America (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Neatza. AM citit in Tima magazine ca M-me palin si-a concediat cumnatul (sotul sora-si) de profesie ofiter de politie in urma unei discutii contradictorii.

Nope, e politist si acum.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Pai nu l-a concediat pe fostul cumnat...ci pe seful cumnatului...

www.newsweek.com/id/158140" target="_blank">http://www.newsweek.com/id/158140

Si chestia cu "pig" nu-i chiar asa de "hot"...dar prinde la electoratul slab de inger...
Obama a mai folosit fraza si inainte de speechul "istoric" al lui Palin..si chiar McCain a folosit fraza...much ado about nothing
http://marcambinder.theatlantic.com/archives/2008/09/obama_did_not_call_sarah_palin.php

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poate ca-mi spui ce face Obama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Chiar acuma???? Habar n-am...eu una stiu ca am halit o mare farfurie de Singapore Noodles...deliciu (si am imputit si tot floorul de miros...au bagat capul pe usa 5 insi pina acuma sa ma intrebe ce maninc).

Anamaria

Mergi la inceput

Anamaria, asta-i politica. Au sarit si pe Hillary cind a zis de LBJ, ca nu i-ar fi iesit treaba lui MLK fara el. Ce scandal a mai fost! Apoi i-a dat toata lumea dreptate, dar "damage" era deja facut.
Acum daca mie nu-mi place Obama de ce insistati voi asa tare ca-i musai sa-mi placa? N-am auzit nimic concret de la el, conventia cu coloanele grecesti a fost de prost gust, asocierea lui cu persoane dubioase la fel (reverendul, Ayers, Rezko).
I-a dat cu flit (scuze de expresie) lui Hillary, ba a si trimis mesajul cu Biden VP la 3am (nu el, desigur), iar acum ii tzitziie behind-ul s-o trimita campaigning pentru el.
In my book he's a jerk. Go McCain!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Chiar acuma???? Habar n-am...eu una stiu ca am halit o mare farfurie de Singapore Noodles...deliciu (si am imputit si tot floorul de miros...au bagat capul pe usa 5 insi pina acuma sa ma intrebe ce maninc).

Anamaria

Sorry, n-am pus quotes. Era pentru Blackpanterro. Enjoy the noodles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Clar nu stiu ce va face Obama dar atata timp cat nu e un evangelical bible thumper he will do alright! :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

dar prinde la electoratul slab de inger...

Adica majoritatea electorala.
Inca o oportunitate ptr McCain sa nu vorbeasca de chestiile importante, si asta tot gratie lui Palin.

Pai nu toata america e impotriva razboiului pantero. Jde ani de faked "razboi rece" au inculcat in americani ideea ca sint nu numai cei mai puternici, cei mai frumosi...etc dar si cei mai invidiati. Si ca urmare trebuie sa fie in "always prepared".
Daca ai intreba un american de rind daca prefera ca america sa fie prima in lume la cuceriri sau ca americanii sa o duca mai bine 90% n-ar pregeta.
America are arme de secolul XXI dar mentalitatea e de al XVI-lea,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Let's agree to disagree.
Blackpanterro, in opinia mea Obama nu va face nimic. Ii va rasplati doar pe cei care i-au sarit in ajutor, ca-si doreau sa scape de Clintons.
Citiva higher-ups l-au impins pe Obama. Fara teleprompterul ala (va place cum se uita in zari cind vorbeste multimii adoratoare?!) e vesnic bilbiit.

Mergi la inceput

Uitai sa va zic ca Obama a pus interesul lui personal inainte de cel al Democratilor sau al tarii. Daca nu o ignora asa pe Hillary astazi ar fi avut 60% in polls.
A fost o greseala care i-a lasat "opening" lui McCain si el a profitat din plin.
Eu sint pentru Democrati, dar nu tre' sa votez orice idiot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:

va place cum se uita in zari cind vorbeste multimii adoratoare?!) e vesnic bilbiit.

si parul ii sta aiurea, buzele cianotice, unul mai aranjat nu gaseau???

Mergi la inceput