America (122)
Raspunsuri - Pagina 16
Oana C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun eu am cumparat salteaua de la overstock.com http://www.overstock.com/Home-Garden/Memory-Foam-10-inch-Full-Mattress/1150840/product.html e chiar buna, iar pretul nu are rival....desi inca visez la o salte de aia cu numere, adica fiecare sot sa-si adjusteze jumatatea lui de pat cit de ferm vrea |
Raluca, wow! Super pretul, mai ales la grosimea aceea.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Ramona, tie ti-au venit revistele comandate pe site-ul ala cheap? Ca si eu am comandat citeva si nu mi-a venit nici o revista inca (sau nu mi-am dat eu seama, ca mai am o caruta de alte reviste deja) ...
Nici nu mai tin minte site-ul, dar cind am cautat review-uri pt el atunci, nu avea nimic rau, asa ca am comandat.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
adriana spune:
Sanzi, cred ca placinta e super, mai ales dupa poza, arata ff bine
Mi-a mai zis Cami de un site, malincho.com
Pentru cine vrea sa comande..
Ramona J spune:
Oana, n-au venit inca. Am mai comandat odata pe un site din asta, dureaza vreo doua luni pina vin primele. Cred ca n-a trecut atita inca.
Buna ideea cu saltelele de la arunci anual!
Andrada, Anamaria si cine mai are copii de virste asemanatoare, nu stiu daca au citit copiii Robinson Crusoe. Alexandru citeste acum si tare-i mai place! Eu sint mereu in cautare de titluri, asa ca dati va rog un semnal cind aveti o idee buna.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Delia21 spune:
Adriana,mami de print si 2 printese,pe unde sunteti,prin ce stat caci am ajuns prin NY si vom sta aici mai bine de o luna,?
ocebine spune:
Ramona, Alex toata vara a picat pe Shel Silverstein (imprumutate de la Nick)...acum citeste "Sadako and the Thousand Paper Cranes".
Nick a descoperit in vara Dumas (Muschetarii si toata suita)...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Anamaria daca cartea aia e ce cred eu nu e cea mai trista poveste ever?
Noi sintem tot la Harry Potter,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Stiu ca s-a mai discutat, dar are careva dintre voi individual health insurance? Nu de grup sau asigurata de employer sau sot, ci individuala. Puteti sa-mi recomandati si mie ceva? Din ianuarie o sa raman fara asigurare si tb neaparat sa-mi cumpar ceva, mai ales ca o sa fiu dupa nastere...Am gasit ceva la Blue Cross Blue Shields, cu 190 de dolari pe luna, e destul de ok, deductible 500 si coinsurance 20% si mai este una cu 174 de dolari/luna, deductible 1500 si coinsurance 0%. Eu una nu am probleme de sanatate deosebite si cred ca m-ar aranja mai bine cea cu deductible mai mic. Daca m-ar pune Luc pe a lui ne-ar costa mult mai mult, pt family tb sa plateasca 650 de dolari/luna, are un singur plan si e super nasol.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Anamaria daca cartea aia e ce cred eu nu e cea mai trista poveste ever? Noi sintem tot la Harry Potter, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
E trista rau...mie mi s-au innodat lacrimile in barba cind am citit-o...dar Nick i-a recomandat-o lui Alex...iar "bizdic" (numele de alint la care , culmea, raspunde) nu iese din recomandarile lu' fra-su!
Au mai citit in vara "Diary of a Wimpy Kid" 1 & 2(ilustrate)...acuma astepta sa iasa volumul 3.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
monabella spune:
Neatza. AM citit in Tima magazine ca M-me palin si-a concediat cumnatul (sotul sora-si) de profesie ofiter de politie in urma unei discutii contradictorii.