America (122)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Ai dreptate, dar vreau sa zic ca nu-i primul "issue" la care ma gindesc in clipa asta.
Am mai zis, poate sa fie pro life, dar sa respecte dreptul celor care sint pro choice.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Am mai zis, poate sa fie pro life, dar sa respecte dreptul celor care sint pro choice. The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Track recordul la votare indica fix convingerile lor...adika asta zic, aia fac...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Pai atunci e acelasi pericol si la Biden. Numai Obama e clar pro choice. Pacat ca nu ne zice ce-i cu "change" aia!
ocebine spune:
Nu-i deloc acelasi lucru...Biden a votat conform party line:
Voted NO on defining unborn child as eligible for SCHIP. (Mar 2008)
Voted NO on prohibiting minors crossing state lines for abortion. (Mar 2008)
Voted YES on expanding research to more embryonic stem cell lines. (Apr 2007)
Voted NO on notifying parents of minors who get out-of-state abortions. (Jul 2006)
Voted YES on $100M to reduce teen pregnancy by education & contraceptives. (Mar 2005)
Voted NO on criminal penalty for harming unborn fetus during other crime. (Mar 2004)
Voted NO on maintaining ban on Military Base Abortions. (Jun 2000)
Anamaria
philip spune:
inca un motiv sa nu votez cu republicanii, am mai zis, eu cred in principii democratice, cum sa-mi iei mie dreptul de a decide ce si cum sa fac. sigur ca-s pro-choice si la alegeri am sa aleg raul mai putin rau (desi, de multe ori, nici asta nu-i cea mai buna varianta cand cei pe care i-ai votat fac niste marsavii de ti-e rusine sa mai admiti ca ai votat cu ei). mai bine stau acasa si mai astept 4 ani pt un democrat asa cum il vreau eu...
in alta ordine de idei, sanzi, nici nu-mi mai amitesc de cand n-am mai stat treaza pana la 4, da' de draghu' vostru m-as risca :) acum am o gasca de gagici la serviciu cu care ne tot vorbim de cluburi, da' cica aici in utah nu tin deschis mai tarziu de 1. hahaha, asta-i mai asa ca pt babe ca mine.
philip&andreea
philip spune:
si-acu tot eu ca sa va mai scot putin din sfera politicului. imi vine soacra in noiembrie si-mi trebuie un pat. acum patul il am da' n-am saltea si ma gandeam sa folosesc saltaua noastra pt patul ei si sa luam noi una noua. as vrea ceva mai firm si nu f scumpa (sub $1000). aveti ceva recomandari de firme, siteuri pe unde sa ma uit? mai stii, poate gasesc vreo experta pe aici. thanks.
philip&andreea
Ramona J spune:
Aveti un link cu voturile lui Palin legate de abortion?
Andreea, eu la soacra mea as lua asa ceva:
http://www.flickr.com/photos/wazka/1214435064/
ocebine spune:
Ti le dau pe ale lui McCain...ca doara pe el il votezi Palin e sidekick (pardon pitbull cu lipstick)
Supports repealing Roe v. Wade.(May 2007)
Voted YES on defining unborn child as eligible for SCHIP. (Mar 2008)
Voted YES on barring HHS grants to organizations that perform abortions. (Oct 2007)
Voted YES on expanding research to more embryonic stem cell lines. (Apr 2007)
Voted YES on notifying parents of minors who get out-of-state abortions. (Jul 2006)
Voted NO on $100M to reduce teen pregnancy by education & contraceptives. (Mar 2005)
Voted YES on criminal penalty for harming unborn fetus during other crime. (Mar 2004)
Voted YES on banning partial birth abortions except for maternal life. (Mar 2003)
Voted YES on maintaining ban on Military Base Abortions. (Jun 2000)
Voted YES on banning partial birth abortions. (Oct 1999)
Voted YES on banning human cloning. (Feb 1998)
Si un articolas scris de mama vitrega al lui Batman
www.latimes.com/news/opinion/commentary/la-oe-steinem4-2008sep04%2C0%2C7915118.story" target="_blank">http://www.latimes.com/news/opinion/commentary/la-oe-steinem4-2008sep04%2C0%2C7915118.story
Anamaria
monabella spune:
citat din mesajul lui ruxij Eh, zic ei de ursi si de lupi, dar si democratii tot mananca lobster lol lol lol Ha, si cand ma gandesc ca la alegerile trecute am stricat cel putin o prietenie din cauza ca am tinut cu Kerry |
Ba sa vezi cite stric eu acum ca tin cu Obama! Nici nu mai socializez pina dupa alegeri.
Pe mine Palin ma lasa rece cu faptul ca e mama eroina. Ma incalzeste pe mine cu ceva? Nu. Vreau sa stiu concret ce are de gind sa faca despre razboi, forare in Alaska si offshore, taxe, healthcare.
Si evident sint pro-choice.
Acum stiti ce a zis LLosa in ultimul articol din El Pais? Ca a reinceput razboiul rece, ca Rusia vrea sa-si recapete sferele de influenta, ca vesticii l-au dojenit de forma ca a trimis trupe in Georgia pt. ca le tremura fundul sa nu le taie gazele naturale si ca Putin are tot interesul ca in SUA sa iasa McCain la alegeri pt. ca un presedinte conservator ar intretine atmosfera/climatul de razboi in lume iar ei si-ar vedea de interesele lor nestingheriti. Inca un motiv in plus pt. mine (care sint pacifista, spun NU de pe acum razboiului urmator) sa-l votez pe Obama.
Iar chestia religioasa, ce naiba, fanatici religiosi ne trebuie? N-am mai avut 8 ani un born-again?
Ramona J spune:
citat din mesajul lui monabella [quote]citat din mesajul lui ruxij Pe mine Palin ma lasa rece cu faptul ca e mama eroina. Ma incalzeste pe mine cu ceva? Nu. Vreau sa stiu concret ce are de gind sa faca despre razboi, forare in Alaska si offshore, taxe, healthcare. |
Asta vreau sa vad si eu. Dar n-o dismiss s-o trimit la cratita, ca are cinci copii.