America (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Anamaria, noi avem Eugenia aici la un magazin local...si e de Dobrogea....buna ...ah...nu mai cumpar ca nici nu apuc bine sa o aduc acasa, si cele 7 bucati se duc in 5 min... (iar lui David nici nu ii plac)

Andreea, daca te tine pan' pe la 4 dimineata, hai!!!! hihi...(o facem si noi lata de 2 ori pe an) Chiar, daca vii incoa, aveti unde sta!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Are leustean si cimbru romanesc, si ciocolata rom (ce naspa era).
M-ar tenta numai socata aia,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
si ciocolata rom (ce naspa era).
M-ar tenta numai socata aia,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

http://www.eurofoodmart.net/Ritter_Sport_Rum_Raisins_Hazelnut_Chocolate_p/0310009.htm

au scos nemtii mai buna!!!!
io-s fan cioco cu rom!!!! la cantitatile pe care le mananc cred ca nu am voie sa conduc

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi, te-am admirat in poze...esti o superba...si se pare ca v-ati distrat pe cinste!

Eu rontai bezele momentan!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Anamaria eu daca l-as avea pe Muncan in my backyard nu m-as plinge asa ca tine, omul ara are cele mai bune carnuri din lume!!
Parca vaz ca dau o fuga simbata,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Anamaria eu daca l-as avea pe Muncan in my backyard nu m-as plinge asa ca tine, omul ara are cele mai bune carnuri din lume!!
Parca vaz ca dau o fuga simbata,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Are carne...da' n-are eugenii...(tre' sa ma pling si io de ceva)...simbata am program sa invat sa fac ciorba de burta
Vine o stra-matusa din FL si tre' sa fur pontul...mama n-a facut niciodata (nu-i place cum miroase) iar eu am mincat pentru prima oara saptamina trecuta si mi-a placut.

Cind ma duc la Muncan am lista...dar mi se face o foame subita si imensa cind trec pragul si parca imi vine sa cumpar de toate (dar pun totusi frina).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Odata am lasat 250$ la Muncan, m-a intrebat daca am musafiri de cumpar atitea, mi-a fost jena sa ii spun ca-s toate ptr mine, ca n-am nici o frina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miere, hihi(adica groh, groh), ce mi-ai facut?
Senchiu, stiam eu ca daca intreb aici sare cineva..
Comand din timp sa vina.. Mofturi? neeek... merit

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Apropo de Muncan, ultimul groh de acolo, erau chiflele cu jumari, balteam cand le vedeam, acu, ce sa mai zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Moama, Sanzi, ce mistoooo!

Hilde check this out
http://stuffwhitepeoplelike.com/2008/02/24/75-threatening-to-move-to-canada/

Hai mey Lia ca nu sunt chiar tot un drac, adica au cu totii bube in cap, da' unii le au mai mari decat altii

Io le admir pe Hillary si pe Palin-utza ca femei, da' ca oame politice n-o agreez pe nici una dintre ele si, desi ca idee admir femeile in politica, n-as vota cu cineva doar pen' ca-i femeie.
Pe mme. Palin clar n-ar fi pus-o de VP daca nu era femeie - si recunosc ca a fost o strategie electorala f. desteapta, desi imi rod unghiile de oftica

Lai

Mergi la inceput