America (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,vezi poate mai uitat cu placinta...arata bine...deja ma gandesc sa-ti fac o vizita dupa-masa...ce poze putine ai pus,hahahaha...doar pe cele decente...
ANDREEA,hai ,trebuie sa vii pe la noi,sa tragem o distractie...si ce tot zici tu de varsta,...e adevarat ca Sinzi e tinerica,dar nu toate suntem ca ea

Fetele sunteti tari cu f e m i n i s m u l,nu stiam de ce am primt avertisment,hahahah...am sters cuvantul si ma plangeam Sinzianei ca uite ce zic astia,fac "reclama ilegala"

RUXI,tare faza cu "continuati va rog",hahaha

Si,chiar,daca cumva nu ne mai vedem sa stit ca si eu va IUBESC!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Despre asigurare medicala individuala: am pierdut anul trecut 2 zile cautind pe net. Nu mai tin minte rezultate dar preturile se cam invirt pe unde spui tu. Daca esti in general sanatoasa parerea mea e sa iei una cu deductible mare (deoarece ai sanse mici sa te imbolnavesti) dar care sa acopere spitalizare 100% (in caz de vreun accident neprevazut ori something). Mai erau unele reclame la tv dar am uitat. Oricum un google dupa individual health insurance te va ajuta (dar compara mere cu mere). Dupa aia fii sigura ca te vor bombarda oferte in email de "affordable health insurance".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am si eu aia cu Diary of a Wimpy Kid, dar fi-miu inca nu a fost prea interesat. Al meu e la Junie B Jones First grader, a citit vreo 8 din iulie pana acum, se sparge de ras, hahaha auzi "life is poo"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Despre asigurare medicala individuala: am pierdut anul trecut 2 zile cautind pe net. Nu mai tin minte rezultate dar preturile se cam invirt pe unde spui tu. Daca esti in general sanatoasa parerea mea e sa iei una cu deductible mare (deoarece ai sanse mici sa te imbolnavesti) dar care sa acopere spitalizare 100% (in caz de vreun accident neprevazut ori something). Mai erau unele reclame la tv dar am uitat. Oricum un google dupa individual health insurance te va ajuta (dar compara mere cu mere). Dupa aia fii sigura ca te vor bombarda oferte in email de "affordable health insurance".

Asta fac eu de doua zile, compar oferte, le-am dat o adresa de email pe care nu o mai folosesc sa nu ma bata la cap prea tare si un numar de telefon de la un restaurant, ca sa nu ma sune in continuu si astfel am reusit sa vizualizez niste quotes in liniste. Da, suna logic ceea ce spui despre high deductible si 0% coinsurance, cred ca o sa aleg varianta asta, e si mai ieftina, in jur de 174/luna.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uta_ciun, salteaua aia e ca un burete imens, ii mai trebuie box spring sau o pui direct pe frame, cum e treaba?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Ramona, Alex toata vara a picat pe Shel Silverstein (imprumutate de la Nick)...acum citeste "Sadako and the Thousand Paper Cranes".

Nick a descoperit in vara Dumas (Muschetarii si toata suita)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Multumesc, nu le stiu pe astea. Le caut sa vad ce-i cu ele. La Dumas ma gindisem si eu, dar poate-i prea devreme pentru Alexandru. Ii luasem Huckleberry Finn (cred ca prima data ar fi trebuit Tom Swayer), dar e prea grea deocamdata.
Vreau sa alternez intre carti din astea si ce o mai fi ramas necitit din basme si alte carticele de copii mai mici.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Stiu ca s-a mai discutat, dar are careva dintre voi individual health insurance? Nu de grup sau asigurata de employer sau sot, ci individuala. Puteti sa-mi recomandati si mie ceva? Din ianuarie o sa raman fara asigurare si tb neaparat sa-mi cumpar ceva, mai ales ca o sa fiu dupa nastere...Am gasit ceva la Blue Cross Blue Shields, cu 190 de dolari pe luna, e destul de ok, deductible 500 si coinsurance 20% si mai este una cu 174 de dolari/luna, deductible 1500 si coinsurance 0%. Eu una nu am probleme de sanatate deosebite si cred ca m-ar aranja mai bine cea cu deductible mai mic. Daca m-ar pune Luc pe a lui ne-ar costa mult mai mult, pt family tb sa plateasca 650 de dolari/luna, are un singur plan si e super nasol.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Noi platim $650 la Aetna. Poti sa compari planurile si sa sign up la www.ehealthinsurance.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Anamaria daca cartea aia e ce cred eu nu e cea mai trista poveste ever?
Noi sintem tot la Harry Potter,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

E trista rau...mie mi s-au innodat lacrimile in barba cind am citit-o...dar Nick i-a recomandat-o lui Alex...iar "bizdic" (numele de alint la care , culmea, raspunde) nu iese din recomandarile lu' fra-su!

Au mai citit in vara "Diary of a Wimpy Kid" 1 & 2(ilustrate)...acuma astepta sa iasa volumul 3.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

In cazul asta e mai greu, Alexandru are o problema cu cartile triste. Asta cu Wimpy Kid nu are un limbaj mai colorat? Ma rog, pentru copii vorbesc. Cred ca a citit-o si Alexandru.
Alexandru nu e amator de Harry Potter si altele de genul asta. Cred ca seamana cu mine, nici eu n-am citit din astea in viata mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Neatza. AM citit in Tima magazine ca M-me palin si-a concediat cumnatul (sotul sora-si) de profesie ofiter de politie in urma unei discutii contradictorii.

Nope, e politist si acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

Si,chiar,daca cumva nu ne mai vedem sa stit ca si eu va IUBESC!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Si noi, dar unde pleci?

Mergi la inceput