America (122)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
nu poa' sa doarma omu ca va apucati de postat...hihi...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Ruxij, musai sa citesc si partea aia. Ptii, poate sexul era "exquisite" tocmai de la chestia cu depresia.
Musai sa citesc!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
monabella spune:
Andrada am citit si eu lista celor 10 chestii pe care tb. sa le mincam. Sa-ti spun cum fac eu spanacul caci sint fan spanac. In piiza (alba cu spanac si usturoi si felii de rosii (aluatul la masina de piine). In spanakopeta (cu brinza telemea in foitaj grecesc), cu rosii si ou pt. brunch, in supa minestrone, cu paste si sos alfredo, in calzones... asta e. sint fan bucatarie mediteraneana. In mai toate ciorbele adaug o mina de linte si ceva spanac tocat, just in case.
philip spune:
si mie mi-ar placea more power to the girls da' nu cu palin, nu's de ce da' nu-mi place moaca ei, plus nu pot vota cu republicanii ca-i impotriva principiilor.
ok, nu mai zic nik, de fapt intrasem sa-i zic lui sanzi ca am vazut pozele, mey da' ce va mai destrabalati voi acolo, musai tre sa va vizitez. drept, nu stiu cine e mara, da' ce conteaza...
philip&andreea
Andrada spune:
monabella buna idee cu pizza si supa ca aici nu mai conteaza ca e soggy.
Pai Palin nu a ajuns VP IN CIUDA ci DATORITA faptului ca e femeie. Daca sustinem asa orice femeie numai ca sa ne fluturam sutienele in semn de protest, o sa ajunga si femifreakinismul asta un fel de discriminare pozitiva ca toate celelelalte.
D-aia propuneam sa "get a grip on ourselves" si sa nu ne udam de cite ori vedem tzitze pe scena.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
Tre sa scrii f e m i n i s m cu pauze ca altfel iti zice ca e reclama ilegala lol
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Adriana, poti cumpara de pe net o multime de bunatati (telemea, cabanos, kaizer)
Intra pe www.eurofoodmart.net
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Adriana, poti cumpara de pe net o multime de bunatati (telemea, cabanos, kaizer) Intra pe www.eurofoodmart.net “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Hai, mai ....ce mi-ai facut???? Am bagat un oki acolo (nu m-am mai perindat pe acolo de mult timp)... si cind am vazut EUGENIA, sa lesin nu alta...ca apoi sa-mi fie socul si mai mare ca sint out of stock..... Pai asa????
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Sorry, si mie imi lasa gura apa dupa multe de acolo...dar ma consolez cu ideea ca nu trebuie sa iau prea multe kilograme in sarcina si ca poftele sunt....mofturi!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan