America (122)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip uta_ciun, salteaua aia e ca un burete imens, ii mai trebuie box spring sau o pui direct pe frame, cum e treaba? philip&andreea |
Trebuie box spring.
Ruxij si lui Alexandru i-au placut cartile cu Junie B. Mai sint dragute alea cu Amelia Bedelia sau cu Judy Moody, dar astea-s un pic mai lungute.
Ii place seria Magic Tree House.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Nu va speriati ca scriu intr-una. Am dus-o pe Ana la scoala (prima zi) si nu sint buna de nimic. Noroc ca am avut HOA Board meeting, prima data ca ma bucur de asta, mi-am mai luat gindul de la ea.
Pentru ea e bine, nu stiu de ce sufar eu. Cind am fost la open house n-am mai putut s-o iau de acolo, am plecat ultimele.
Oana_B spune:
citat din mesajul lui philip uta_ciun, salteaua aia e ca un burete imens, ii mai trebuie box spring sau o pui direct pe frame, cum e treaba? philip&andreea |
Daca ai www.carving.on.ca/carving/latestprojects/walnut_platform_bed.jpg" target="_blank">platform bed sau ai pat cu www.bodyabcs.com/Images/2008/march/19/54-crate-and-barrel-bed-slats.jpg" target="_blank">slats nu ai nevoie de box spring.
Raluca, cum e salteaua foam, esti multumita? Si eu as vrea o saltea din aia dar nu vrea sota-miu, am incercat una la un magazin si nu-i place ca cica se pune in pat si se adanceste in saltea si nu se mai poate misca. Mie mi-ar placea ca nu ma mai misca pe mine cand se roteste in pat.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ocebine spune:
Scrie, scrie...ca io te citesc...Nici ai mei n-au plins nici o secundita dupa mine cind au inceput scoala...mi-au facut cu mina si-au luat-o din loc. Nici un gind separation anxiety...
N-am chef de munca, am stat o GROAZA in metrou (brake problems), am intirziat la servici, mi-am varsat bunatate de triple grande non-fat latte pe pantaloni, pantofi si aferenta carpeta din birou...ziceau ca am faccut dus in cafea...asa ca acuma sint patata si lipicioasa
(si fara cofeina in singe....lesinatura de cafea de la bucataria office-ului nu-mi pica bine).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
La Ralu la scoala le face lexile ul si in functie de scor le da lista de carti. Cartile vor fi pe nivelul lor de reading si comprehension.
Anul asta room ul Ralucai are website unde teacher posteaza teme, anunturi ...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
uta_ciun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Oana_B
Daca ai www.carving.on.ca/carving/latestprojects/walnut_platform_bed.jpg" target="_blank">platform bed sau ai pat cu www.bodyabcs.com/Images/2008/march/19/54-crate-and-barrel-bed-slats.jpg" target="_blank">slats nu ai nevoie de box spring. Raluca, cum e salteaua foam, esti multumita? Si eu as vrea o saltea din aia dar nu vrea sota-miu, am incercat una la un magazin si nu-i place ca cica se pune in pat si se adanceste in saltea si nu se mai poate misca. Mie mi-ar placea ca nu ma mai misca pe mine cand se roteste in pat. Oana_B www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta I love pink! |
am am pus-o pe box, marimea full, dar salteaua, desi e full e un pic mai mare...depaseste foarte putin marginile boxului...totusi reusesc sa folosesc cearsafurile full desi stau super intinse pe saltea
eu o am de citeva luni si nu am observat sa se faca gaura, sotul are cred 145 lbs
e drept ca il mai simt cind se foieste dar nu tot timpul...in nici un caz ca inainte...de fapt asta a fost motivul pt care am cumparat-o, sa nu-l mai simt pe el invartindu-se...inainte pe o saltea obisnuita cu arcuri ( e drept foarte veche si folosita) aveam impresia ca eram intr-un pat cu apa
am vazut acum inca o saltea tot la overstock, dar nu o aveau atunci cind am luat-o eu...poti sa comanzi direct cit de ferma o vrei
http://www.overstock.com/Home-Garden/11-inch-Select-A-Firmness-Memory-Foam-Full-Size-Mattress/3158653/product.html
la pretul asta, 400 $ chiar daca nu va place o puteti pune in camera de oaspeti....pt noi, studenti inca a fost solutia cea mai buna...cum am spus in alt mesaj, visez la salteaua cu numere, zicea cineva vreo 1800, deci mai asteptam sa mai crestem
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Ramona J spune:
citat din mesajul lui corinadana La Ralu la scoala le face lexile ul si in functie de scor le da lista de carti. Cartile vor fi pe nivelul lor de reading si comprehension. Anul asta room ul Ralucai are website unde teacher posteaza teme, anunturi ... Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Asa avem si noi. Uite ca Robinson Crusoe nu era pe lista, Alexandru adora cartea asta. Pe lista lor nu vad nici un fel de carti clasice, am inceput sa iau si Jules Verne. I-a placut aia cu 20,000 de leghe...
blackpanterro spune:
Ramona, am auzit ca 39 Clues e o carte foarte buna pt copii.E bestseller pe Amazon.
Asa, ca vin cu forte proaspete sa va spun si io parerea mea despre tanti Palin.
In primul rand a fost gasita prin intermediul unui blog http://palinforvp.blogspot.com/
Cand a fost nominalizata i-a scris tipului sa ii multumeasca.A si fost invitat la Colbert Show.
Apoi pe mine ma apuca voma cand o vad, cand vad ce idei are ca sa nu mai spun ca pana acum o luna barbatu-su facea parte din Alaska Independence Party http://www.akip.org/ , partid care lupta pt separarea Alaskai de USA. Talk about unpatriotic!!!!
Apoi faptul ca e ultra religioasa...cum naiba poate cineva sa voteze cu ea stiind ca toate deciziile ei vor fi influentate de credinta ei?
Imi e scarba cum lumea(ma refer la americani) habar nu are de aceste "mici" detalii dar il numesc pe Obama unpatriotic pt ca a trait in tari straine si ca il cheama Hussein.
Democratii sunt de toata jena pt ca nu ii trag la raspundere pe Bush si Chenney pt crime de razboi.Cand au ajuns majoritari in Congress ma gandeam ca Pellosi o sa ii manance de vii si nimic....major let down!
Si ma enerveaza ca McSame and Co. profita de fiecare moment sa il atace sub centura pe Obama si campania lui tace si inghite.
Deja US e inapoia lumii la major breakthroughs, ca stem cell research, the Large Hadron Collider, asta numai datorita acelor evangelical bible thumpers de la conducere.Si viitorul va fi la fel cu McSame si Palin.Mor de necaz ca nu pot sa votez!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Blackpanterro, dar ai revenit cu foc!
Palin n-a avut legislatie de unde sa reiasa convingerile ei religioase.
McCain e pentru stem cell research, alternative energy etc.
Obama loveste sub centura, poate ai vazut chestia cu pig si lipstick. Oh well, more women voters for McCain!
blackpanterro spune:
Ramona, toti sunt pt energie alternativa pe hartie dar atunci de ce nu acorda nimeni atentie lui T Boone Pickins?http://www.pickensplan.com/theplan/
Sau lui Al Gore? El de cand vorbeste de acoperirea desertului Mojave cu panouri solare care ar acoperi necesarul US.
Au cheltuit cretinii aia de republicani un trilion de $$ pe nimic, ca razboiul nu a adus nici un profit.
Ca sa nu mai vorbim de datoria uriasa de 9 trilioane de $$ pe care US o are cu China. Un documentar aici, a fost released in 22 august http://www.iousathemovie.com/
E socant sa sti ca pt fiecare dolar pe care il aveti 20 de centi e datorie Chinei.Care va fi viitorul?
Ce va face McSame sa rezolve problema asta?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."