America (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Bonjur dragele mele. Pina la urma ieri nu am dus bunatate de placinta ci m-am apucat la repezeala si am facut un pineaple upside down. Si m-am felicitat pt. decizie. In primul rind imi ramine mie bunatate de placinta. mai aveau una adusa de cineva de-aia de la supermaket cu mere felii si apoi pineaple upside down e reteta de-a lor. Oricum m-am intors de la party rupta de foame pt. ca in afara de carne si struguri toate chestiile is dulci. oua umplute dulci, salata de cartofi dulce, etc. Maioneza de fapt era dulce. Si daca nu era dulce era f. gras precum un fel de alune cu cocos si sos de curry. Ah bagasera la cuptor 1/4 vaca, n-am vazut in viata mea asa cvea. Lume pestrita, prietena mea scrie si cinta la multe instrumente si avea invitati din toate cercurile in care se invirte. Dragutz.

Anamaria nu pot sa vad nici o poza de la job dar ma uit acasa. Si lasa ca esti tinara si dragutza, esti modesta. sa vezi tu cind vor creste baietii mari toata lumea va zice ca esti sora mai mare. pariu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cum o sa ma cert cu voi fetele mele? Dar I beg to differ.
Swartzenegger nu pretinde ca e un "carrier dad" e doar guvernor si acasa la el e si "dad". Si nu cred ca femeile trebuie sa stea deoparte, ci doar sa nu pretinda ca le balanseaza pe amindoua cind fac doar una dintre ele. O femeie care sta acasa si se duce 2 ore la serviciu sau una care se duce la serviciu si da pe acasa joia nu e carrier-mom e fie una, fie alta, asa zic eu. O femeie care le balanseaza inventeaza si proteina aia ca Lia (nici nu-ti pot spune cit as vrea sa stiu cite stii tu-te admir teribil) si pune si ciorba in farfurie ca Ramona (sau cit as vrea sa pot sta atit cu copilul cit stai tu) aia balanseaza. Poa sa fie si pizza reincalzita, nu statul la cratita defineste ci prezenta fizica. Si cine face toate astea e mare in ochii mei, dar Palin a ALES una peste alta. Cind ai copil de 4 luni acasa nu poti fi si mama si vicepresedinte si sa stai si in bunker 4 luni pe an.

Aveam un coleg de serviciu care se dadea "single dad" ptr ca era single si era si dad. In fapt il parasise sotia care avea si custodia copilului. Ca si in cazul lui Palin faptul ca are si cariera si ca e si mom, nu o face sa fie carrier-mom.
Asa zic eu.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Am uita sa intreb pina la urma cum a iesit bouillbasse? AI omorit creaturile sau ati mincat fish & chips seara?

Mergi la inceput

Pai le-am narcotizat in congelator, dar peste viu nu mai iau in viata mea, mai aveam putin si join PETA.

Ramona de ce o admiri ca l-a trimis pe fiu-sau in Iraq? L-a trimis sa omoare niste oameni (barbati, femei, copii, batrini...etc) care se lupta cu cozi de matura si pungi de benzina, toate pentru un litru de petrol. Nothing dignifying in this. America are arme de distrugere in masa, mai multe ca oricine si nu ne bombardeaza nimeni. E exact acelasi lucru,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Pai le-am narcotizat in congelator, dar peste viu nu mai iau in viata mea, mai aveam putin si join PETA.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Lasa PETA in pace...creaturile sint delicioase...si pe mine m-a clasat unul de la servici ce fiind "unusually cruel" cind am explicat procedeul de fiert lobsteri. Mi-a gidilat gena sadica si i-am "povestit" cum zgirie lobsterul disperat in oala ca sa iasa de acolo...si i-am zis ca trebuie capacul tinut ferm in mina vreo 5 minute (nu cumva sa evadeze animalul)...s-a inverzit la fata si de atunci in afara de un balmajit "good morning" spus sfirsit si jalnic, nu mai imi adreseaza....

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io la politica nu ma bag... ...nu am habar, nu votez, asa ca "why bother??"
So, va cred pe cuvant (pe rand asa....)

RamonaJ, sa luam cheia si bagam poze multe...pana atunci insa, stam cu sufletul la gura sa nu se intample ceva neasteptat!!!!
Si eu tot in recipient de plastic am gasit laptele neomogenizat...e mai bun cel in sticla??

Andreea, super pozele!!! Cat de dulce e Pupi!!!! Si s-a intaltat tare mult, de' baiet de 4 ani!!!!! Cum mai este cu dieta?? Arati tare bine si tu!!!!

Ana-maria, ce mamica tanara esti!!!! Ah...ce imi place ca sunteti asa o familie mare si ca va aveti aproape unul pe celalalt...(mi-ar place si mie...)

Honey, am vazut si pozele voastre...ce mare s-a facut Andrew si vesel nevoie mare...

David ma tot bruiaza cu tipurile de mere...a invatat cateva si ma intreaba care sunt toate tipurile de mere?? (ce probleme are si el!!!)

Vreau si eu o reteta de placinta de branza dobrogeana...stie cineva?? Imi e tare pofta, si mi-a disparut un sub de la bucatarie in care intrebam de reteta!!!

Noi am scapat de Ike...(uf....) il simtim si noi un pic, la ocean unde stam bate vantul foarte tare (am ramas blocata in masina, nu puteam sa deschid usa din cauza vantului)...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Parca sint crescuti la xerox copii astia, si Marcu la fel ma zapacea cu merele, granny...etc
Tare scump AJ-felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Io astept poze cu mincarica lui Andrada (sa nu mai zic calatoria la Paree)...sint online pe YM (ocebine2004).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Si io ...si io...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Oh acu vazui..miine ma yahoo (eu trebuie sa il install zilnic) si va trimit,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai copilu' intreaba de mere si tu vrei sa faci placinta cu branza :) glumesc, desigur, n-am nici o reteta la indemana, sorry. chiar ma intreba si mama deunazi (deunezi, daunezi, uf, uite asa uit limba, mai bine ma apuc de citit ceva in romana, care stie sa zica, nu ma supar) daca mi-a fost usor sa ma acomodez. si da, mi-a fost chiar mai usor decat speram, mai citesc pe forumuri cum se plang altii, schimbarea drastica etc. eu nu mancam paine asa ca aici nu am avut probleme, singura chestie nasoala e mersul la restaurante ca eu-s gurmanda si-mi place sa incerc etnii diverse, ei, celiacu' mi-a pus capac.
vineri am fost la outback steakhouse si am mancat cel mai fabulos desert gluten free, un fel de brownie fara faina cu pecans si multa inghetata, cald si rece in aceleasi timp. delicios.
multumim de complimente, v-am vazut si eu, mereu ma uit la pozele voastre si ma minunez de ce creste david, asa stiu si eu ce ma asteapta...
apropos, kindergartenu' lui david e full time?

philip&andreea

Mergi la inceput