America (122)
Raspunsuri - Pagina 7
adriana spune:
Sanzi_ana, mersi frumos, dar mi-e rusine sa te pun pe drum..
Oare nu e un site din asta cu minunatii europene care sa vanda pe net? Stie careva?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
sinzi_ana spune:
cum se distreaza fetele in florida
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Hilde spune:
Eu tot cu politica. :)
Orasul meu de democrat din tata in fiu si sunt tare mandra de ei.
In ziarul de azi scrie cineva ca atunci cand o sa votezi, sa te gandesti cui dai codul bombei atomice asa ca va dau si voua tema de gandit.
Jobul de presedinte sau VP are o responsabilitate mare. Eu nu votez cu f e m i n i s m u l in situatii din astea. Si pe bune daca nu mi se face pielea de gaina cand aud femeile in jurul meu ca voteaza cu Palin pt ca e asa o mama extraordinara. Femeile nu o trateaza ca pe un barbat si apoi ele se plang ca sunt discriminate. Nu am auzit nici o femeie sa spuna "Da domnule, o aleg pentru ca e desteapta de m-a lasat cu gura cascata". Nuuuuu. Toata lumea vorbeste de cati copii are, de cum creste ea un copil bolnav si alte chestii din viata ei privata, fara relevanta mare.
Andrada spune:
Cu 12 zile in urma nobody-heard-about-her, era o guvernatoare dintr-un stat uitat de lume si astazi in urma unei nominalizari are admiratia unei jumatati de america. Daca intre timp n-a descoperit vreo particula radioactiva, mi se pare ca popularitatea asta se datoreaza in intregime gestului unui batrinel caruia ii lipsea "something to talk about" in campanie. Si atunci ce pana mea sa admir la ea? (daca nu o alegea azi era la vinatoare de mushi)
Nobody-heard-about e ca reclama la Jeep Wrangler care advertize multi prieteni fericiti in jurul unei masini. Daca nu aveam prietenii si nici nu sintem fericiti macar ne luam un Jeep ( si cam asa se fac toate reclamele, pe asocieri cu fericirea pe principiul lui Espinoza). Pentru ca mamele nu pot ajunge sefe PTA sau macar lua acelasi salariu ca barbatii se simt inspirate de imaginea acestui "nobody" care a ajuns sus. The heck cu "deserve' sau "munca", hockey mom a ajuns VP, miine ma duc sa-i cer sovinistului ala de sef birou cu telefon personal. Daca iese la alegeri gagica ii cer si acces la internet!! Woman power!! Hockey Mom din toate tarile uniti-va!
Espinoza se asteptase la asta si sculptase o placa cu regulile ptr fericire si le postase in piata publica, tocmai ca oamenii sa nu fie 'sidetracked" de imagini false.
Cam asta ne-ar trebui si noua ca sa stam "pe calea cea buna".
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Hilde spune:
Andrada, au republicanii astia o propaganda extraordinara in ei. Si mor de necaz ca gasesc oameni care sa pice in plasa lor.
Hilde spune:
Pai nu pica ea, Sanziana. Votantii pica in plasa. :)
Eu emigrez in Irlanda daca-l alegeti pe mosulica.
Am modificat si eu. Ma duc la cartuliile mele.
Oana_B spune:
Io nu prea am inteles ce tot o lauda republicanii ca stie sa tina o pusca in mana, de parca asta e argumentul suprem pentru un leader bun...sau tocmai aia e
Astept si io extemporalele cu presa si debateul cu Badin ca sa nu zica madam Palin ca-s carcotasa si nu-i dau credit, desi la ce idei crete are ma ia cu fiori pe spate: aia cu ursii polari, apoi cu nush ce molusca, apoi cu bill-ul cu impuscat lupii din avion, asta doar cu referire la mediu.
Si p-aci prin Michigan ca si-n Alaska vanatoarea si pescuitul sunt populare dar cred ca Palin este din categoria reckless care ucid de dragul de a ucide, cei din cauza carora pe la inceputul secolului 20 lupii si caprioarele erau aproape extinct.
Ultima chestie despre ea:
http://community.adn.com/adn/node/130532
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ruxij spune:
Mai mai, ma ironizati voi (adica Andrada mai mult ), dar nu intelegeti ca toti sunt la fel. Republicani, democrati, tot un drac, niciunu' nu e bun. Macar io votez f e m i n i s m u l . Da' ma rog, stati linistite, ca n-am drept de vot, nu va agitati, stati pe pozitiile voastre :)) Mai bine sariti pe Ramona ca ea are drept de vot (vezi ce se ajuta femeile intre ele lol).
Oana_B spune:
Loale ce reclama ilegala votezi Lia de tre sa consideri si-un avertisment.
Whaaat??? de ce o fi f e minismul reclama ilegala
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!