PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 7
marchplayer spune:
Ha. S-a dus o zi de gradi. Ioana este suuper incantata. sa pa povestesc putin, pe la 12 mi-a sunat tel. am inghetat, imediat m-am gandit ca plange copilul meu sau s-a intamplat ceva naspa. Cand colo aveau nevoie de o pereche de chilotei ca Ioana s-a cerut la pipi in ultimul moment si scapase si reo cateva picaturi in chilotei. ma execut si plec de urgenta la gradi cu rares in carut. Norocul nostru este ca-i destul de aproape. Acolo doar ce intrasera inauntru de la tobogane. Erau cu totii transpirati si cu niste fetze foarte fericite. Mi-am spalat copila pe maini si inca vreo 2 baietei si i-am propus s-o iau acasa. NIET! Ok, o las acolo si le spun inca odata ingrijitoarelor sa ma sune ca apar imediat daca se cere acasa...etc. Plec eu cu Rares dar nu m-am indurat sa ma departez repejor asa ca am ramas sa se joace Rares in curtea bisericii unde era liniste si umbra. Am stat cam vreo ora timp in care nu mi-a sunat deloc telefonul. Atunci am hotarat sa plec sa-mi hranesc celalalt copil si sa nu mai fiu chiar asa de disperata.
Vin acasa, ii dau lui Rares sa pape, l schimb, spal, culc si cand stateam fara intrebuintare numai ce-mi suna telefonul. Mi se cere s-o iau pe Ioana daca pot. Fug si eu si tasu intr-un suflet si ce sa vezi, Ioana nu vroia sa doarma si nu ii lasa nici pe ceilalati. Tragea de ei sa se joace. Nu va spun cu ce lacrimi am dus-o acasa si cat mi-a plans pana a a dormit ca ea vrea toata ziua la gradi, ca de ce am luat-o de acolo. ca ea a adormit deajuns acolo(adica stat vreo 10 minute in pat). Sper sa se obisnuiasca si cu somnul. ma gandeam eu ca va fi ceva problema ca ea nu adoarme singura si ne chinuie de numa pana vine mos ene pe la gene.
Mai vedem maine cum o fi. O duc de dimineata, cum se scoala cum o imbrac si o parchez la gradi.
Stiti ce am mai observat? rares s-a jucat foarte frumos singurel azi si a fost mult mai linistit. Motivul, n-a mai alergat ca zaludul dupa Ioana, au lipsit impunsaturile si tzipetele. El mereu incearca sa traiasca periculos atunci cand are de la cine lua exemplu.
Azi iara bagam o plaja, abia astept sa trag un scaldat in mare. La ai mei copii tare mult le mai place apa, toata lumea se uita la noi pe plaja cand intra ei in apa, rad si tzipa si sunt atat de fericiti ca-i chiar contagios.
Va pupic. Abia astept sa vedem cum decurge ziua de maine.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA super vesti,ma bucur mult ca nu a mai plans Ioana! Eram sigura ca o sa ii placa mult! Cat despre faza cu ne-adormitul ce sa mai zic, ma stric de ras,ce energizata e Ioana,auzi la ea,a dormit destul
Da' io ma intreb cum procedeaza alea daca nu are parintele cum sa mearga sa ia de-acolo copilul,sau daca are vreo 3-4 razvratiti d-astia ??? Parca o vad si pe Diana
! Uite,e deja aproape ora 16 si ea nu a adormit inca!!! I l-am confiscat iar pe Bau,cica a plecat de la ea ca nu vrea sa doarma,asta dupa ce i l-am returnat inainte drept premiu ca a mancat tortelini.A baut repede si iaurtul,dar de adormit nici poveste!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Mai, in general astia sunt ca oile, ce face unul fac toti si marea majoritate se conformeaza sau imita. La Ioana n-a fost cazul ca ea probabil nu intelege ca-i deranjaza pe ceilalti sau ca exista un program ce trebuie respectat. Mai vedem noi, sper sa se obisnuiasca si cu asta.
Aseara a cazut cu bicicleta. Eram pe strada cu ea si alergam in urma ei ca are mania vitezei
si numa ce intra cu o roata ajutatoare intr-o groapa si buf cu bicicleta intr-o parte. S-a julit la barbie si si-a muscat buza inferioara destul de nasol, sange... A plans mult si a cerut multe pupiciuri dar la bicicleta n-a renuntat. Chiar imi era frica, ca nu o sa mai vrea sa se urce pe ea.
Ma duc sa fac bagajele pt plaja. Va pupic pe toate. O zi buna
Abia astept sa mearga si ai vostrii la gradi sa povestiti si voi.
Oricum aici deschiderea oficiala este duminica. Este o gradinita cu program prelungit particulata, non-profit cica si este a preotului si a doctorului care-s cumnati. Partea nasoala este ca-i in spatele bisericii si chiar langa cimitir. Asta nu-mi place deloc. Nici nu stiu cat trebuie sa platim, parca vreo 3 milioane fara lb. engleza si fara dansuri, alea alta distractie. Cica-s optionale dar o las eu pe fica mea fara englezeasca si fara dansuri? Se ne pas! Probabil o sa ne mai ceara niste bani si pentru "rechizite"
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Daniela asa sa faci,sa o duci cat mai dimineata,asa o fi mai obosita la ora de somn,si daca sta si maine macar cele 10 miute in pat,poate adoarme intre timp.
E unul dintre motivele pentru care m-am luptat sa o invat pe Diana sa adoarma singura ,nu ca nu mi-ar place sa stau si eu cu ea in pat
Dar daca se obisnuia asa ,era mult mai greu pe urma sa o dezobisnuiesc ...
Distractie placuta la plaja,ce fain de voi!!!
Eu sunt p-aci la a doua cafea (de data asta cafea ok)O sa ma apuc de treaba cu conta aia
,dar intai mai merg sa citesc un pic,doar e sarbatoare,nu?
Italianca nu m-a sunat inca,probabil nu o fi reusit sa programeze nici pe maine cursul ala,mai astept totusi ... Ar fi fain sa ramana doar cursurile programate pe joi si vineri.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
miraklucker spune:
Daniela, super. Se va obisnui si sa doarma. Presupun ca e obosita dupa atata alergatura, daca nu seara va capitula rapid.
Si ale mele sunt prima zi cand raman sa doarma. adorm greu, Daria mai sare peste, pe ea oricum nu mai o obliga sa doarma ca face parte dintre ce mari
iar Selin mai nou numai cu cineva langa ea, de, i-a dat bunica-sa coarne.
...mai inca nu am termitat treaba, parca nu se misca nimic
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
LunaNoua spune:
Heloooo
Pupa mama pe fetele dragele
Hehe. Mi-a zis Moni ca va e dor de mine, sa va mai scriu un rand. Si de ieri ma tot stradui sa scriu randul ala. Iaca, numai asta a iesit
Merge ?
miraklucker spune:
...merge Deea dar ar merge si mai bine si vreo poza cu frumoasa ta!!
ca tare mi-e draga
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
Deeaaaa uraaaa,ce mai faceti?? Fug ca mi se arde pastravul,dar revin! Parca am simtit ceva ce m-a chemat aci acum ,tu erai deci!!! ![]()
miraklucker spune:
...sau vreau prea mult??
. Ma bucur mult oricum ca "te vad", m-am gandit de multe ori la tine .
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
Gata ,terminai si mancarica.
DEEA ati apucat sa mai mergeti We ala planificat la mare?
DANIELA si Diana mea a aterizat cu bicicleta odata la inceput,la un viraj,astfel ca si-a imbogatit colectia de cucuie 
MIRA nu ai sunat la gradi,cum a fost azi,au fost ok? Au dormit? Daca stii sa cauti prin dropuri dai de poze proaspete cu Daria.Mai vechi (din august) am si eu in dia3,doar ca momentan vad ca nu merge dropul ...