America (122)
Raspunsuri - Pagina 15
Oana_B spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126291
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Stati mai ca maine de abia ii dau drumul experimentului, eu am inteles ca dureaza cam un an pana cand ajunge la viteza ceruta, sau vorbesc prostii?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
philip spune:
sanzi, eu am incercat cateva la sam's club si nu prea mi-au placut, am sa merg si la cotsco, poate au mai bune. dar imi face cu ochiul cea de pe overstock (mi-o shipuiesc astia acasa?) si-am sa arunc un ochi si la big lots ca am unu' vis a vis de casa.
io-am incalecat pe-o sa si-am plcat la casa mea. pupici
philip&andreea
sinzi_ana spune:
Pana una alta am facut o placinta de branza...si desi crusta s-a ars pe deasupra...dupa ce am "inlaturat-o" e chiar gustoasa!!!!!
Am folosit reteta asta:
http://costachel.blogspot.com/2008/06/placinta-dobrogeana.html
pentru cine e interesat!!!!
Culmea..a mancat si David!!!!
Io-s nervoasa, ca administratora blocului, ne-a adus un bill de $600 ca cica am avut musafiri toata vara care au consumat cica apa, lift, pool...ah...!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
LucasMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip ...acum patul il am da' n-am saltea si ma gandeam sa folosesc saltaua noastra pt patul ei si sa luam noi una noua. as vrea ceva mai firm si nu f scumpa (sub $1000). aveti ceva recomandari de firme, siteuri pe unde sa ma uit? mai stii, poate gasesc vreo experta pe aici. thanks. |
Noi avem Simmons Beautyrest-firm si ce apreciez cel mai mult la marca asta e faptul ca nu-l simt pe sot cand se misca sau se intoarce in pat. cica ei au o tehnologie speciala a arcurilor ca nu sunt atasate unele de altele. Imi place firm, altele nu stiu cum se prezinta. Am fost foarte happy cu ea multi ani si drept urmare restul saltelelor in casa le-am luat acelasi brand. Nu prea stiu preturi dar on line mai toti vand cu free shipping si s-ar putea sa gasesti deal bun. Noi avem Cal King size si a fost in jur de $700 dar asta acum vreo 8-9 ani!!!
sinzi_ana spune:
Noi am folosit cu succes si o saltea gonflabila...dar s-a spart in 2 luni (oricum a rezistat cu strasnicie sariturilor copiiilor pe ea)
David a fost la Clone Wars...Radu cica plicticos filmul...in schimb copilu incantat...acum s-a apucat de colorat carti cu ei si povesteste ce tare i-a placut ca se bateau aia pe acolo...dar "the good guys won"
Eu astept Madagascar 3D...!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Sinzi, felicitari pentru dobrogeana.
Eu vreau o saltea "beton". Tare sa fie, ma enerveaza astia cu "tehnologia NASA" bla-bla.
Am avut niste saltele mei vechi, jumate de latimea astora babane si de desteapta ce am fost le-am schimbat. De atunci nu mai gasesc unele sa dorm si eu ca lumea. Apoi saltelele sint o investitie destul de serioasa, nu-mi vine sa le schimb toata ziua.
Oare cit or costa alea cu Select Number? Parca asa le zice. Ca pe alea macar le reglezi dupa cum vrei.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
honey79 spune:
Am eu saltea din aia, Ramona... si am dat vreo $ 1850.
Noi o avem de vreo 9 luni, si se comporta bine.
Mai gresesc eu cateodata s-o programez la pozitia dorita si... ma trezesc cu dureri de spate.
In alta ordine de idei, va multumesc pentru complimente la adresa smecherasului meu mic.
De la politica ma abtin. Zic doar ca..sotul de data asta e republican. Si...are niste puncte interesante puse pe .."i " .
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Honey .
La salteaua aia ma gindisem, zici ca dac-o aranjezi cum trebuie e buna? Eu zau daca mai stiu de care sa iau, vreau una tare. Toate sint cu pillows, fluffy si nu mai stiu cum. Asta abia am cumparat-o de vreun an si nu stiu cum sa fac sa ma scap de ea.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Referitor la saltele, noi avem una de-aia cu pillow top, pe care nu o poti intoarce, si care a costat o caruta de bani. Iar acum, din cauza ca nu o putem intoarce, avem pirtii in ambele parti, de la mijloc in laterale. Cel mai tare in partea sotului, cind nu e acasa si dorm in partea lui (ca sa doarma Eva in partea mai buna), trebuie sa ma tin de pat ca sa nu ma rostogolesc la vale.
Asa ca urmatoarea saltea va fi simpla, de-aia pe care sa o putem roti pe toate partile (tempurpedic sau din aceea ieftina, normala, pe care sa o aruncam in fiecare an).
Oana si Eva (29 iunie 2005)