dincolo de costurile obisnuite ,cat e "atentia" ptr doctor.
Nu vreau sa intelegeti nici ca sunt o zgarcita,dar nici ca dispun de foarte multi bani.Sunt doar un om obisnuit care isi doreste cu toata puterea sufletului un bebe.
Va multumesc anticipat,va doresc multa sanatate si bebei sanatosi !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabita78 spune:
Dragele mele, sa dea DD sa avem multe reusite in aceasta toamna caci se anunta plina de emotii si noi incercari.
Eu am terminat, in sfarsit perioada de stimulare si inhibare, in seara asta voi face o fiola de pregnyl 5000 si miercuri am punctia.
Am amandoua bratele vinete de la atatea analize pt estradiol incat nici nu le pot indoi;dar nu-i aceasta o problema.
Problema e ca de aceasta data poate au exagerat cu stimularea caci am produs in jur de 16 ovocite cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 21mm. M-au intrebat daca vreau sa le congelez restul si nu stiu ce sa fac avand in vedere ca costa cam 500 euro aceasta procedura.
Si apropo de candida, eu o fac mereu de la antibiotice si cine stie de pe unde o mai iau caci in drum spre Romania am folosit n wc. Chiar saptamana trecuta m-am trezit cu mancarimi si am folosit o crema pe care mi-a recomandat-o doctorul alta data cand am mai patit-o. Acum nu mai am nimic dar mi-e frica sa nu apara iar.
Va urez multa bafta si DD sa ne ajute pe fiecare sa ne implinim visul!
![]()

catalina2307 spune:
Gabriela http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122719
Gabita78 -unde merge mia merge si suta. Eu zic sa congelezi daca ai de unde. Cine stie? Poate dupa ce faci bebe acum o sa vrei o "fratioara" pentru pui.