America (122)
Raspunsuri - Pagina 4

ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Si eu as fi impresionata daca intr-adevar chiar ar sta cu copiii aia. Daca ar renunta la cariera sa aiba grija de cei 5 copii, sau daca ajungea vreunul sa termine Harvardul la 14 ani probabil ca m-ar fi "moved". Dar asa o mama care isi abandoneaza familia ptr visuri politice mi se pare de doi lei, nu le balanseaza, alege cariera si cu asta basta. Am si eu VP aici cu 5 copii si la 5 pleaca acasa ca trebuie sa faca dinner, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
I couldn't disagree more! Dar sa nu o luam de la inceput

Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Si eu as fi impresionata daca intr-adevar chiar ar sta cu copiii aia. Daca ar renunta la cariera sa aiba grija de cei 5 copii, sau daca ajungea vreunul sa termine Harvardul la 14 ani probabil ca m-ar fi "moved". Dar asa o mama care isi abandoneaza familia ptr visuri politice mi se pare de doi lei, nu le balanseaza, alege cariera si cu asta basta. Am si eu VP aici cu 5 copii si la 5 pleaca acasa ca trebuie sa faca dinner, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Eu-s acasa si nu stiu daca vor ajunge cei (doar) doi copii la Harvard.
Deocamdata Palin a plecat in Alaska, joi va fi "deployed" baiatul.
Cred ca are grija de copii atit cit poate o femeie care are si cariera. In fond are si sot.
Eu nu inteleg de ce criticam o femeie pentru "choices" astea. Eu sint uimita de cite ori aud chestii din astea din gura unei femei. Daca un barbat spune asa ceva zicem ca-i "pig". Femeile intre noi ne punem "down" mai ceva decit barbatii.
Zicea cineva ca si Schwarzenegger are patru copii, pe el nu l-a criticat nimeni ca nu sta cu ei in loc sa fie governor. Nici Maria Shriver nu-i casnica.
Indiferent daca-ti place de ea sau nu, criticile de genul asta mie mi se par sub centura.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona J spune:
Ruxij!
Am vrut sa zic ca daca e sa n-o votez pe Palin, ar fi pe chestii de policy. Nici intr-un caz ca s-o trimit la cratita, ca acolo vreau eu sa fie mama a cinci copii.
Scriu aici ca o typical career woman, nu?!

Hilde spune:
Fetelor,
Eu astept sa inceapa discutiile cu presa si apoi o sa ma pronunt in privinta lui Palin. I mean sa raspunda liber, sa nu citeasca raspunsurile. Deocamdata a fost aleasa ca sa fie bufonul regelui si face fata cu succes. Abia astept discutia ei cu Biden.

Hilde spune:
De fapt lumea iubeste asa de mult bufonul, ca a si uitat de rege.
Ceea ce isi si doreau probabil.

Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Eu am fost suporter Clinton. More power to girls! ![]() |
Agreez, Ruxi.
Dar vreau o femeie desteapta si echilibrata intr-o functie de conducere. Eu am admirat-o pe Rice, mana de fier. Nu si-ar permite Putin sa dea cu ea de pamant. De ex.
Sau l-o impresiona mai degraba Britney Spears?

Ramona J spune:
Mie Rice nu mi-a placut.
Inteleg ca Palin a fost bine primita pe unde a fost cu McCain. Joi are interviu pentru ABC News parca, sint curioasa s-o aud.
Cred ca debate-ul Biden/Palin va fi mai urmarit decit McCain/Obama.

Hilde spune:
Pai nici n-am placut-o pe Rice din cauza jobului pe care l-a avut.
Dar nu m-ar deranja sa vad calitatile ei intr-un VP.
Vad ca Biden o tot congratuleaza pe Palin ca este extrem de desteapta si el se pozitioneaza ca underdog. Dar parerea mea este doar o strategie. Probabil ca spera ca ea sa "gets all excited" si sa nu se pregateasca cum trebuie. O sa vedem.

Ramona J spune:
Da, cred ca asta-i strategia lui Biden.
Pe Rice am vazut-o ca pe un catelus al lui Bush, ma bucur ca s-a hotarit sa-si vada de treaba ei de la anul.