America (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lol lol lol
Da de cand cuvantul f e m i n i s m e reclama ilegala? A innebunit lumea nene! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Care 5 copii cu bona, ca unu' are 20 de ani, una 17 (si face copil din flori) si una 14. Fetita mai mica are 6, plus bb asta. Nu mi se pare normal sa blocam accesul la pozitii femeilor care aspira la asta si sa le trimitem la cratita sau sa le obligam sa traiasca dupa standardele noastre. Noi, femeile, nu ne sustinem deloc intre noi. Cum vedem una mai tare, eeeee, da' ceee, lasa ca stim noooi, nu are voieee... sa faca cum fac eu

, ca bine ai zis.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona, noi doo combatem aci

In cu totul alta ordine de idei, ati citit povestirile tipei asteia, Sara Katz?

http://www.match.com/magazine/article0.aspx?articleid=7518

Io am stat fro doo nopti sa citesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Eu tot cu politica. :)

Orasul meu de democrat din tata in fiu si sunt tare mandra de ei.
In ziarul de azi scrie cineva ca atunci cand o sa votezi, sa te gandesti cui dai codul bombei atomice asa ca va dau si voua tema de gandit.

Jobul de presedinte sau VP are o responsabilitate mare. Eu nu votez cu f e m i n i s m u l in situatii din astea. Si pe bune daca nu mi se face pielea de gaina cand aud femeile in jurul meu ca voteaza cu Palin pt ca e asa o mama extraordinara. Femeile nu o trateaza ca pe un barbat si apoi ele se plang ca sunt discriminate. Nu am auzit nici o femeie sa spuna "Da domnule, o aleg pentru ca e desteapta de m-a lasat cu gura cascata". Nuuuuu. Toata lumea vorbeste de cati copii are, de cum creste ea un copil bolnav si alte chestii din viata ei privata, fara relevanta mare.

Pai butonul rosu i-l dai lui Obama sau lui McCain. Eu cred ca prefer sa-l dau lui McCain.

Oana, zici ca ne-ai lasat si ai pus subiect la ZZ!

Mergi la inceput

Mie nu imi place nici mcCain, nici Obama.

Mergi la inceput

Citat:

Mai mai, ma ironizati voi (adica Andrada mai mult ), dar nu intelegeti ca toti sunt la fel. Republicani, democrati, tot un drac, niciunu' nu e bun. Macar io votez f e m i n i s m u l . Da' ma rog, stati linistite, ca n-am drept de vot, nu va agitati, stati pe pozitiile voastre :)) Mai bine sariti pe Ramona ca ea are drept de vot (vezi ce se ajuta femeile intre ele lol).

Ce-mi faci Ruxij? Indiferent cum votez eu Texasul stiti incotro se indreapta.
Eu nu zic ca-mi plac ideile ei, as vota-o pe Hillary in a hearbeat. Ziceti cu ursii, cu lupii, cu ce o fi. Chestia cu nu poate lucra ca are cinci copii si o avea nevoie de babysitter pentru copilul care poimiine pleaca la razboi e prea de tot!
Daca n-am auzit noi de ea nu inseamna ca nu era cunoscuta la Republicani. Citi democrati sau republicani cunoasteti?

Honey, m-am luat cu povestile si uitai sa ma uit la poze. Ce a mai crescut baby Andrew! E un dragalas, sa-ti traiasca.

Mergi la inceput

Eh, zic ei de ursi si de lupi, dar si democratii tot mananca lobster lol lol lol

Ha, si cand ma gandesc ca la alegerile trecute am stricat cel putin o prietenie din cauza ca am tinut cu Kerry

Mergi la inceput

Citat:

Mie nu imi place nici mcCain, nici Obama.

Nici mie, dar astea-s choices.
M-am uitat un pic la Sara Katz si am adaugat-o la favorites. Am citit povestea cu doctorul. Funny/sad, nu cred c-as mai putea sa trec prin this whole dating thing. Doamne fereste!

Mergi la inceput

Citat:

Eh, zic ei de ursi si de lupi, dar si democratii tot mananca lobster lol lol lol

Ha, si cand ma gandesc ca la alegerile trecute am stricat cel putin o prietenie din cauza ca am tinut cu Kerry

Serios? Trist dom'le ca pun oamenii atita energie in chestia asta. Am tinut si eu cu Kerry.

Mergi la inceput

Ah partea aia cu doctorul e cea mai naspa. Mie mi-a placut partea in care a avut o relatie cu un profesor, cu care sexul a fost "exquisite", da' l-a lasat ea atunci cand el i-a marturisit ca sufera de depresie, dar nu se trateaza.:))

Mergi la inceput