America (122)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
OK. Eu m-am uitat la conventie, McCain a spus ca nimeni nu uraste razboiul mai mult decit el.
Eu sint si am fost impotriva razboiului din Iraq si in general a tuturor razboaielor.
Sintem in situatia asta si trebuie rezolvata cumva. "Cut and run" nu cred ca e o strategie buna. Am zis ca-i nebun McCain cind a propus "surge" (care de acum nu mai era populara nici cu multi Republicani). In final uite ca e mai bine si deci eu zic ca are judgement bun si gaseste o cale de iesire.
A articulat mult mai bine situatia cu Georgia.
In fond tot un republican a rezolvat primul (ca vad ca sintem in altul) razboi rece cu Rusia. Reagan n-a fost chicken, uite ca a rezolvat lucrurile foarte bine.
Daca e pe asa, pina si febletea mea Clinton s-a dus in Iugoslavia. E drept ca a avut sprijin NATO, a fost altfel. Dar eu tot l-am urit pentru asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Uitai sa zic ca Obama a dat un speech anti razboiul din Iraq (very nice) inainte de a fi in Senat. De atunci a votat la fel ca si ceilalti, sa finanteze razboiul etc. De ce n-a venit cu o propunere serioasa privind retragerea trupelor?
Uite ca McCain a venit cu o idee si a sustinut-o in ciuda faptului ca nu era populara deloc. Plus ca pina la urma si democratii recunosc ca a avut efect.
Jesus, am inceput sa vorbesc ca o republicana!
Megx spune:
fetele, o rugaminte la voi:
stiti cumva daca david's bridal shippinguiesc si in romania?
am vazut niste lucrusoare acolo de.. la noapte cred ca o sa plang
uta_ciun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip si-acu tot eu ca sa va mai scot putin din sfera politicului. imi vine soacra in noiembrie si-mi trebuie un pat. acum patul il am da' n-am saltea si ma gandeam sa folosesc saltaua noastra pt patul ei si sa luam noi una noua. as vrea ceva mai firm si nu f scumpa (sub $1000). aveti ceva recomandari de firme, siteuri pe unde sa ma uit? mai stii, poate gasesc vreo experta pe aici. thanks. philip&andreea |
eu am cumparat salteaua de la overstock.com
http://www.overstock.com/Home-Garden/Memory-Foam-10-inch-Full-Mattress/1150840/product.html
e chiar buna, iar pretul nu are rival....desi inca visez la o salte de aia cu numere, adica fiecare sot sa-si adjusteze jumatatea lui de pat cit de ferm vrea
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
sinzi_ana spune:
Io zic sa nu ne mai batem capu...ca poate nici nu ajungem sa votam...dupa ce ciocnesc astia particulele maine...
Sunt curioasa la ce ora fac experimentul...sa imi fac programarea la coafor...daca intram in alta dimensiune macar sa fiu aranjata!!!
Andreea, noi am luat de la Cotsco o saltea din aceea care ia forma corpului...queen parca am dat $700 pe ea...ff buna!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Oana_B spune:
Cu experimentu', daca maine facem bum sa stiti ca v-am iubit.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Am si e saltea din aia, as da-o daca as avea cui. A mea e Sealy Posturepedic.
monabella spune:
gasesti saltele brand names ieftine (probabil cele mai ieftine de pe piata) la BigLots.
Oana C spune:
Oana B, Sinziana, aveti dreptate. Hai sa spunem ceva frumos despre fiecare, in loc sa ne batem capul cu Obama si McCain.
Puteti reveni la discutii joi-vineri, daca mai traim.
Oana si Eva (29 iunie 2005)