America (122)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Eu stiu ce crede ea despre avort, dar am inteles ca nu vrea sa ne bage pe git convingerile ei.
Pe mine nu ma deranjeaza daca este cineva pro-life, atita vreme cit imi respecta mie dreptul de a fi pro-choice.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Pai si dc. vin astia si interzic avorturile, fac pe nebunii p'aci? Mie nu-mi convine, ca io's pro-choice. Cred ca putine f e m i n i s t e (reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentte--ce porcarie!) sunt asa zis "pro-life".
Oana_B spune:
Un site interesant si dezvoltate pe issues:
http://www.issues2000.org/Sarah_Palin.htm
De pe prima pagina se poate alege fiecare candidat ce zice despre fiecare issue.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Andrada spune:
Ramona tu te intilnesti la cafea cu ea sau o alegi VP?
Ca stii cum e daca ajunge VP iti cam baga pe git ce vrea muschii ei,
A
PS si pariez ca atunci cind Palin se uita la reportajele alea cu mamele din palestina cu razboiul sfint-jihad cum isi trimit copiii la razboi...etc zice vai ce descreierate desi cam asta face si ea pune back "fun" in fundamentalism.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu stiu ce crede ea despre avort, dar am inteles ca nu vrea sa ne bage pe git convingerile ei. Pe mine nu ma deranjeaza daca este cineva pro-life, atita vreme cit imi respecta mie dreptul de a fi pro-choice. The best thing you can do for your children is to love your wife. |
McCain este pe fata pro-life, Palin este pe fata pro-life. Pina si Cindy McCain a admis (evident jenata dar a avut curajul sa spuna ca are o diferenta de opinie aici) public ca Palin este mult mai extremista decit McCain ...asta e party line. Este o certitudine.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Pai Anamaria, nu spui nimic nou. Eu stiu ca Palin este mult mai conservatoare decit McCain. Cu ea a dat lovitura ca-i si femeie si conservatoare. Are nevoie de "Republican base", ca nu prea-l iubesc.
Eu stiu ca ambii sint pro life si nu ma intereseaza. Vreau sa stiu ce au de gind sa faca in legatura cu asta. Biden a fost duminica dimineata la Meet the Press si a zis ca pentru el viata incepe la conceptie, astea-s parerile lui (ca-i catolic), dar respecta dreptul fiecaruia de a alege. Which is fine with me! Cam asta vreau sa aud si de la ceilalti. In fine, nici asta nu-i un capat de lume, ca te urci in avion si faci avort in cele vreo suta de alte tari unde se poate. Zic si eu, e important dar nu cel mai important.
Mie McCain imi placea dintre republicani pentru ca nu prea "fit in". A fost nevoit sa para mai "conservative" decit este, dar acum o are pe Palin care vede de ei si ajuta si cu femeile un pic.
El se va ocupa de independenti. Eu asa am vazut chestia asta de la inceput. Palin nu e Hillary, asta-i sigur.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Oh yes baby, the whole nine yards. Creca astea in america stau in cluster cu dreptul la arme, religie obligatorie in scoli...etc
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
"In fine, nici asta nu-i un capat de lume, ca te urci in avion si faci avort in cele vreo suta de alte tari unde se poate. "
Sigur si faci operatie de apendicita in Germania, muncesti in Irlanda, cumperi benzina din Franta si atunci McCain arata chiar adorabil vii acasa numai sa te culci din cind in cind si sa votezi. Odata la 4 ani.
A