America (122)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu sint pentru Democrati, dar nu tre' sa votez orice idiot! |
Mai bine votezi un republican pe care il crezi pe cuvint o sa aplice tot ce e pe platforma lui (cu care ziceai ca nu esti de acord).
A
ocebine spune:
Andrado, io astept aicea cu jind pozici...hellloooooo
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
si parul ii sta aiurea, buzele cianotice, unul mai aranjat nu gaseau??? |
Vreau sa cred ca numai te faci ca nu intelegi ce-am zis.
Eu nu de concurs de frumusete vorbesc, ca pe asta il pierde McCain.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Mai bine votezi un republican pe care il crezi pe cuvint o sa aplice tot ce e pe platforma lui (cu care ziceai ca nu esti de acord). A |
Platforma lui nu zice ca o sa "reverse Roe vs. Wade".
Pot sa-ti spun ca la Obama nu sint de acord cu taxarea dividends de la investments.
LucasMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Pot sa-ti spun ca la Obama nu sint de acord cu taxarea dividends de la investments. |
Nu ma deranjeaza, e o practica normala si in prezent si se face cam pe oriunde prin lume.
Daca punem in balanta taxare dividentelor la democrati si "pro-life" a republicanilor as stii care-i prioritara fara sa clipesc macar.
Si nici macar nu am o fiica; daca as avea as fi probabil si mai ingrijorata pt optiunile ei in viitor.
Ramona J spune:
Wake-up, Ruxij! Ce-ti facura fetele astea?
Mie-mi place McLaughlin Group, la sfirsit fac tot felul de predictii. Am si eu una: in curind se vor gasi bani sa-si plateasca Hillary debt-ul. Ca-i mare nevoie de Clintons on the campaign trail!
Ramona J spune:
LucasMom, astea se hotarasc in Curtea Suprema.
miau-miau spune:
domnule, eu zic ca nu-i a buna. deci osama bin laden a intrat cu 2 avioane in wtc si in pentagon, americanii l-au vinat ani si nu l-au prins, au inceput un total nefast razboi cu irakul, economia merge prost-prost, iar acu' avem candidat pe unul numit obama, cu VP propus Biden???
Osama bin laden---obama si biden
ce naiba!! si pe deasupra mai fac si aia black holes in europa cu particolele lor accelerate taman acum.
Ramona J spune:
Miaule, pe unde ai fost ca-mi era dor de comentariile astea?!
Va mai scriu mai incolo, ca am si treburi pe linga casa.
Cine vrea sa lectureze uite aici:
http://clintondems.com/2008/09/lipstick-lies/
http://clintondems.com/2008/09/obamas-judgement/