PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 8
miraklucker spune:
nuuuu, n-am sunat. Ma asteapta biletelul acasa
. Ca noi asa ne intelegem. Mama nu stie germana, educatoarele nu stiu franceza (care o vorbeste mama). Am sunat saptamana trecuta si mi-a spus programul pe saptmana asta si ca merge super si ca n-au nici un fel de treba fetele mele.....doar ca Selin n-a mancat nimic
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
MIRA ce figuri,bun e si biletzelul ![]()
S-a trezit Diana,sa vad daca vrea sa manance.Ea zice ca nu vrea,dar daca ma vede pe mine,poate i se face pofta ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Ma bucur ca a revenit DEEA
. Asteptam poze cu printesica ta frumusica.
DANIELA, hai sa iti spun cum e cu somnul la gradi, si noi am avut aceeasi problema cand l-am dat pe Mark la cresa. Al meu nu voia nici sa manance, o saptamana nu a mancat aproape deloc. Educatoarele mi-au explicat ca mai toti copiii au dificultati in ceea ce priveste somnul la cresa/gradi, pentru ca nu sunt inca obisnuiti cu personalul, cu locul, cu paturile si nici nu se simt in siguranta. In timp se obisnuiesc. La noi a durat cam doua saptamani pana a dormit cum trebuie. E adevarat ca era si mai micut, avea un an.
JANI, pai spor la despachetat, imi inchipui ce chef ai.![]()
MONI, pai de Mark ce sa zic, e ok, creste, ne iubeste pe amandoi de nu mai poate. Au fost bunicii la noi, parintii lui George, s-a jucat cu ei, i-a placut dar cand au plecat si l-am intrebat daca mai vrea sa vina la el ne-a spus ca nu, ca el vrea sa stea cu mami si tati si matzele. Si am remarcat ca era cam gelos pe ei cand erau la noi, dar cred ca e normal, nu ii mai vazuse de un an de zile. In rest e un vorbaret si un smecher, vorbeste foarte bine si vrea catel!
Catel nu ii luam inca, ca nu avem unde sa il tinem, dar in fiecare zi ne innebuneste cu asta.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
ANDA chiar asa,mai un catzel lipseste intre cei trei motani 
Daca stateati la casa era perfect,dar intr-un apartament e mai nasol.
Diana a mancat o bucatica de pastrav si un cartof fiert in coaja,deci ma declar multumita,a primit deja si premiul,o bucata de "ciocolata" CAVIT.
MIRA chiar asa,tot am vrut sa te intreb si am uitat.Are ceva ca i-am dat fara retzeta Cavit ( o bucata pe zi) si "ulei de peste cu vitamina D "(capsula de 200 UI)? Cat timp pot sa ii dau? Trebuie intrerupere? Cavitul i l-am luat pentru pofta de mancare si uleiul de peste in loc de Vigantol,ca vad ca la ea nu a avut efect ... In plus stiu ca e si f.bun la cerebel.Chiar ma pun sa bag si eu o cura
.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Vai ce ma bucur,m-a sunat aia si o sa am pregatire la programul de conta doar joia asta si martea viitoare,de la 9 la 17.Asta inseamna ca luni in 15,cand incepe Diana gradi,o sa fiu libera
!!! Asta daca nu intervine altceva,dar nu cred,ca a zis ca pentru programul de salarii o sa cheme pe cineva din 16 sept incolo,nu-i urgent ca salariile pe august le face fostul.
Diana tocmai a iesit cu mami cu bicicleta.
INGRID tu ce facusi de-ai dormit doar 4 ore azinoapte? sa nu imi zici ca problema a fost Diana si lipsa suzetei!
Vad ca acum merge dropul.
Ingrid S spune:
Am revenit, sunt mai bine. Azi am avut iar parte de o criza, tipa ca vrea telecomanda de la tv nou, LCD luat special pt ea. I-am spus ca trebuie sa doarma, trecuse ora de nani, cand se scoala o primeste..ei, pe naiba! Pana la urma a adormit cu suspine, dar nu se mai poate asa, daca nu primeste ceva urla si tipa de zici ca o jupoi si eu n-o ating deloc. E prea rasfatata si zau ca nu stiu cum sa gestionez crizele. Nici sa primeasca tot ce vrea nu se poate.
Mira, eu i-am dat suc de lamaie la Diana, n-ai sa crezi ce bine mananca..cu toate ca are un colt de la o masea iesita. Incearca si cu asta, daca nu merge, inarmeaza-te cu rabdare muulta! Tot va manca ea...dar intradevar arata bine. Inca nu e motiv de stres.
Daniela, uite ca imi dai sperante. Eu zic ca a fost foarte bine pt prima zi de gradi a Ioanei. Numai sa fie si la noi la fel. Zici ca Rares a fost cuminte? Pai daca nu era nimeni sa-l alerge..
, dar isi scoate parleala Ioana cand scapa de la gradi zilnic, nu crezi? Eu zic ca e frumos ca se joaca impreuna. 
Deea, in sfarsit!
Inarmeaza-te cu obraz gros si da ignore de acum inainte la tot ce nu-ti convine. Ai pus poze noi? Deseara le iau la rand, Moni, tu, Denisa..
Moni, ia zi tu la mama cum se numesc pastilutele alea cu oloi de peste? M-am gandit eu mai demult sa-i dau, dar mi-era teama ca o sa spuna tabla inmultirii dupa ele si stii si tu ce probleme pot aparea..![]()
Acum serios, daca ii dai alea, nu mai e necesar Vigantolul. Macar un pediatru ar fi bine sa intrebi. Prea mult D3 nu e in regula.
Denisa, tu si pe Alex vrei sa-l dai la Geta? De cand? Incepi serviciul?
Au mai ramas cateva zile si incepem si noi. Parca vad ca o sa
..eu, Moni si Jani.
Maine merg sa-i fac Prevenarul, sa-mi tineti pumnii. Aaa, analizele toate sunt ok. Chiar prea ok.
Fug sa-mi fac unghiutele. Acusi ajungeam ca si chinezii, sa le tin in teci de aur.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Anda, mai am pe cineva in familie care vrea catel. Nepoata mea de 14 ani. Terrier de Yorkshire. Ce gusturi..Pai Mark s-a adaptat bine la gradi, el e sociabil, sa stii ca si datorita animalelor.
Moni, am fost la o prietena, fiica-sa implinea 3 ani, am stat cu Diana, s-a jucat pe acolo, apoi acasa la nani cu ea si m-am intors la un coniac mic. Pe Dia am lasat-o cu mama. Si dupa coniac o cafelutza (la 12 noaptea) si la 3 eu ma uitam pe pereti. Nostim, nu?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID clar, io n-o sa plang in 15!
Nu vezi ca eu am obrazul cauciucat bine
?
Plangeti voi cat vreti!
Si nici nu-i dau Dianei si vigantol si ulei de peste deodata.Am renuntat la vigantol,ca daca are urme de rahitism e clar ca n-a avut efect la ea (calciu a luat incontinuu de cand s-a nascut).Exact asa se numeste: "ULEI DE PESTE CU VITAMINA D" 200 UI . Din ce am citit pe nt exista si ceva special pentru copii,cu gust nu stiu cum,dar daca am vazut ca le inghite pe astea,n-am mai cautat altceva.Pentru adulti scrie 2-3 capsule pe zi.Ei ii dau dau doar una.Asta e a doua cutie,prima era doar ULEI DE PESTE,tot o capsula i-am dat.N-am mai intrebat pediatra ca aia e habarnista rau.Dar tin minte ce mi-a zis pediatrul ala din Sebis (langa Moneaasa) ,primul ce a diagnosticat-o pe Diana cu inceput de rahitism anul trecut.El zicea ca nu are nimic nici daca ia si vigantol si vit D deodata,el mi-a recomandat insa vit D aia cum se dadea pe vremuri si care nu se mai produce ...
monica70 spune:
Asta e D2,vigantolul e parca D3,nu?
Va sa zica ai chefuit
!
J G spune:
buna seara!
Deea ma bucur sa te aud, te rog mai intra.
Fetelor camera foto e la nasul Carlei si n-am mai descarcat de mult... asa e daca ai card mare![]()
Anda nu mai despachetez, inseamna ca-s chestii neesentiale. Am mai trecut prin asta, vor sfarsi aruncate.
Moni eu pe 15 ma imbat, dar rau de tot!
Mi-am luat masa de calcat!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)