America (122)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Andreea, da, full-time (8-3)...dar e inca pe "regim" montessori...adica fiecare face ce ii place. Eu nu mananc carne si stiu ca la inceput e greu pt ca poftesti (si eu sunt mare pofticioasa)...dar apoi te obisnuiesti si nu iti mai trebuie!!!! Cel putin la mine organismul s-a adaptat foarte repede si sunt chiar ok cu orice "miros"
Am inceput si eu sa ii dau bani lui David in fiecare saptamana cate $5 dolari eu (pt rezultate la gradi) 5$ sotu pt rezultate la sport...si ma gandesc ca poate e prea mult......Dar nu as putea sa schimb suma caci deja are un "tzel" un joc de lego care costa 56$ si si-a calculat el ca ii trebuie 5 sapt jumate sa stranga bani suficienti...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
monabella spune:
AM cumparat bilete la http://www.talkinbroadway.com/world/FTango.html
caci sint in turneu pe la noi.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Pai le-am narcotizat in congelator, dar peste viu nu mai iau in viata mea, mai aveam putin si join PETA. Ramona de ce o admiri ca l-a trimis pe fiu-sau in Iraq? L-a trimis sa omoare niste oameni (barbati, femei, copii, batrini...etc) care se lupta cu cozi de matura si pungi de benzina, toate pentru un litru de petrol. Nothing dignifying in this. America are arme de distrugere in masa, mai multe ca oricine si nu ne bombardeaza nimeni. E exact acelasi lucru, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Doamne fereste, unde am zis eu asa ceva? Am zis ca isi vede de rolul de mama, a plecat acasa in Alaska, pentru ca in citeva zile baiatul va fi deployed.
Presupun ca decizia e a lui, nu l-o fi impins ea de la spate. Sper ca nu!
Eu pe ai mei i-as lega de piciorul de la pat daca le vine vreo idee din asta. Nici toy guns nu cumpar (stiu ca ea vineaza) si era sa divortez ca sotul a cumparat BB gun sau cum ii zice. In orice caz nu il vad niciodata, l-a pus unde stie el ca altfel fac urit.
Nu ma supar, vorbim. Eu tot nu vad diferenta intre Schwarzenegger si Palin. Nu muncesc amindoi?
Ce bine ar fi: trei intr-una, o pui pe Ruxij, Andrada si cu mine si iese o mama super-tare!
Monabella, cum o fi intrat atita vita la cuptor? Am zis eu sa maninci placinta cu mere! Eu te admir ca stii sa faci atitea feluri de placinta. Pe mine m-ar fi tentat mincarea aia cu curry, asa sint eu, am lipici la tot ce-i "high calorie".
Sinzi, sa iasa treaba cu casa. Pe unde e? Vad ca ati renuntat la Houston.
Am emotii ca Alexandru incepe astazi ballroom dancing. Ce de vaicareli o sa aud! Ma mir ca nu s-a impotrivit si sotul meu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Cum o sa ma cert cu voi fetele mele? Dar I beg to differ. Swartzenegger nu pretinde ca e un "carrier dad" e doar guvernor si acasa la el e si "dad". Si nu cred ca femeile trebuie sa stea deoparte, ci doar sa nu pretinda ca le balanseaza pe amindoua cind fac doar una dintre ele. O femeie care sta acasa si se duce 2 ore la serviciu sau una care se duce la serviciu si da pe acasa joia nu e carrier-mom e fie una, fie alta, asa zic eu. O femeie care le balanseaza inventeaza si proteina aia ca Lia (nici nu-ti pot spune cit as vrea sa stiu cite stii tu-te admir teribil) si pune si ciorba in farfurie ca Ramona (sau cit as vrea sa pot sta atit cu copilul cit stai tu) aia balanseaza. Poa sa fie si pizza reincalzita, nu statul la cratita defineste ci prezenta fizica. Si cine face toate astea e mare in ochii mei, dar Palin a ALES una peste alta. Cind ai copil de 4 luni acasa nu poti fi si mama si vicepresedinte si sa stai si in bunker 4 luni pe an. Aveam un coleg de serviciu care se dadea "single dad" ptr ca era single si era si dad. In fapt il parasise sotia care avea si custodia copilului. Ca si in cazul lui Palin faptul ca are si cariera si ca e si mom, nu o face sa fie carrier-mom. Asa zic eu. L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Nici nu am auzit de termenul de "career dad". Tuturor li se pare "normal" ca "dad" sa aiba cariera si li se pare la fel de normal sa isi vada copiii once in a blue sky pt. ca, nu-i asa, daddy needs to work kids, don't bother him. Nu trebuie subliniat "career dad" ca fiind ceva deosebit. In schimb cand "mom" face fix acelas lucru, "a ales cariera", "si-a abandonat copiii" yada yada yada. Not fair! Eu nu ma compar, am un singur copil si in academia vin cand vreau, plec cand vreau, nimeni nu-mi are grija. De aia ma si limitez la un singur copil, pentru ca nici nu pot si nici nu am banii necesari pt. a avea grija de mai multi dupa standardele mele. Dar fiecare are standardele sale si eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni. Pe mine m-a impresionat totusi, nu e usor ce face ea. Sa ni se permita si noua sa avem vise, fie si ele politice, fara sa se arunce cu pietre ca suntem mame denaturate. Tatii sa se implice in mod egal (sau chiar mai mult ca mama atunci cand cariera mamei e mai promitatoare), nu ca pana acum. More power to girls! :))
Ramona J spune:
Bravo Ruxij, more power to the girls!
Sinzi, parca ai intrebat de lapte in plastic. Noua ni se pare ca are un gust specific. Ala in carton parca e mai acceptabil, dar cel mai mult imi place la sticla.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriana spune:
Sani, vreau si eu placinta dobrogeana, dar de unde mama branza pentru ea?? Eu aici, in Nevada, n-am vazut nimic bun, plang dupa magazinele romanesti din NY si mi-e atat de pofta de o telemea
Si mie imi pace Palin, chiar ma fascineaza, nu stiu cat de bine le imbina dar e de admirat familia ei.. Pai eu dupa 3 copiii nu mai vreau s-aud de nasteri, dar madam guvernator sa mai faca si pe ala micu la 44 de ani(adica dus la doctor, suportat toate chinurile alea, plus ca bebe e bolnavior)? Jos palaria..
Oricum, e o diferenta mare intre ea si Hillary
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
CRISMIR spune:
fetelor!
Eu is de partea ANDRADEI...imi place egalitatea,dar la partea cu copii,hmm,nu au cum tatii sa fie egali cu mamele,parerea mea,e ceva asa natural,nu ca nu s-ar putea si ei implica mai mult,evident,dar asta e cu totul alta chestie...adica sa lasi 5 copii cu bona,tatal e sigur pe dinafara, si sa faci cariera nu m-i se pare impresionant...de ce ii mai faci atunci,sa iasa la nr?...sa ai urmasi?...sau care e ideea?!...eu i-as face sa ma bucur de ei,sa-i vad zilnic ca rad,ca plang,ca vor una,alta,nu doar o data pe saptamana sau o ora pe zi ,asta cu indulgenta daca permite programul
Hai ca dupa asa o absenta,am scris cam mult...v-am tot citit dar cu timpul stau rau pt scris...va pe toate.
Ah,am vazut si poze,superbe,ce copilasi frumsoi,ANDREEA si pe Filip,dulce foc...ANA-MARIA,tanara tare,si arati super,bravo,cu copii mari...si piticul lui HONEY,creste ,creste!!!
Gata,v-am parasit ca urla copilul sa-l scot din baie
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Care 5 copii cu bona, ca unu' are 20 de ani, una 17 (si face copil din flori) si una 14. Fetita mai mica are 6, plus bb asta. Nu mi se pare normal sa blocam accesul la pozitii femeilor care aspira la asta si sa le trimitem la cratita sau sa le obligam sa traiasca dupa standardele noastre. Noi, femeile, nu ne sustinem deloc intre noi. Cum vedem una mai tare, eeeee, da' ceee, lasa ca stim noooi, nu are voieee... sa faca cum fac eu
Oana C spune:
Eu nu ma mai bag aici la discutii despre politica. Am subiect separat la ZZ
Ramona, multumesc pentru reteta. Am notat-o, chiar e f usoara. Poate o fac zilele astea.
Andreea, Outback e restaurantul nostru favorit in materie de steaks! De obicei eu comand Outback Special, de-ala cu steak si ce vrei pe linga (mie imi plac mixed vegs) si Walkabout Soup. Plus Cheese Fries la inceput, neaparat si sosul ala-i o minune ... yum, yum.
Oana si Eva (29 iunie 2005)